AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Državna uprava

Paris

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Blazevic je jedna knjiga, a druga je Kopric i dr. !! svi spominju neke nastavne materijale. Dali su ti nastavni materijala ustvari ta knjiga od Koprica ???

LuckyIvana

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Blazevic je jedna knjiga, a druga je Kopric i dr. !! svi spominju neke nastavne materijale. Dali su ti nastavni materijala ustvari ta knjiga od Koprica ???
Koprić i dr. (2006) Javna uprava: nastavni materijali. Zagreb: Društveno veleučilište i Pravni fakultet Stranice: 25-33, 161-168, 347-391

Sanja_K

Molim informaciju gdje se može nabaviti/posuditi knjiga Upravna znanost 2010. autor Blažević R. U KGZ imaju samo izdanje iz 2007.

LuckyIvana

Molim informaciju gdje se može nabaviti/posuditi knjiga Upravna znanost 2010. autor Blažević R. U KGZ imaju samo izdanje iz 2007.
najbrže ti je otići u zooma fotokopiraonu i iskopiranu si kupiti...cca 15 kn te dođu poglavlja koja nam trebaju...

Paris

dali se zakon o stustavu drzavne uprave moze nekak skrati, dali netko mozda ima skracenu verziju :) ili se bas, bas mora cijeli zakon znat ???

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Taj sam zakon samo pročitao. Ne sjećam se da mi išta bilo pitalo iz njega. Nećeš sigurno učiti valjda nabrajanje svih onih ispostava, itd. :)

Paris

Taj sam zakon samo pročitao. Ne sjećam se da mi išta bilo pitalo iz njega. Nećeš sigurno učiti valjda nabrajanje svih onih ispostava, itd. :)
znaci samo zakon o ustanovama i vladi ???
dobila sam savjet od jedne kolegice da su ta tri najvaznija te da ostale zakone i uredbe nije potrebno ucit...

LuckyIvana

po meni su zakoni o sustavu državne uprave, ustanovama i VRH najbitniji...sama možeš procjeniti kroz učenje što je najbitnije iz njih...

da li se mora znati o svakom apektu nešto (kod mjera za modernizaciju) ili ih samo moramo znati nabrojati...

globalizacija, da li to pitaju??

Paris

po meni su zakoni o sustavu državne uprave, ustanovama i VRH najbitniji...sama možeš procjeniti kroz učenje što je najbitnije iz njih...

da li se mora znati o svakom apektu nešto (kod mjera za modernizaciju) ili ih samo moramo znati nabrojati...

globalizacija, da li to pitaju??

VRH??? ja nazalost nema tu sposobnos procjenjivanja, meni je apsolutno sve bitno, najbitnije :p !!!

LuckyIvana

hvala :) !!
jos me samo zanima kaj ces ti sa agencijama ???
dali je u svakom ispitu jedno pitanje iz nastavnih materijala ???
agencije neću učiti...idem na sreću pa što bude...
pretpostavljam da krozi pitanja obuhvate čitavo gradivo

Ispit je 12.11. u 10:00 sati u dvorani I, Gundulićeva 10 :)

pecelcic

javno-privatno partnerstvo je skup zajedničkih inicijativa javnog sektora i privatnog profitnog i neprofitnog sektora u kojima svaki subjekt ulaže određene resurse i sudjeluje u planiranju i odlučivanju. Razlikujemo ugovorno javno-privatno partnerstvo i institucionalno javno-privatno partnerstvo. O tome piše u knjizi na str.409.-414.

LuckyIvana

jučer na ispitu, odgovaranje kod prof Manojlović - super, smirena, simpatična...ne ruši na prvu, djevojku koja je samnom odgovarala zaista je pitala xxx pitanja dok nije dva izvukla iz nje :) sretno svima ja sam se svoje muke po pitanju ovog predmeta rješila :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks