AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

hrgolina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Diplomski rad

molima da mi netko kaže koliko strana bi trebao sadržavati završni rad?
u mom slučaju je minimum bio 18str, ja sam imala iz eup-a diplomski, ali kad počneš pisati, nakupi se to bez problema...:)

Andreja

tam na naslovnoj stranici kad ste pisali ko vam je mentor, jeste stavljali ono doc.dr.sc. i ako jeste di, ispred ili iza imena? fala punooo :)

chuchi

napisala sam samo
mentor: Goranka Lalić Novak... bez ikakvih titula i nije mi ispravljala to...

napisala sam samo
mentor: Goranka Lalić Novak... bez ikakvih titula i nije mi ispravljala to...

martina_sk

Administrator

moj ima 34 :p
ajmo se sad hvaliti čiji je duži :D moj je imao 33. pisali smo koji je minimum, a ne koliko je tko imao :)

tam na naslovnoj stranici kad ste pisali ko vam je mentor, jeste stavljali ono doc.dr.sc. i ako jeste di, ispred ili iza imena? fala punooo :)
ja sam pisala. nekako mi je to red da se piše, ako ne napišeš ispada kao da je običan smrtnik kao mi :D

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Bilo bi red da se napiše, a piše se ispred imena.

nea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Može li mi netko reći koliko dugo, nakon što se preda rad mentoru, treba da ga pogleda? Konkretnije, kakva su vaša iskustva s G.Lalić Novak? Unaprijed hvala!

marxmaja

Može li mi netko reći koliko dugo, nakon što se preda rad mentoru, treba da ga pogleda? Konkretnije, kakva su vaša iskustva s G.Lalić Novak? Unaprijed hvala!
kad sam joj ga predala prvi put trebalo joj je nešto manje od tjedan dana a kasnije možda dan, dva.

beba_01

pozz,

Da li znate mozda kod kojeg profesora bi moglo biti slobodno za zavrsni? Bila sam danas kod prof. Sikic,al on je odavno popunjen :-( mozda imate nekoga za preporuku? Mislila sam obiteljsko al kad mi je profesorica rekla da hoce nesto jos ne videno, nesto sto nije iz nekih knjiga, da mora biti nesto jako zanimljivo,odustala sam.

kristinap

Može li mi tko reći kod kojih profesora tj predmeta je najbolje pisati diplomski rad? HVALA.

Nirvana

Po mom mišljenju trebali bi izabrati područje koje vam najbolje leži pa onda prema tome tražiti mentora sa tog područja. Svaki je mentor dobar na ovaj ili onaj način. Svaki od njih odradi svoj zadatak s tim da o njihovim obavezama ovisi koliko će im vremena trebati za odgovor. Znači prvo treba gledati svoje područje jer ionako vi pišete diplomski, a ne profesori. To je moje skromno mišljenje.

axis1

Please, dal zna tko kako je na obrani kod prof. Staničića? Općenito, dal puno komplicira ili je kao i kod drugih profesora sa te katedre tipa Šikića i Turudića? Gledala sam po forumu al nisam nista pronašla o tome kakav je on :/
Please, neka netko napise nesto o njemu tko ima kakva iskustva sa njim. Unaprijed HVALA!

rijekaboy

idem u četvrtak prijavit završni pa bi molio ako netko ima iskustva kakva je Musa jer bi kod nje uzeo nešto iz EUP-a??

nea

Evo, i ja konačno diplomirala!! :D :D :D Moram reći da je prof. Lalić super žena, totalno me oduševila svojim pristupom :stovanje: , a ne mogu izostaviti ni tete u referadi koje su ovaj put bile izrazito susretljive. :) Svima vama želim puno sreće! ;)

koni

da li je netko ima prof. Tišmu iz ekonomije javnog sektora za mentora?Kako to ide kod nje? Trebala bih naći sama temu za diplomski pa ako netko ima kakav pametni prijedlog, napišite mi ili u kojoj literaturi bih mogla naći nešto pametno?

chuchi

netko je pitao za lalic...
ja sam kod nje imala diplomski. iakp kruzi prica da "pila", zbilja nije tako! zena je ugodna, i jedina koja me od prvog susreta nazivala imenom i prezimenom. imala sam poprilicno zeznutu temu, ali uz njezinu pomoc (hvala bogu) proslo je bez problema. kada sam joj poslala rad,za tjedan dana mi je odgovorila i trazila sitne ispravke. te.odmah zakazala obranu koja je bila tjedan dana kasnije. u svakom slucaju- profesoricu kao mentoricu svakako preporucujem :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks