AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Silinic

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Diplomski rad

Pozdrav kolege,molila bih vas jednu informaciju za diplomski rad. Zanima me dal ja moram sve ispite položiti i imati rješene prije nego prijavim diplomski rad i počinjem ga raditi? Hvala puno!

Maja69

možeš ga prijaviti i početi raditi s maksimalno 3 nepoložena ispita. obrana ide nakon svih položenih ispita.

just_me

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Može li mi samo netko dati primjer ili napisati kako bi točno trebala izgledati naslovna stranica. Imam gotov diplomski ali nisam sigurna kako bi naslov trebao izgledati (niti prof nije siguran, rekao je da se raspitam), gdje stoji ime faklulteta, piše se završni, a ne diplomski jel tako? Pa ime mentora, studenta, datum...? Molim ako mi netko može pomoći, dosta mi je hitno zbog printanja i uveza. Hvala unaprijed svima!

darija5

Ja imam završni kod njega....Izabrala sam ga zato što mi je UPP bio najdraži predmet ne najlakši, a prof odgovarala sam kod njega i UPP i policijsko. Evo upravo sam mu poslala na mail nacrt. odmah na dogovoru za temu mi je dao popis literature i upute za izradu i rekao kad napravite nacrt da se javim.... ja sam dva puta slala mail da mi sugerira u vezi nekih pitanja što se tiču same teme jer meni ovo baš i nije išlo u usporedbi s onima koji kažu da to rješe u 10-ak dana... odgovara na mail u roku 2 dana maksimalno, i daje upute i sugestije dosta detaljno...sad čekam odgovor za dalje sve u svemu ako to želiš napravit kvalitetno a ne što prije toplo ti preporučam...

IVANA1102

Jel mi moze netko poslat naslovnu stranu diplomskog...kaj sve treba pisati??pravni fak.,studij javne uprave...kaj jos??

IVANA1102

Ekipa evo mali update...ja danas diplomirala i zavrsila konacno s ovim faksom...zavrsni sam imala kod prof turudica i imam sve pohvale za njega...brz je u odgovaranju na mailove i s ispravkom nisam imala problema...samo mi ke jednom vratio rad da malo dodam citata i to je to...zavrsni polozen sa izvrsnim 5 i konacno mogu reci zbogom...sretno svima dalje...

~crystal~

Kad bi trebala biti promocija? Otprilike dali netko zna?

Pozz ljudi :) kaj trebamo u uvodu pisati?općenito o temi ili?
Ja sam pisala o tome sto cu analizirati u radu, na sto cu se posebno orijentirati, koje probleme rjesavati, koji su dijelovi vazniji i zasto. Ukratko o temi ali pazi da ne prepricavas rad.

franjo

Ekipa pomoc, tek sam danas shvatio,da se moramo upisati i u ljetni semestar,koje nisam obavio,a ostao mi samo zavrsni rad,jesam li u izgubljenoj situaciji,ili?

MalaMo

da li je netko imao iskustva obrane kod prof Grgurev, ja uskoro branim pa me
zanima kako obrana kod nje izgleda. hvala.

Anita B

kaj točno sve moramo napraviti prije obrane -par dana prije u referadi ostaviti index i jedan primjerak uvezen i u pdf-u a ostalo??dal mi netko to može točno reći ili di to piše jer tražim a ne mogu naći

IHUZEJ

Tako je to sve odnijeti Sanji soba 10 ona pote pošalje u sobu 10 po karton s ocjenama i kad imaš obranu taj dan uplatis 250 kn za izradu diplome ja jučer to obavila diplomirala kod Turudica sve je išlo ok

L-girl

možeš ga prijaviti i početi raditi s maksimalno 3 nepoložena ispita. obrana ide nakon svih položenih ispita.
Imam jedno pitanje vezano uz baš ovu tvrdnju, da li se stručna praksa i nomotehnika te upp-vježbe računaju kao ispiti? jer uz ta tri predmeta, imam još lokalnu i 2 izborna koja mislim na ljetnom roku riješit, pa me zanima jel mogu ja već sad rezervirat mentora i početi tražiti temu, da mi kasnije ne bi bilo prekasno, tj da neće biti profesora kojeg sam htjela?

jope

pozz ekipa.. imam jedno pitanjce ako ima koja dobra duša da mi odgovori.. što kažete na prof.Musu? kod nje pišem završni,pa me zanimaju dojmovi. pozziććććććć :)

ana22

možeš nać mentora, meni je ostalo sve kao i tebi, a predbilježila sam se kod mentora da ne moram u 6. mj uzet nekoga kod koga ne bih voljela imat diplomski :)

almah

dali netko koji su profesori slobodni? jesu slobodni profesori iz upravne znanosti ili upravnog prava? i koji profesori ne gnjave puno i koji su brzi sa odgovaranjem na mailove?

ana15

Koliko minimalno treba vremena od izbora mentora i prijave teme pa do obrane?
Znam da to ovisi i o mentoru i o vremenu koje posvetiš tome ali neki okvir

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks