AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

koliko sam ja shvatila dobro je da se ode na vježbe.

Predavanje predviđeno za četvrtak, 19. prosinca održat će prema rasporedu.
Nadoknada predavanja održat će se u petak, 20. prosinca 2013. u D IX/I. kat, G 10 u vremenu od 17:00-21:00 sat.

grrrr %&/%/&$&/&%/&%

Tončica

ako možeš doći sutra, pitaj ju za petak. ali živo me zanima što će se konkretno odraditi na tim vježbama. koliko sam čitala po ovoj temi, totalni gubitak vremena.

Basset

ako možeš doći sutra, pitaj ju za petak. ali živo me zanima što će se konkretno odraditi na tim vježbama. koliko sam čitala po ovoj temi, totalni gubitak vremena.
Da i više od gubitka vremena... po ranijim postovima totalno neorganizirano

lock

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Zna li tko šta vam je jučer na predavanjima rekla u vezi sa pisanjem tih zakona???dal postoji još kakav usmeni uz taj naš rad koji moramo napisati ili ne?

Tončica

zadaće će biti objavljene na stranicama između 20.-25.01.2014. ona je bila spominjala da se uvede sat konzultacija, i mislim da će biti, iskreno, zaboravila sam pitati kada će to biti. obzirom da je ona to ponudila, mislim da ako ne objavi sama, da možemo pitati Sanju S da je pita kada bi mogla to održati.
e da, zadaće se predaju prva runda do 31.03. i druga runda do 31.05.2014 ako se ne varam.

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

zadaće će biti objavljene na stranicama između 20.-25.01.2014. ona je bila spominjala da se uvede sat konzultacija, i mislim da će biti, iskreno, zaboravila sam pitati kada će to biti. obzirom da je ona to ponudila, mislim da ako ne objavi sama, da možemo pitati Sanju S da je pita kada bi mogla to održati.
e da, zadaće se predaju prva runda do 31.03. i druga runda do 31.05.2014 ako se ne varam.
jel to vrijedi za redovne ili izvanredne?

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

jel to vrijedi za redovne ili izvanredne?
Za izvanredne. Za nas redovne ponovo promjena:

Zbog službene spriječenosti nastavnice, Vježbe iz nomotehnike predviđene za 8.1.2014. u 13:20 sati neće se održati u tom terminu, već se prebacuje na ponedjeljak, 13.siječnja 2014. u 17:30 do 20:00 sati u D III/I. kat.

mix

Ej Ljudi dal znate šta je sa zadaćama tj., sa zadatkom za izvanredne i gdje ja objavljeno to ako uopće je?

dea

Evo zvala sam gđu Sanju (ljubazna kao i uvijek) pa je rekla da gđa. Banić ima predavanja ovaj tj. pa da će ju pitati za zadatke ali da do danas nije ništa dobila od nje

Tončica

update:
Poštovana kolegice,
Sutkinja je javila da nije zaboravila, već jednostavno nije stigla.
Također je javila da će zadaće smisliti preko vikenda te da će ih dati za objavu na oglasnoj ploči i webu u ponedjeljak.

jope

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

veliki pozz svima. ništa ne kužim kaj treba iz ove nomotehnike??? kakve su obveze za izvanredne studente? kaj treba iz ovog predmeta? hvala unaprijed :)

Tončica

dakle trebaš riješiti zadaću, odnosno zadatak koji smo već trebali dobiti, ali izgleda da ćemo dobiti tek slijedeći tjedan. zadatak će biti objavljen na stranicama našeg faksa. zadatak trebaš predati do 01.05., pogledaj pa postova unazad. i dobit ćeš ocjenu.
zadatak će biti ili napisati zakon ili izmjene i dopune zakona.

Tončica

VJEŽBE IZ NOMOTEHNIKE – ZADAĆE
Osobe s prezimenima od A-E pišu zadaću: PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI
Osobe s prezimenima od F-N pišu zadaću: PRIJEDLOG ZAKONA O IZBORNOJ PROMIDŽBI
Osobe s prezimenima od NJ-Ž pišu zadaću: PRIJEDLOG ZAKONA O ZABRANI MOBINGA NA RADNOM MJESTU
Upute:
- prijedlog mora sadržavati sadržaj prijedloga zakona sukladno Poslovniku Hrvatskog sabora;
- napisati ukupno 10 članaka na način da prijedlog ima uvodne odredbe, centralni dio, kaznene te prijelazne i završne odredbe;

- Zadaće slijede predavanja za izvanredne studente održana 19. i 20. prosinca 2014.

- Konzultacije u svezi zadaće održat će se 3. ožujka u 17:00 sati G10, D II./prizemlje.
<!--[endif]-->

- Zadaće se predaju u studentskoj referadi, soba 14/I. kat, G10;

- prvi rok; 31. 03. 2014. (ponedjeljak)

- drugi rok 30. 05. 2014. (petak).

- Potpisi i ocjene upisivati će se od 1.-10. 07. u jednom terminu (točan dan i vrijeme objavit će se naknadno), s time da oni studenti kojima je to zadnji ispit mogu ocjenu dobiti i ranije.

Nives595

kada će oni koji nemaju grupu biti dodijeljeni nekoj? I jesu svi imali za zadatak etički kodeks? Šta se tu treba, nije ništa objasnila :/

Dolla

Miss Gates

Pa dodijeljeni smo u srijedu već onoj grupi koju smo htjeli, ipak je uvažila taj prijedlog a ne da smo u dvije nove grupe, samo moramo napisati svoj kodeks a zadaću pišemo sa grupom. Za kodeks pitaj ostale iz grupe kakve su upute imali i za primjer pogledaj svakakve stvarne etičke kodekse, Google ih je pun.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks