AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

ANCI

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Dali možda ima netko primjer one zamolbe za promjenu prezimena da mi pošalje mail ili ukratko napise kako to treba izgledati? Hvala

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Nadam se da si upute skinula tu s foruma a ne kupovala...

Meni je prored morao biti 1,5 što je meni isto užas,al tak sam morala staviti.
Ja bi manji da se mene pitalo.

a times new roman je isto ok,ja sam taj stavila.
Pa možeš ili to ili taj courier,meni je to preveliko izgledalo.

Slijedi te upute.
Ali napravi kak se tebi više sviđa,jer ak izabereš između ta dva nitko ti ništa neće prigovoriti,jedino bi mogli ak staviš neki full neuobičajeni...[/QUOTE

Možeš mi reći gdje si skinula te upute za diplomski?,puno ti hvala

martina ks

Gdje da nađem te upute za izradu diplomskih radova?Hvala i koliko vam je vremenski trebalo da napišete diplomski?
Ja sad učim postupovno, imam dijete i radim i jednostavno nemam vremena, pa me zanima jel bolje da učim pa da onda krenem pisati ili za to trebam više vremena?

lola27

Nadam se da si upute skinula tu s foruma a ne kupovala...

Meni je prored morao biti 1,5 što je meni isto užas,al tak sam morala staviti.
Ja bi manji da se mene pitalo.

a times new roman je isto ok,ja sam taj stavila.
Pa možeš ili to ili taj courier,meni je to preveliko izgledalo.

Slijedi te upute.
Ali napravi kak se tebi više sviđa,jer ak izabereš između ta dva nitko ti ništa neće prigovoriti,jedino bi mogli ak staviš neki full neuobičajeni...

Skinula sam ih odavde, hehe.. taman da ih jos kupujem. Hvala na odgovoru, Mislim da ću isto u times new roman staviti, izgleda skroz bolje i sa tolikim proredom, iako je bas koma kako i sama kažeš. :) Pa ako će imati problem sa tim lako promjenim.

xxx

Hej društvo, mislim da imate te upute tu negdje u prijašnjim postovima, ja sam ih skinula

Nikolina

Jel zna neko br na koji
mogu dobiti Glihu iz građanskog?
Jel neko imao kod
njega dipl?

bianca

ela83

Dali možda ima netko primjer one zamolbe za promjenu prezimena da mi pošalje mail ili ukratko napise kako to treba izgledati? Hvala
Ne sjećam se točno, ali mislim da kupiš obrazac u knjižici (molba), ispuniš ga i predaš u referadi zajedno s vjenčanim listom (ili kojim već razlogom promjene prezimena :laughing:) Za par dana dođeš po indeks.

Tomi

Na običan A4 papir napišeš molbu, nema obrasca za to u knjižari. U molbi trebaš napisat da ih moliš da ti odobre promjenu prezimena iz xxx u YY i zbog kojeg razloga. To je to.

hedviga

Jel zna neko br na koji
mogu dobiti Glihu iz građanskog?
Jel neko imao kod
njega dipl?
Prof. dr. sc. Igor Gliha 4597 531 -> sa stranica katedre na pravo.hr

Ljudi,jel netko ima informaciju o tome kakav je Koprić kao mentor?
imala moja frendica, ne znam da li će se javiti, ali znam da je iskustvo bilo pozitivno

Kiara

Mene zanima da li ja mogu najprije dat sve ispite pa tek onda tražit temu i mentora jer mi je ostalo 5 ispita i to sve namjeravam dat u 9 mj. pa se ne stignem sad time bavit.. ne kužim što znači da trebamo prijavit diplomski odmah kad položimo sve ispite, znači li to da već onda trebamo imat temu i napisan diplomski??? pa ja ne stignem sve to u 9.mj...

iskra

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Temu i mentora možeš naći i dogovoriti već ranije, a diplomski se službeno može prijaviti s tri nepoložena ispita. Znači, možeš pričekati s prijavom i do zadnjeg ispita. Mislim da prijaviti diplomski ne znači da ga trebaš odmah i obraniti, ali moraš u roku od 30 dana nakon položenog zadnjeg ispita pronaći temu i mentora. Nadam se da sam u pravu, molim nekog da me ispravi ako pišem netočno

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Mene zanima da li ja mogu najprije dat sve ispite pa tek onda tražit temu i mentora jer mi je ostalo 5 ispita i to sve namjeravam dat u 9 mj. pa se ne stignem sad time bavit.. ne kužim što znači da trebamo prijavit diplomski odmah kad položimo sve ispite, znači li to da već onda trebamo imat temu i napisan diplomski??? pa ja ne stignem sve to u 9.mj...
Razlikuj prijavu teme diplomskog
i prijavu obrane diplomskog.

Ja sam, npr. prijavila temu u 10.mj prošle god., a napisala i branila rad u 6-7 mj.

Ne moraš odmah početi pisati temu, ali preporučila bih ti da si nađeš mentora čim počnu konzultacije jer se sada početkom godine otvaraju nove teme, a inače je nestašica tema za dpl. na našem studiju.

jasminka

ima li netko iskustva sa prof. Podoljnjak iz ustavnog prava u vezi diplomskog???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks