AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

PPEETT

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Koliko primjeraka diplomskog ukupno moram napraviti?Znam da tri nosim na katedru, ali ne znam koliko ide u referadu.
Hvala!

katarina

Znači treba biti 4 primjerka sve zajedno i dan prije obrane odnijeti jedan u referadu? Da li onda uplaćujem i onih 200 kn ili koliko vec jer mi je ona zena kad sam prijavljivala temu rekla da na dan obrane to uplatim?

Bzzz

Znači treba biti 4 primjerka sve zajedno i dan prije obrane odnijeti jedan u referadu? Da li onda uplaćujem i onih 200 kn ili koliko vec jer mi je ona zena kad sam prijavljivala temu rekla da na dan obrane to uplatim?
Da, najmanje dan prije obrane odnesi jedan primjerak u referadu. A kaj se tiče uplatnice, uplati kako hoćeš ,možeš na dan obrane. il prije, glavno je da kad dođeš poslije obrane u referadu sa papirima od obrane, da imaš njima za dat uplatnicu, koju oni zadržavaju.

Mene samo zanima da li treba tvrdi uvez ili običan-spiralni?
Kako hoćeš, profesorima je svejedno, iskreno bolje spiralni, jer tvrdi je puno skuplji, mislim za jedan primjerak oko 50-75 kn, plus kolko platiš za fotokopiranje i sl., to nakraju ispadne preko 300kn...

moni fani

Diplomirala.Evo mog iskustva.Imala sam kod Prof.Miladina...nije kompliciral,lako brzo,jednostavno AKO si zadovoljan trojkom.Onaj koji traži više bolje da pokuca na druga vrata.Potrošila novce na uvezivanje,u referadi su rekle 5 primjerka..od kojih je jedan ostao kod njih ,a ostale nisam ni izvadila iz torbe.Nisam ni ušla u njegov kabinet.Cura koja je bila s menom napisala je duplo više od mene isto je dobila 3.

katarina

Diplomirala.Evo mog iskustva.Imala sam kod Prof.Miladina...nije kompliciral,lako brzo,jednostavno AKO si zadovoljan trojkom.Onaj koji traži više bolje da pokuca na druga vrata.Potrošila novce na uvezivanje,u referadi su rekle 5 primjerka..od kojih je jedan ostao kod njih ,a ostale nisam ni izvadila iz torbe.Nisam ni ušla u njegov kabinet.Cura koja je bila s menom napisala je duplo više od mene isto je dobila 3.
Ej a kako je izgledala tvoja obrana? Oni su te prvo pitali o cemu si pisala pa si ti pocela prepricavat ili?

elvie

ej ljudi ja imam jedno pitanje..ne znam kud da pitam i gdi da postavim pitanje..dal netko zna mozda..ja sam apsolvent i ak recimo sad u 9. mj dam sve ispite i ostane mi dioplomski samo i ne diplomiram do 30.9.2009. da li onda placam godinu opet ili mogu nekak da mi produze za diplomski par dana pisat molbu il kaktoide??jel zna netko??hvala

zan1

ljudi dal netko radi diplomski kod sikica iz upravnog ;
zanima me prijasnja iskustva i kakav je

Masha

ej ljudi ja imam jedno pitanje..ne znam kud da pitam i gdi da postavim pitanje..dal netko zna mozda..ja sam apsolvent i ak recimo sad u 9. mj dam sve ispite i ostane mi dioplomski samo i ne diplomiram do 30.9.2009. da li onda placam godinu opet ili mogu nekak da mi produze za diplomski par dana pisat molbu il kaktoide??jel zna netko??hvala
ak das sve ispite, nis ne placas, nego samo 500 kn za izradu diplomskog i moras diplomirat do 30.9.2010.
a ak nedas sve ispite,placas produzenje apsolventskog
ak ti nije jasno, nazovi referadu,sve ti buju objasnili

moni fani

Ej a kako je izgledala tvoja obrana? Oni su te prvo pitali o cemu si pisala pa si ti pocela prepricavat ili?
Nisam ni ušla u kabinet,radnju nisam ni izvadila iz torbe..i nitko me nije ništa pitao.

