AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Licto

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Na vježbama je sutkinja na primjeru Zakona o LEASNIGU govorila o važnosti očuvanja hrvatskog jezika i kako korištenje "stranih" izraza nije nejkvalitetnije rješenje. Sada mi dobijemo prijedlog zakona o zabrani MOBING na radnom mjestu?

Tončica

pitali smo je i što se tiče nje riječ mobing je usvojena i prihvaćena iako se slažemo da to nije hrvatska riječ.

~crystal~

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Jeste isli predati nomotehniku izvanredni?
Zanima me, ako nam nece biti ocjenjeni radovi do sedmog mjeseca, cemu onda sluzi onaj rok 30.5. za predaju? Mogli smo birati kad cemo predat ili?

heli

meni nije jasno zasto zakon o izbornoj promidzbi a ne financiranju izborne promidbe, zakon o samoj promidbi ni ne postoji,

~crystal~

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

meni nije jasno zasto zakon o izbornoj promidzbi a ne financiranju izborne promidbe, zakon o samoj promidbi ni ne postoji,
Zato ga ti trebas izmislit! Nesto dodat svoje, nesto mozda promijeniti, nesto ukinuti i slicno.

Dolla

Miss Gates

Ima li netko zadaću iz proteklih godina koja pozitivno ocijenjena, a da ju je voljan poslati (bila bih jako zahvalna na tome kao i ostatak moje grupe)? Nije bitna tema zadaće, samo hoću vidjeti kakvi su kriteriji za prolaz. :)

grofica

Ekipa pozdrav,

ima li neka dobra dusa da mi posalje zadatak (nije bitna tema) samo da znam kako da otprilike rijesim zadatak. Nisam isla na predavanja jer sam zaposlena I posao mi ne dopusta.

Molim vas jos jednom!

Unaprijed puno hvala!

vina

Ima li netko zadaću iz proteklih godina koja pozitivno ocijenjena, a da ju je voljan poslati (bila bih jako zahvalna na tome kao i ostatak moje grupe)? Nije bitna tema zadaće, samo hoću vidjeti kakvi su kriteriji za prolaz. :)
jesi dobila od nekog? mogu ti ja poslat, moja grupa je dobila 4, samo pošalji mail.

Dolla

Miss Gates

jesi dobila od nekog? mogu ti ja poslat, moja grupa je dobila 4, samo pošalji mail.
Jesam već od jedne drage forumašice, ali naravno ne škodi još jedan primjer da vidimo jesmo li otišli u dobrom smjeru sa pisanjem pa imaš poruku :D

Kriteriji?? Mislim da je to nepoznat pojam za Banicku.
Jako (ne)korisna informacija... Hvala?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks