hedviga
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad
have fun!! :happy::happy:
tnx freya!
a kaj se tiče ovog produžavanja mogućnosti dovršetka studija po starom programu - ta je obavijest na faksu stajala unazad 3 godine (da je bar tako bilo na nekim drugim faksevima)...mislim da je to više nego dovoljno vremena da si mogao posložit stvari kako bi se položile do tada...naravno, stvar je prioriteta..
i da nije toliki bed ako vas fliknu na bolonju, to produljuje stvari za kojih pola godine..
just an opinion..
tvoja je prikrivena,a da ni ne slutiš..Rajše ne bi kod feminemkinje...
tvoja brije na aptajt kraćane haljetke i mrežaste štrumfenekak je se bojim iako se mora priznat da uvijek ima fensi šmensi šuze
have fun!! :happy::happy:
tuljanov rep bi to lakše zdržo, kaj misliš? :laughing:P.S. To kaj si diplomirala prije Depraća, to si obesi mačku o rep... :tongue2:
da, da, već smo na cijela dva milkiveja :wink5:a tebi cestitke i jos jedna coksa (sam da si zapisem...) :happy:
tnx freya!
a kaj se tiče ovog produžavanja mogućnosti dovršetka studija po starom programu - ta je obavijest na faksu stajala unazad 3 godine (da je bar tako bilo na nekim drugim faksevima)...mislim da je to više nego dovoljno vremena da si mogao posložit stvari kako bi se položile do tada...naravno, stvar je prioriteta..
i da nije toliki bed ako vas fliknu na bolonju, to produljuje stvari za kojih pola godine..
just an opinion..