elvie

ak das sve ispite, nis ne placas, nego samo 500 kn za izradu diplomskog i moras diplomirat do 30.9.2010.
a ak nedas sve ispite,placas produzenje apsolventskog
ak ti nije jasno, nazovi referadu,sve ti buju objasnili
kaj stvarno??? znaci ak sad dam do 30.9.2009. god sve ispite i ak mi ostane samo diplomski jos onda trebam samo platiti 5oo kuna i nista vise?? i diplomirat do 30.9.2010... znaci ne trebam opet davat za upis tj produljenje apsolventske onih 2ooo kn il kolko je vec?
puno ti hvala na ovoj informaciji!!! jer ak dam sve ispite u 9. mj sigurno necu stici jos dat i diplomski do 30.9.2009...joj bas si me razveselila..tenksiiich ;)

balet

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

profesor mi je odgovorio da je popunio kvotu. do kada to vrijedi tj da li mogu opet probati kod istog profesora pitati u 9 mjesecu ove godine (kad pocinje nova studentska godina) ili da trazim novog profesora? da li ima netko neku preporuku savjet kome da se ide po temu? puno hvala dobroj dusi koja mi pomogne :)
please ljudi...kad je novo doba za biranje tema? :sad:

Honda 900

Nove teme s otvaraju s početkom nove studentske godine. Jedino što se ne smiju ponavljat ista temu unazad 2 godine. Znači ukoliko je netko sad uzeo temu koji bi i ti, nećeš to moći uzet sad u 10mj

balet

Nove teme s otvaraju s početkom nove studentske godine. Jedino što se ne smiju ponavljat ista temu unazad 2 godine. Znači ukoliko je netko sad uzeo temu koji bi i ti, nećeš to moći uzet sad u 10mj
hvala ti puno! onda cu u 10 mjesecu trcati po temu...nije bitno koja...samo da se ne mucim previse...miladin i arbutina slove kao najdrazi? :cool:

Masha

kaj stvarno??? znaci ak sad dam do 30.9.2009. god sve ispite i ak mi ostane samo diplomski jos onda trebam samo platiti 5oo kuna i nista vise?? i diplomirat do 30.9.2010... znaci ne trebam opet davat za upis tj produljenje apsolventske onih 2ooo kn il kolko je vec?
puno ti hvala na ovoj informaciji!!! jer ak dam sve ispite u 9. mj sigurno necu stici jos dat i diplomski do 30.9.2009...joj bas si me razveselila..tenksiiich ;)
da i mene je teta u referadi razveselila ful s tim, jer sam zabrijala da moram dat ova 3 ispita i diplomirat do 9.mj. kaj je jednostavno nemoguće!
da, tak je meni rekla, onda samo 500kn za izradu dipl, al velim ti, nazovi pa ti bu sve ljepo objasnila ak te jos kaj zanima, al ovo stoji ziher
a koji ispiti su ti jos ostali?

elvie

da i mene je teta u referadi razveselila ful s tim, jer sam zabrijala da moram dat ova 3 ispita i diplomirat do 9.mj. kaj je jednostavno nemoguće!
da, tak je meni rekla, onda samo 500kn za izradu dipl, al velim ti, nazovi pa ti bu sve ljepo objasnila ak te jos kaj zanima, al ovo stoji ziher
a koji ispiti su ti jos ostali?
jaaaj super bas ti hvala..super vijest...ma ostalo mi je radno i cijela 3(okolis, policijsko, konzularno, nomotehnika i postupovno) al ove moje cure koje su polagale to rekle su da nije tesko i da mogu to dat u 9. mj ak cu ucit kak treba...e sad osim radnog tog me malo strah kod jelcicke :(((
tebi?

Nji

I onda koji je zaključak?Kod kog je naj uzet diplomski??
Čula sam da je kod Ravlića lagano...

Mimi

hvala ti puno! onda cu u 10 mjesecu trcati po temu...nije bitno koja...samo da se ne mucim previse...miladin i arbutina slove kao najdrazi? :cool:
itekako je bitna koja je tema.pisala sam ot ome par strana prije.
kad dobiješ temu obavezno trči teti u referadu da ti provjeri jel ista tema bila u zadnje dvije godine,da ti se ne dogodi da napraviš dilomski rad i da imaš duplu temu.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks