Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Koprić i dr. (2006) Javna uprava: nastavni materijali. Zagreb: Društveno veleučilište i Pravni fakultet Stranice: 25-33, 161-168, 347-391Blazevic je jedna knjiga, a druga je Kopric i dr. !! svi spominju neke nastavne materijale. Dali su ti nastavni materijala ustvari ta knjiga od Koprica ???
najbrže ti je otići u zooma fotokopiraonu i iskopiranu si kupiti...cca 15 kn te dođu poglavlja koja nam trebaju...Molim informaciju gdje se može nabaviti/posuditi knjiga Upravna znanost 2010. autor Blažević R. U KGZ imaju samo izdanje iz 2007.
da...ali ima zaista preeeviše materijala...znači ona hinina skripta plus zakoni i nastavni materijali bi bio kao recept za prolaz?
Položila ili učiš?da...ali ima zaista preeeviše materijala...
učimPoložila ili učiš?![]()
znaci samo zakon o ustanovama i vladi ???Taj sam zakon samo pročitao. Ne sjećam se da mi išta bilo pitalo iz njega. Nećeš sigurno učiti valjda nabrajanje svih onih ispostava, itd.![]()
po meni su zakoni o sustavu državne uprave, ustanovama i VRH najbitniji...sama možeš procjeniti kroz učenje što je najbitnije iz njih...
da li se mora znati o svakom apektu nešto (kod mjera za modernizaciju) ili ih samo moramo znati nabrojati...
globalizacija, da li to pitaju??
Zakon o Vladi Republike Hrvatske ili VRH (skraćeno)VRH??? ja nazalost nema tu sposobnos procjenjivanja, meni je apsolutno sve bitno, najbitnije!!!
hvalaZakon o Vladi Republike Hrvatske ili VRH (skraćeno)
agencije neću učiti...idem na sreću pa što bude...hvala!!
jos me samo zanima kaj ces ti sa agencijama ???
dali je u svakom ispitu jedno pitanje iz nastavnih materijala ???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.