Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma naravno da može..samo ja nemam internet bankarstvoPa što se ne može platiti putem internet bankarstva i sutra im samo priložiti potvrdu o plaćanju???
sumnjam da ti mi možemo pomoći kad je ovo prvi put i ne znaju ni u referadi a kamoli mi.dajte mi neki odgovor i bit ću vam zahvalna
Knjižara radi do 14:30. Tamo dobijes (tj. kupiš) uplatnicu s kojom plaćaš oba iznosa.ljudi, od kada do kada radi ta naša knjižara gdje se kupuju indeksi i te pizdarije?
gdje ste vi platili školarinu tj gdje je najisplativije? fina?
jel mogu ja troškove školarine i troškove upisnine platiti jednom uplatnicom ili to moraju biti dvije odvojene uplatnice?
Ja neću ništa dirati..Bolje pričekati, jer s našim faksom se nikad ne znajel da popunimo index
Daj si provjeri da li usred ak.god. mozes mijenjati status iz redovnog u izvaredno. Svojevremeno je pravilo bilo da se to moze samo u rujnu, odnosno listopadu, prilikom upisa u narednu godinu. Ne mogu naci nikakav pravilnik na bajnim stranicama faksa, ali daj svakako vodi racuna o tome.Ja radim ali upisat ću kao redovan. Obzirom da mi je dana ta opcija na temelju mog zalaganja na preddiplomskom iskoristit ću to.I nadat se da će nam profesori izaći ususret jer vjerujem da 80% nas koji će upisati specijalistički radimo, imamo obitelji, druge obaveze... A vjerujem da to znaju i profesori, pa neće piliti...
Ukoliko do kraja I semestra ustanovim da to ipak nije tako, pisat ću zamolbu za prebacivanje na izvanredni. Mislim da vrijedi pokušati.
i ja vjerujem da se ne može i da je jako nepravedno prema nekome nezaposlenom. savjetovala bih onima koji su na stručnom osposobljavanju da upišu redovno ali onima koji imaju normalnu plaću ne bih to savjetovala.Dajte mi pliz objasnite kako je moguće biti redovan student kojem ministarstvo financira studij i iz toga mu proizlaze prava na zdravstveno osiguranje (+ pokaz, smještaj, itd.) i istodobno biti zaposlen, primati plaću i imati to isto pravo temeljem zaposlenja?
vjerujem da se i internet bankarstvom plaća naknada samo je najniža.a što se u tom slučaju ne plaća nikakva naknada?
može skupa.jel mogu ja troškove školarine i troškove upisnine platiti jednom uplatnicom ili to moraju biti dvije odvojene uplatnice?
i mene drage kolegice i kolege to interesira??? vidim neki od vas pišu da će birati opciju redovnog radi ostvarenih bodova (u istoj situaciji sam i ja), ali od kuda vam to da možemo biti izvanredni ako radimo!? pitam jer ja to doista ne znam, a neki od vas već imaju takav plan...ako je to tako super za nas, ali nekako sumnjam...Dajte mi pliz objasnite kako je moguće biti redovan student kojem ministarstvo financira studij i iz toga mu proizlaze prava na zdravstveno osiguranje (+ pokaz, smještaj, itd.) i istodobno biti zaposlen, primati plaću i imati to isto pravo temeljem zaposlenja?
Svi pristupnici plaćaju upisninu u iznosu 300,00 kuna (u što je uključena naknada za biblioteku, premija osiguranja za studenta i izrada iksice) na žiro-račun Fakulteta IBAN: HR9823600001101264729 (poziv na broj za redovite studente – 12110, izvanredni studenti - 12112). Za upis u statusu izvanrednog studenta na isti žiro račun uplaćuje se i školarina u iznosu 7.200,00 kuna. Za upis u prvu godinu studija sklapa se odgovarajući ugovor.ljudi, jel mi može netko napisati broj žiro računa na koji se uplaćuje?
platio bi mi netko preko net bankinga, pa da znam broj računa ?
i koji podaci su mi još potrebni?
primatelj: pravni fakultet Zagrebljudi, jel mi može netko napisati broj žiro računa na koji se uplaćuje?
platio bi mi netko preko net bankinga, pa da znam broj računa ?
i koji podaci su mi još potrebni?
Nije.Dajte mi pliz objasnite kako je moguće biti redovan student kojem ministarstvo financira studij i iz toga mu proizlaze prava na zdravstveno osiguranje (+ pokaz, smještaj, itd.) i istodobno biti zaposlen, primati plaću i imati to isto pravo temeljem zaposlenja?
to je u jednom kratkom trenutku prof.koprić spomenuo na tribini...vjerojatno u tom pravcu i iduKolege sto mislite dali ce postojati sanas za daljnje skolovanje poslje specijalistickog studija, poput pravnika koji također zavrse pet godina pa mogu upisati dalje..hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.