AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

martina ks

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Anči čestitam od srca! Ja imam kod Baretića i isto je ok, jedino kaj sve moram sama i rekao je da kad rad do kraja napišem da mu pošaljem, pregleda, ja popravim kaj treba i dogovorimo obranu, joj samo da sutra prođem upp.

Nikolina

Jel zna neko kolko često imaju obrane na građanskom?
Znam da na prometnom imaju obranu svakog 5-og u mjesecu,al pretpostavljam da mi nismo tak organizirani?

iva22

Da se pohvalim jučer sam diplomirala. Mentorica mi je bila prof. Grgurev i same pohvale za nju.

gea.fax

obrana na građanskog ti je po dogovoru sa mentorom ali u principu u vrijeme konzultacija. znači utorkom. ja sam diplomirala kod nikšića i od dana donošenja diplomskog na pregled, zajedno sa ispravcima i generalijama pa do obrane prošlo je svega 2 tjedna. vrlo pozitivno iskustvo sa ovom katedrom.

Nikolina

obrana na građanskog ti je po dogovoru sa mentorom ali u principu u vrijeme konzultacija. znači utorkom. ja sam diplomirala kod nikšića i od dana donošenja diplomskog na pregled, zajedno sa ispravcima i generalijama pa do obrane prošlo je svega 2 tjedna. vrlo pozitivno iskustvo sa ovom katedrom.

Danas sam bila na konzultacijama i valjda slijedeći utorak je obrana...smao čekam da mi još u četvrtak potvrdi kad pročita još jednom jer sam neke stvari ispravljala. Al pitam se jel mi dosta vremena da prijavim tek u petak pa do utorka??? Znam da se index može odnijet i dan prije ali trebam dat tiskat i odnijet primjerke

jana21

zanima me da li se godina produzava s obzirom na dekanski ako nam ostao samo diplomski?? hvala...

Holly

zanima me da li se godina produzava s obzirom na dekanski ako nam ostao samo diplomski?? hvala...
Studentima koji studiraju po starom programu a trebali su diplomirati do 30.9.2010., produžuje se vrijeme diplomiranja do 30.9.2011. Također, ako ti je ostala samo obrana onda ju možeš obraniti u dekanskom roku.

jana21

ja sam bolonja ali zadnja apsolv.mi godina redovnog studiranja i morala sam do 30.9 diplomirati...

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

može mi netko reći tko piše diplomski, da li se moramo baš pridržavati literature u cijelosti koju je profesor dao ako ne nađem sve od literature?

bianca

Studentima koji studiraju po starom programu a trebali su diplomirati do 30.9.2010., produžuje se vrijeme diplomiranja do 30.9.2011. Također, ako ti je ostala samo obrana onda ju možeš obraniti u dekanskom roku.
Ovo zaista ne razumijem- toliko strke zbrke oko toga da se mora diplomirati do 30.9.2010. i pitanje je bilo da li će se odobriti dekanski rok studentima koji su po starom programu, a sad im još daju godinu dana... čemu onda svo to zastrašivanje da će se morati prebaciti na bolonju iako im je ostala samo obrana... ne kužim.

Nikolina

A šta nakon obrane? Oni sve nose u referadu ili mi sami? Jel neko pisao o tome,ne sječam se da sam vidla...

bianca

Nakon obrane platiš one uplatnice, zatim ih nosiš u referadu zajedno sa ocjenom diplomskog i indexom. Prvo ideš u sobu 8, zatim u sobu 3. Vjerojatno će ti reći da za tjedan dana dođeš po uvjerenje.

lucy

Zanima me da li je netko imao slično iskustvo... U petom mjesecu sam stekla uvjete za odabir teme i mentora (tri ispita do kraja). Našla sam mentoricu, prijavila temu... U srijedu sam dala zadnji ispit i sad bih trebala napisati rad, obraniti... Međutim, ispalo je da je moja mentorica odsutna s faksa do sredine sljedeće godine jer je u inozemstvu na studijskom putovanju (nitko me nije obavijestio, već sam vidjela na stranicama faksa obavijest). Kaj se sad dešava? Je l mi dodjeljuju drugog mentora s iste katedre ili moram tražit novog mentora i temu? Na svu sreću nisam još počela pisati...Namjeravam sutra nazvati Sanju i pitati kaj da radim , samo me zanima je l imao itko sličnu situaciju i kako je završila...
Hvala!

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Jao...

Da mislim da ti je najbolje nazvati Sanju i pitati,nemam pojma,nisam čula još takav slučaj...
Nadam se da će ti izaći u susret,baš te zeznula,pa kak tak neorganizirano...bar da te obavijeste...a dobro ja se čudim...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks