AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

martina_sk

Administrator
Re: Nomotehnika

Hej, ljudi, može pomoć.. Banićka je rekla da je čl.2 st. 4 generalna osnova za sve, to znači da nju ne smijemo staviti u rad?? A ja imam još zapisano da je čl.80 čista osnova za sve zakone??? Zbunjena sam i ak netko zna koju ne smijemo staviti, nek napiše.. E, i ja imam zapisano kak radove predajemo 13.4, 15.5 i 25.5.. Zašto onda svi govore da je sutra zadnji dan?? Molim informaciju, ak netko zna..
ne, ti si nešto krivo zapisala. prof je rekla da čl. 80 nikad ne smije biti osnova, da je to greška, već da je to većinom čl 2 st 4 osim ako baš u ustavu ne piše da se to pitanje dalje uređuje zakonom, onda je taj članak osnova (ako se to odnosi na pitanje koje ti uređuješ svojim zakonom). i nije sutra već je 25.5. zadnji rok za predaju.

Mike7

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ne, ti si nešto krivo zapisala. prof je rekla da čl. 80 nikad ne smije biti osnova, da je to greška, već da je to većinom čl 2 st 4 osim ako baš u ustavu ne piše da se to pitanje dalje uređuje zakonom, onda je taj članak osnova (ako se to odnosi na pitanje koje ti uređuješ svojim zakonom). i nije sutra već je 25.5. zadnji rok za predaju.
Jel taj rok za sve ili samo za redovne?

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Ja ne mogu otvorit ovo, jel mi može netko molim vas vidjeti jesam prošla i koju ocjenu imam. Pleaseeeeeeeeeeee

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ja ne mogu otvorit ovo, jel mi može netko molim vas vidjeti jesam prošla i koju ocjenu imam. Pleaseeeeeeeeeeee
PREZIME IME AkadGod OCJENA
Bašic Vlatka 2011 3
Bilić Domagoj 2011 4
Bobičanec Sanja 2011 5
Bosnić Selma 2011 3
Bosnić Igor 2010 2
Botonjić Majda 2010 2
Budak Štefica 2011 4
Cerjak Nikolina 2011 5
Crnojević Nenad 2011 3
Dušak Ivan 2011 2
Duvnjak Željka 2011 4
Federer Morena 2011 2
Fleten Petra 2011 3
Hažić Andreja 2009 2
Horvat Robert 2011 2
Hranj Tamara 2011 2
Ibrulj Selma 2011 2
Jakimenko Lidija 2011 5
Jaković Ana-Marija 2011 5
Jelić Brankica 2011 4
Jozić Pavlek Mirela 2011 3
Jurinac Ivana 2011 4
Kosanović Barbara 2011 5
Kovač Helena 2011 2
Krmić Tamara 2011 2
Ladan Vesna 2011 4
Lukavečki Ivana 2011 3
Majić Ivona 2011 3
Marušić Ana-Marija 2011 3
Mikulčić Mirela 2011 4
Milanović Marija 2011 5
Mimić Nerma 2011 3
Mršić Bobanović Josip 2011 5
Negovetić Romana 2011 3
Papić Nina 2010 4
Paradžik Marina 2011 3
Paukovac Ana 2011 3
Paulinović Ante 2011 5
Pavlek Sanja 2011 3
Pleše Danijela 2011 2
Puđak Mirna 2011 3
Sekačić Kristina 2011 2
Skendrović Maja 2011 3
Sraga Ljiljana 2011 3
Stare Urša 2011 4
Škof Martina 2011 3
Škvorc Kristina 2011 3
Uroić Danijel 2009 4
Valentić Petra 2011 4
Vukman Andreja 2011 5
Zrinjski Ivana 2011 3

mateja19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

jel mi može tko potvrditi da li je 25.5 zadnji rok za predaju jer sam do nedavno imala informaciju da je 20.5? ja još nisam počela pisati jer nisam stigla...malo sam proučavala i ne znam još uvijek kako ću riješiti taj zadatak jer mi se čini to tako teško. uopće ne znam kako da izmislim zakon...već sa pročitalaovu temu 10 puta i dalje sam skroz zbunjena. ima li tko kakav savjet ,molim vas?! ne bi htjela iduće godine opet upisivati ovaj predmet jer moam diplomirati što prije.

martina_sk

Administrator

jel mi može tko potvrditi da li je 25.5 zadnji rok za predaju jer sam do nedavno imala informaciju da je 20.5? ja još nisam počela pisati jer nisam stigla...malo sam proučavala i ne znam još uvijek kako ću riješiti taj zadatak jer mi se čini to tako teško. uopće ne znam kako da izmislim zakon...već sa pročitalaovu temu 10 puta i dalje sam skroz zbunjena. ima li tko kakav savjet ,molim vas?! ne bi htjela iduće godine opet upisivati ovaj predmet jer moam diplomirati što prije.
25.5. je rok zadnji. a teško je dati ti savjet kad ne znamo o čemu pišeš. sve je to relativno. proučavaj zakone sa sličnom temom pa ćeš dobiti neku inspiraciju.

dobro je, nisu loše ocjene.

jozefina

pozz,
jel mi se mogu javiti u inbox oni koji su imali zakon o poticajima u podrucjima od posebne drzavne skrbi...
hvala

Mike7

Jel treba tekst printati na obje strane lista ili na jednu ili je svejedno?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks