chepka
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad
onda im odi sa tih nekoliko prijedloga pa cete zajedno vidjeti koja bi bila najbolja opcija.. :thumb22:
kaj se tice građanskog,pozeljno je doc sa svojim prijedlozima za temu (sto ja nisam pa mi je rekla da se vratim za pola sata kad nesto izaberem) jer nemaju listu. za temu ne mozes uzet poglavlje (tu sam se ja opet osramotila :crazy: ) jer je presiroko tako da izaberi nesto iz podnaslova ili podpodnaslova te odi na stranicu pravnog fakulteta-biblioteka-katalozi ukucaj temu da vidis otprilike ima li dovoljno literature o toj temi (tj.članaka iz strucnih casopisa i sl.)ljudi ovak molim pomoć, ostala su mi tri predmeta i sljedeći tjedan idem u potragu za mentorom...međutim, da ne ispadnem totalni kreten, što uopće može biti tema? bilo koje p'oglavlje u knjizi ili pak podnaslov? navodno moram sama doć s temom, jel a nemam pojma kaj da izaberem...kakvi su pofači iz građanskog ko mentori i kak izgleda obrana?
onda im odi sa tih nekoliko prijedloga pa cete zajedno vidjeti koja bi bila najbolja opcija.. :thumb22: