Horiemon
Kronično vaš, 0-24
deca u škola idu već?par mjeseci nas djeli od 30-e.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
deca u škola idu već?par mjeseci nas djeli od 30-e.
nema djece na vidiku još. prvo ženu moram naći. al nijedna me neće jer sam :angel:deca u škola idu već?
e sad u kartone se ne razumijem :hm:Ajde, ajde mlad si. Što nećeš da bereš karton kao ja?
Ma ja ću da te naučim!e sad u kartone se ne razumijem
spreman za prvu lekciju :grin:Ma ja ću da te naučim!
Moramo to preko pm-a, u suprotnom će svi da znaju!spreman za prvu lekciju
Moramo to preko pm-a, u suprotnom će svi da znaju!![]()
Hm, tetoviranje ljeti?i got a tattoo
Da, danas mi jedna prijateljica najvavila da ove godine ne ide na more. Pitam je zašto. Kaže da ima termin za tatoo za dva tjedna.tetoviranje ljeti?
Da, ja nisam smjela vidjeti sunce 3 mjeseca.Da, danas mi jedna prijateljica najvavila da ove godine ne ide na more.
nejdem ni ja na more, a na takvom je mjestu da prolaziDa, ja nisam smjela vidjeti sunce 3 mjeseca.
nejdem ni ja na more, a na takvom je mjestu da prolazi
Akademski grad Karlovac!buđenje u 4, vožnja do Karlovca
a to je bila samo dostava nikaj se nije polagaloAkademski grad Karlovac!Jesi položio?
ak imaš kaj korisno za suberirat recisamo holywoodska blockbuster smeća. Wolverine, World War Z, Pacific Rim. Zadnjih sedam-osam godina holywood pravi filmove samo za djecu i slaboumne. Od nezavisne produkcije nemaš što pogledati u našim kinima. Da nema Kina Europa, Griča i nezavisnih festivala, ne bi ni prismrdio u kino.Imamo sreću da živimo u ZG, pa imamo što i pogledati. Ljudi u manjim mjestima su osuđeni na "multiplekse" i trash.
ovo je teški debilizam :wtf::disgusted::wtf::disgusted::wtf:"obrani moralnih vrijednosti poštenih Hrvata" :disgusted: :disgusted:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/276620/Sakama-na-curu-i-decka-zbog-puse-u-tramvaju.html
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.