AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

frankie.sh

Lažljivac
Re: Nomotehnika

Da li mozda netko zna kada ponavljaci idu po ocjene?
VJEŽBE IZ NOMOTEHNIKE – obavijest
Zbog službene spriječenosti predaja zadaća i upis ocjena za redovite studente odgađa se za ponedjeljak, 15. srpnja 2013. u 14:00 sati u D I/priz.
Izvanredni studenti dužni su sukladno dogovoru ponovljene zadaće dostaviti najkasnije do četvrtka, 11.7. do 10:00 sati u studentsku referadu, soba 3A/priz., G10.
Upis ocjena izvršit će se istovremeno i za redovite i izvanredne studente.

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

zašto? i neće biti uopće naknade?

"profa" je barem mogla tražiti da se negdje stavi neka obavijest. koma

jelenko.wt

kakva 2 dana, predvanja su svaku srijedu. danas će nam vjerojatno uvalit i još jedan dan da nadoknadimo ovih mjesec dana kaj nismo imali.

nemam pojma kak se zove ženska, neka sutkinja

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

kakva 2 dana, predvanja su svaku srijedu. danas će nam vjerojatno uvalit i još jedan dan da nadoknadimo ovih mjesec dana kaj nismo imali.

nemam pojma kak se zove ženska, neka sutkinja

ej mozes molim te napisati tu kaj ste radili i kaj vam je rekla za nadoknadu jer ja danas ne mogu doci pa da onda znam za ubuduce?

Marinchy

ej mozes molim te napisati tu kaj ste radili i kaj vam je rekla za nadoknadu jer ja danas ne mogu doci pa da onda znam za ubuduce?
Nismo radili ništa konkretno ta 2-3 puta kaj smo imali, a za nadoknadu isto ništa nije rekla jer se danas nije pojavila na predavanju.

jelenko.wt

vidim da nema nikakve obavijesti na webu od faksa, kaj me uopće ne čudi :hm:

al evo info: do kraja godine bi predavanja trebala biti do 4h ili 4.15h kako bi nadoknadili ovo kaj profe nije bilo. to vrijedi i za sutra

Basset

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Jel su vježbe iz nomotehnike obavezna za izvanredne ? Šta se na tim vježaba uopće radi?
Molilo bih nekoga da mi odgovori na gornja pitanja ! Unaprijed hvala !

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks