Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
MrežnicaKupa, Korana, Dobra ili Mrežnica?
Mrežnica![]()
Mrežnica![]()
A to je rijetkost ovih dana. Iako na moru je vruće, nema znoja....jer sam uspjela doći na posao neoznojena.
Shvatila sam da si na Mrežnici?A to je rijetkost ovih dana. Iako na moru je vruće, nema znoja.
Nisam na MrežniciShvatila sam da si na Mrežnici?
Ah, more. Šmrc. Ništa od njega za mene ove godine.
Darn, a mogle smo partijat :whistling::whistling::whistling:Rado i hvala, ali nemam godišnjeg. Imala, ali potrošila na lijepo vrijeme oko Uskrsa.
Nagodinu, obavezno. :weeabooface:Darn, a mogle smo partijat :whistling::whistling::whistling:
It's a deal!Nagodinu, obavezno.
Ja svratim dok cu se vracati sa moraja sam bliže od mora, svratite meni na Mrežnicu
Protiv nadolazeceg referendumaNeobavezno koristim fb, i odnedavno sam primijetila kako sve veći broj ljudi ispod avatara ima natpis PROTIV.
Protiv čega su oni?
Ipak, jesen je počela prije nekoliko dana.Po kiši 1001 put ovo ljet![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.