Re: Diplomski rad
Ma već mi svega toga dosta...al hvala na informacijama. E sad jedno pitanjce: jel se treba uplatit tih 250kn prije obrane ili nakon? Neki vele prije, netko poslije, i jel treba neko testiranje indeksa provesti? Ja sam bolonja- izvanredni.
Koliko se ja sječam, teta u referadi mi nije ništ o tome rekla. Jedino da prije obrane dođem k njoj u referadu i ostavim joj jedan primjerak i mislim da je rekla da taj isti dan mogu platit obranu i da joj moram dostavit uplatnicu. Jel to točno??? Molim pomoć oko tih sitnica!
Evo, sad ću ti ja objasniti postupak pošto sam "friška" u tome.:happy:
Znači:
1. Nekoliko dana prije obrane odeš u referadu s 1 primjerkom diplomskog i indeksom. Onda ti teta u referadi provjeri ispite i daje žuti papir s kojim si prijavila temu. Sa time još dobiš neke papire za ispuniti i između ostalog zahtjev za diplomu prvostupnika. Raspitaj si kako radi referada za te stvari jer su sad prijemni i upisi pa je sve smotano.
2. Na dan obrane nosis na obranu indeks, žuti papir i 3 primjerka diplomskog (ovisno o dogovoru s mentorom)
3. POSLJE obrane uplatiš na jednu uplatnicu 250 kn na žiroračun pravnog fakulteta, i na drugu 300 kn za diplomu prvostupnika na žiroračun društvenog veleučilišta. Zatim nosiš zahtjev za diplomu prvostupnika i uplatnicu od 300 kn u referadu dolje, soba 3A. Drugu uplatnicu od 250 kn nosis sa žutim papirom, ostalim koje si dobila i indeksom gore u referadu. I to je to.
Ako nisam dovoljno razumljivo napisala i ako ti nešto nije jasno, pitaj! Sretno! :happy: