Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja ti idem sad na ovaj rok i meni je ispit u utorak...odvojeno od građanskog...a skriptu ja imam svoju koju sam pisala po zakonu jer nemam one materijale koje je slala profa...pa ako polozim sad u utorak mogu ti dati svoju skriptu...pisala sam ju rukom...Jel obično ponedjeljkom kad i građansko? jer će mi se poklopit za iduči rok
I jel ima netko skriptu da je pogodna za Windows 7?
bravo na 5-ici!ja ti idem sad na ovaj rok i meni je ispit u utorak...odvojeno od građanskog...a skriptu ja imam svoju koju sam pisala po zakonu jer nemam one materijale koje je slala profa...pa ako polozim sad u utorak mogu ti dati svoju skriptu...pisala sam ju rukom...
Samo zakon o zem knjigama...nista drugo nisam ucila...i nacela iz materijala koje mi je kolegica poslala na mail...bravo na 5-ici!
prema zakonu o zemljišnim knjigama samo ili i prema z.o pravu vlasništva?
ja sam počela učiti po skripti,uspjela sam ju prebacit u word...ali sam si i z.o vlasništvu iskopirala...
jel ima puno strana ta tvoja skripta?
Nauči zakon do 162. članka i to ti je sasvim dovoljno ja sam tak prošla.Drage kolegice i kolege, jel' netko izlazi na ovaj rok 15.09.?
Frka me je ovog ispita, jer sam velikom mukom položila građansko pravo. Kod odabira izbornog nisam imala što izabrati osim ovog predmeta.
U ranijim postovima piše da treba učiti Zakon obavezno do članka 90. te članke 123. do 128., ali po pitanjima što sam pronašla obuhvaćeni su i članci npr. 129. brisovna tužba, 139. tužba za opravdanje itd.
Ja sam učila iz zakona i ne znam jel' to stvarno dovoljno za prolaz. Jadna ja! Frka me je generalno!
Hej, i ja izlazim na ovaj ispit i također kao i tebe malo me frka. S tim da ja još nisam ni položila građansko, i s te strane mi je žao jer nisam s nekim terminima malo detaljnije upoznata.. Učim isto iz Zakona o zemljišnim knjigama i nadam se najboljem. Drago mi je jedino kaj imamo još jedan dan za učenje, pošto je ispit na kraju u utorak..Drage kolegice i kolege, jel' netko izlazi na ovaj rok 15.09.?
Frka me je ovog ispita, jer sam velikom mukom položila građansko pravo. Kod odabira izbornog nisam imala što izabrati osim ovog predmeta.
U ranijim postovima piše da treba učiti Zakon obavezno do članka 90. te članke 123. do 128., ali po pitanjima što sam pronašla obuhvaćeni su i članci npr. 129. brisovna tužba, 139. tužba za opravdanje itd.
Ja sam učila iz zakona i ne znam jel' to stvarno dovoljno za prolaz. Jadna ja! Frka me je generalno!
glede 2. pitanja, da li sam dobro skopčao?Može li mi netko odgovoriti na ova pitanja:
1. koja je zadnja faza osnivanja ZK,
2. gdje se primjenjuje reambulacija,
3. što je prijavni list i koje podatke sadrži,
4. što će sud učiniti s nepotpunim prijedlogom,
5. o kakvom se upisu radi ako osoba priloži suglasnost hipotekarnog vjerovnika
Unaprijed hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.