Meni je mentor, prof. Giljević rekao da je do 30% dopustivoPozdrav da li netko zna koliki postotak se tolerira kad se rad provuče preko pleagscana?
15% ili više
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni je mentor, prof. Giljević rekao da je do 30% dopustivoPozdrav da li netko zna koliki postotak se tolerira kad se rad provuče preko pleagscana?
15% ili više
Ja sam pisala zavrsni rad kod profesorice Held, i stvarno sam zadovoljna. Nisam imala ideju za temu rada pa mi je profesorica dala. Pomaze i nije zahtjevna.Jel ima netko iskustva s pisanjem završnog rada kod profesorice Mateje Held?
Cca 2 tjedna možda i manjeKolege, koliko ste nakon obrane čekali potvrdu da ste završili studij?
Meni je u roku 3-4 dana došla obavijest na mail faksa da mogu doći po nju.Kolege, koliko ste nakon obrane čekali potvrdu da ste završili studij?
Pozdrav, koliko vam je trebalo da vam mentor odgovori na mail? Nisam imao neku komunikaciju s profesorima pa što je neki normalno vrijeme čekanja
Meni je kolegica rekla da je njima prošle godine objavljeno negdje u 12. mjesecuPozdrav kolege ,
Je li znate kada bi okvirno trebalo objaviti za odabir mentora za završni rad?
Ja nisam bila kod nje, ali obrana završnog ti je u principu ukratko opisivanje svog rada. Ja sam osobno rekla uvod i zaključak. Nakon čega te svatko od profesora pita po pitanje dva iz radaPozdrav svima.
Imam obranu zavrsnog rada uskoro kod prof. Preložnjak.
Ni najmanje pojma nemam kako uopce obrana rada izgleda, pa mi je svaka info korisna.
A ako netko bas ima iskustva kod prof Preložnjak, super, ako ne,nije važno, samo me zanima kako sve to skupa izgleda .
Da li ja pricam, i toku prepricavanja imam svoj rad u rukama i mogu ako me bude trema si pomoći tako ? Ili moram pripremiti usmenu prezentaciju bez da imam rad u rukama ?
Da li prepricavam cijeli rad ? Ili ?
Nakon toga, postavljaju pitanja ? Iz rada ili dodatna neka, sto nema u radu ?
Ustvari nezz nista o obrani, pa je svaka pomoc dobrodosla.
Bilo je to u veljači ljeta Gospodnjeg 2023. Došla sam, ponovila prije obrane svoj završni rad, pozvali su me, sjela sam u učionicu i ispred mene je bila tročlana komisija : prof. Preložnjak, prof. Šimović i prof. Čulo Margaletić. Sve je prošlo brzo i bilo je super, nemaš razloga za brigu.Pozdrav svima.
Imam obranu zavrsnog rada uskoro kod prof. Preložnjak.
Ni najmanje pojma nemam kako uopce obrana rada izgleda, pa mi je svaka info korisna.
A ako netko bas ima iskustva kod prof Preložnjak, super, ako ne,nije važno, samo me zanima kako sve to skupa izgleda .
Da li ja pricam, i toku prepricavanja imam svoj rad u rukama i mogu ako me bude trema si pomoći tako ? Ili moram pripremiti usmenu prezentaciju bez da imam rad u rukama ?
Da li prepricavam cijeli rad ? Ili ?
Nakon toga, postavljaju pitanja ? Iz rada ili dodatna neka, sto nema u radu ?
Ustvari nezz nista o obrani, pa je svaka? pomoc dobrodosla.
Javi se referadi ili baš doslovno Sanji.Pozdrav svima
Skroz sam izgubljena, zavrsila sam sve ispite prije godinu dana i skroz zanemarila zavrsni…
Moze li mi netko pomoc jer ne mogu naci nikakve informacije na netu…
Kako da nadem mentora sad ne mogu naci nigdje popis tko je jos dostupan, a zelim zavrsiti ovo sve ove godine
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.