AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

fakin

Super Moderator
tako je, kod nekog od njih dvije, ali to je nebitno kod koga. kad položiš točno godinu dana, znači 365 dana čuva ti se ta ocjena i to je to

katarina.g

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel itko predo zadaću i da mu je sanja uzela a nije riješio 2 god? zanima me da znam jel mogu predat na roku u 5 mj

Luna20

Kada će rezultati od ovog roka. 25.2 ? ima tko info?
Ja sam bila poslala Sanji mejl 23.2. i odgovorila mi je da će sutkinji Banić trebati 10ak dana da ispravi radove i da će onda na web stranici i u studomatu objaviti vrijeme i mjesto upisa ocjena(za ove koji su riješili vježbe i drugu god.) i ocjene od ovih ostalih . :)

mat

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam bila poslala Sanji mejl 23.2. i odgovorila mi je da će sutkinji Banić trebati 10ak dana da ispravi radove i da će onda na web stranici i u studomatu objaviti vrijeme i mjesto upisa ocjena(za ove koji su riješili vježbe i drugu god.) i ocjene od ovih ostalih . :)
Hvala ;)

apoljon

vaju se niže navedeni studenti na obavezne konzultacije koje će se održati u ponedjeljak, 14.3. u dv. VIII/I. kat u G10prema slijedećem rasporedu;

Redoviti studenti u 14:00 sati

Izvanredni studenti u 14:45 sati

U istim terminima biti će i upis ocjena za studente koji su pozitivno ocjenjeni na ranijim rokovima.

Izvanredni studenti

Zadaća: Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o postupku primopredaje vlasti

Helena Hodak - dobar (3)

Vedran Šimunac - dovoljan (2)

Silvia Vuljanić - dovoljan (2)

Tijana Šencaj - ponoviti

Maja Kelemen - ponoviti

Matea Letoja - ponoviti

Damir Peris - ponoviti

Matea Glasnović - ponoviti

Branimir Stanković - ponoviti

Ivana Kokalović - ponoviti

Redovni studenti

Zadaća: Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju

Martina Belani - dovoljan (2)

Tina Mikulčić - odličan (5)

Mateja Rogar - ponoviti

Ana Pušeljić - ponoviti

Ana Marčinko - ponoviti

Sara Budić - ponoviti

Iva Špoljarić - ponoviti

Petra Dombaj - ocjena nakon razgovora

Kristina Klarić (izvanredan) - ocjena nakon razgovora

apoljon

Promjenili su
Pozivaju se niže navedeni studenti na obavezne konzultacije koje će se održati u utorak, 15.3. u dv. II/ prizemlje u G10prema slijedećem rasporedu;

Redoviti studenti u 8:30 sati

Izvanredni studenti u 9:00 sati

fakin

Super Moderator
vježbe koje bi na ostalim fakultetima bile rutina i gdje bi prolaznost bila 100 %, kod nas na prvom roku od 19 zadaći 5 su pozitivne. stvarno ljepota našeg faksa ne može se mjeriti s najljepšom curom na svijetu

Silvia

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas ću poslati svoj rad u skriptarnicu, inače, moja ocjena je 2, pa možda nekome bude pomoglo čisto da vidi kak to treba izgledati, a ako kolegica Tina koja je dobila odličan ovo čita, molila bih da se javi svima nama ovdje i kaže kako je to uspijela. Što je to trebalo napisati da dobiš odličan???

jelka21

kolege, došlo je do promjena termina za upis ocjene, ako niste popratili.

Vježbe iz Nomotehnike – rezultati zadaća sa roka 25.2.2016. - NOVO

Pozivaju se niže navedeni studenti na obavezne konzultacije koje će se održati u utorak, 15.3. u dv. II/ prizemlje u G10prema slijedećem rasporedu;

Redoviti studenti u 8:30 sati

Izvanredni studenti u 9:00 sati

U istim terminima biti će i upis ocjena za studente koji su pozitivno ocjenjeni na ranijim rokovima.

aha, sad vidim da ste već objavili. ja sam tek danas primjetila :)

mape5

Super Moderator
a je iz toga napravila takav bauk da je to prestrašno. Pa to je trebalo biti pisofkejk.....

stvarno smo faks za ubit se. kad završim ovo..... biću takav upravni službenik da se svima budu tresle gaće kad došu kod mene. Cjepidlačit ću do beskraja i tražit ću da se ne ukine pečat.....

nedavno sam svojoj kolegici s posla pokušavala objasniti kako je naš faks težak. Uopće me nije doživjela. Ona je studirala na ekonomskom i kaže kako im je bilo teško, puno seminarskih radova, puno matematike i sveg sranja. Reko kakva vam je prolaznost na ispitima. Pa veli da se iz prve skoro sve polaže (majko mila)
Pa bi ona htjela ići na naš specijalistički... mislim si odi maco pa se malo raskrvari hihihihihihihihi.... jesam sločesta

jelka21

onima koji nisu dobro napisali zadaću, dala je rok od tjedan dana da poprave istu. svakome je objasnila što treba popraviti, otprilike. bila je ljuta i pricala kako nam nije neprijatelj i zato daje sansu...tako nesto :rolleyes: ostali su upisali ocjene, sve je trajalo otprilike 20ak min

fakin

Super Moderator
sad sam tek vidio ovo:

Tijekom akademske godine za sve studente (i redovite i izvanredne) otvoreni su još slijedeći rokovi:

- 25. svibnja 2016.

- 8. rujna 2016.

nevjerojatno, prof je stavila prvi rok u rujnu tako da oni koji će imati neki predmet s druge godine još na jesenskom roku neće moći preko studomata prijaviti nomotehniku i morat će ju ponovno upisivati i plaćati. i to nije ni pravi predmet, nego obične vježbe. još jedna situacija koja se može dogoditi samo na našem faksu, katastrofa

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks