AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

zajedničko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Bok,
Bila sam na ispitu sada u 4. mj. Učila sam iz skripte od 8 strana.To je dovoljno jer ne bude rušila ali dobro je pročitati knjigu jer ona postavlja dosta popitanja koja nisu u skripti...npr koja se metoda normiranja ne koristi kod nas-odgovor je precedentna i tako neke stvari...bilo smo dvije cure i prošle smo...ali velim...da ne zujiš kad nekaj tak pita kaj ne piše u skripti pročitaj si knjigu...kasnije ti mogu poslati pitanja koja me pitala...

rokomihael

Bok,
Bila sam na ispitu sada u 4. mj. Učila sam iz skripte od 8 strana.To je dovoljno jer ne bude rušila ali dobro je pročitati knjigu jer ona postavlja dosta popitanja koja nisu u skripti...npr koja se metoda normiranja ne koristi kod nas-odgovor je precedentna i tako neke stvari...bilo smo dvije cure i prošle smo...ali velim...da ne zujiš kad nekaj tak pita kaj ne piše u skripti pročitaj si knjigu...kasnije ti mogu poslati pitanja koja me pitala...
Hvala ti puno na info..daj mi još samo reci koje godine je izdanje knjige..ja sam kupila kopiju knjige u Masarikovoj i izdanje je 2000.g..pa se bojim da nije to nešto staro i da nije bilo kakvih promjena...ako ti nije problem napiši mi pitanja..Hvala! By!

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Zna li netko kad će otprilike rezultati? I gdje bude objavljeno? Prošlo je već skoro 2 mjeseca otkad smo pisali

zajedničko

Bok,
pitanja koja me pitala na roku u 4 mj za stari program:
metode normiranja, o svakoj i koja kod nas ne postoji tj koja se ne koristi, pretpostavke za donošenje pravnih propisa-objektivne i subjektivne,pročišćen tekst, prijelazne odredbe

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ali mi smo pisali ispit, nema više zadaća :blush:
trebale bi biti ocjene u ovom mjesecu,a oni koji ne zadovolje pisat će u rujnu valjda, koja glupost, uz sve ostale obaveze koje imamo natandrče nam ovu crnu nomotehniku. al bila sam prije 2 mj u referadi i pitala sam sanju storjak nešto vezanu za nomotehniku (jel možemo prijaviti diplomski ako imamo 3 ispita nepoložena+nomotehnika). rekla mi je da nema problema i da se za nomotehniku nemoram zamarati jer ću je ove godine položiti... malo optimizma ;)

xxxx

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

trebale bi biti ocjene u ovom mjesecu,a oni koji ne zadovolje pisat će u rujnu valjda, koja glupost, uz sve ostale obaveze koje imamo natandrče nam ovu crnu nomotehniku. al bila sam prije 2 mj u referadi i pitala sam sanju storjak nešto vezanu za nomotehniku (jel možemo prijaviti diplomski ako imamo 3 ispita nepoložena+nomotehnika). rekla mi je da nema problema i da se za nomotehniku nemoram zamarati jer ću je ove godine položiti... malo optimizma ;)
I šta ti je rekla Sanja?Da li možemo prijaviti diplomski ako imamo 3 nepoložena ispita + nometehnika?Baš sam htjela ići pitati to Sanju :)

rijekaboy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

I šta ti je rekla Sanja?Da li možemo prijaviti diplomski ako imamo 3 nepoložena ispita + nometehnika?Baš sam htjela ići pitati to Sanju :)
možeš, ja sam ga prijavio sa nepoložena tri ispita + praksa + nomotehnika!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks