Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
cestitke!:wink5:Evo da se malo pohvalim ! I ja sam DIPLOMIRALA ))) ( kod porf. Marčetić)
Ja sam si uzela Timski rad i primjer timskog rada u banci . Ona je bila super, kad sam joj dala rad odmah mi ga je odobrila , nije imala nikakve primjedbe, dogovorile smo obranu u rekordnom roku , i na samoj obrani je bila super...pitala me potpuno očekivana pitanja vezana isključivo za ono što sam napisala. Tako da njoj sve pohvale. Jedino me je na obrani prof. Pavić izmaltretirao, počeo je filozofirat i skrenuo je na organizacije javne uprave i njihovu strukturu što nema baš nikakve veze s mojom radom... ali svejedno diplomirsla sam s 5 tako da nije nikakvu štetu napravio )))))))čestitke na obrani diplome, koju si temu imala kod profesorice jer sam i ja razmišljala da bih kod nje uzela temu sad u 6. mj.,kakva je kao mentor, da li cjepidlači ili ja normalka u svemu?
Evo da se malo pohvalim ! I ja sam DIPLOMIRALA ))) ( kod porf. Marčetić)
Na teret MZOŠ-a možeš studirati 4 godine.ja sam sad zadnja godina bez plaćanja i zanima me ako dam sve ispite i ostane mi samo diplomski koliko moram platiti?
Ne znam bavi li se prof. Matanovac diplomskim radovima, ali informaciju o konzultacijama možeš provjeriti na Katedri za građansko pravo:Bok društvo, trebam pomoć. Uzela sam prije godinu dana temu za diplomski kod prof. Matanovac i tek ju sad privodim kraju jer sam stari program i moram to riješiti do 30.09. E sad, može li mi neko reći da li se kod nje još uvijek može na konzultacije jer sam iz prijašnjih postova dobila dojam da se ona više ne bavi diplomskima i ima li ko kakva iskustva s njom za podijeliti. E da, da li su kod nje konzultacije još uvijek utorkom u 16h na TMT-u 3? Hvala unaprijed
Dal mi možeš napisat mail od prof.GrgićMislim da još kod prof. Grgić ima mjesta. Poslala sam joj mail, odmah mi je odgovorila, bila sam na konzultacijama, dobila temu. Rekla mi je da sve možemo dalje dogovarati mailom.
Još čekam odobrenje teme od strane prof. Marčetić...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.