Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
haha slažem se.Pa da, a i ako već treba na to čekat par dana mogu si dat malo truda pa da dobijemo tu svjedodžbu (haha, kako jadno)
bar dan poslije obrane.
Mislim da bi nam to trebao biti najmanji problem nakon svega.![]()
nažalost, mislim da će bit i uz plaćanje. iako bi mogli sve redovne pustit bez plaćanja."- specijalistički diplomski stručni studij javne uprave (4 semestra), stječe se stručni
naziv stručni specijalist / stručna specijalistica javne uprave – 50 redovitih i 50
izvanrednih studenata"
jel ovo znači da nema redovnih studenata uz plaćanje??? ja sam bila pitala u referadi 2 puta do sada i moglo se zaključiti da će biti i redovnih uz plaćanje
normalno da možeš odustat, objava rangliste je 6.10, pretpostavljam kako upisi neće biti odmah nego u četvrtak ili petak znači 9. ili 10.10I kaj ak slučajno, eto recimo upadnemo izvanredno ili redovno s plaćanjem, a nadali smo se da ćemo upast bez plaćanja,
(to nećemo znat dok ne objave rang listu jel) i u ta 2 dana (jer su upisi već 06.10.) ne uspijemo skupit 7.000 kn ili kolko već
(jer se prošle godine za spec. moralo odjednom platit, bez rata :hmjel možemo doć i reć:
" ja se ipak ne želim tj. ne mogu upisat, premda sam na listi"?![]()
tako je i ove godine, provjerila sa Sanjom(jer se prošle godine za spec. moralo odjednom platit, bez rata :hm![]()
Da, to me i zanima, bas zato da ne budu zauzeti ovi kaj su mi u planumentora možeš odabrati odmah, nemoraš čekati veljaču. i bolje da odeš čim prije jer se ovi popularni brzo rezerviraju
Na promociji, a promocija će se održati kad se skupi dovoljan broj ljudi da bi to moglo ličiti na promociju. Ove godine je bila u 5. ili 6. mj.kada cemo dobiti diplome mi koji smo diplomirali pred par tjedana?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.