Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pretpostavljam da je to za redovneJel na kraju, sutra na predavanju dolazi onaj gost (Milošević) ? ili su prebacili ???
je prošli smo malo reforme i koordinaciju, centar Vlade, to je glavno tajništvo i Ured predsjednika Vlade, tak imam malo zapisano u tekiciHvala mape5 na info, baš nisam stigla u srijedu na predavanje. Koji dio ste prošli, možda reforme?
Stalno razmišljam koja je razlika i samo mi pada na pamet da je Porezna uprava u sastavu ministarstva, al to sigurno nije jedina razlika :meh:
Ima. Koliko znam, Uredništvo ju je zaprimilo od jedne aktivne i marljive forumašice. Bit će objavljeno danas-sutra, vjerojatno. Ja budem one pročišćene zakone dodao.još nema skripte po novoj literaturi, a kad će ne zna se![]()
hehehehehehehjel se ispitu pojavljuje zakon o uredbama?
u sudski registar se upisuju: Ustanove i komore, a i trgovačka društva (jtd)kolege,ko se sve upisuje u sudski registar kod javnog sektora u hrv?samo udruge,komore,zaklade i fundacije ili i ustanove?
pa na predavanjima za izvanredne sad u 1. mjesecu na kojima sam bila prisutna, a kao što sam do sada već i napisala, rekao je da će se ispit bazirati na sigurno 2 pitanja iz zakonskih regulativa i da dobro proučimo Uredbe jer imamo malo knjigedobro da krivo sam nap jel budu uredbe u ispitu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.