AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Državna uprava

ivankam

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
moze pomoc-- 2 koncepta u razmatranju sistema, opreka jedinstva i diferencijacije, poticaji te ogranicenja kod upravnih RH?? HVALA

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Što sve treba znati iz uredbe o unutarnjem ustrojstvu ureda državne uprave u županijama?
Treba znati unutarnje ustrojstvene jedinice čl 12,13,14,15

moze pomoc-- 2 koncepta u razmatranju sistema, opreka jedinstva i diferencijacije, poticaji te ogranicenja kod upravnih RH?? HVALA
To o sistemima su stara pitanja iz stare literature.

marinaulam

Bok!

Zanima me iz čega da učim ovaj predmet, koliko mi treba da ga spremim i dali su ove skripte na forumu dobre pa molim preporuke i savjete?

Hvala Vam :D

marinaulam

Ponovno...

Bok!

Zanima me iz čega da učim ovaj predmet, koliko mi treba da ga spremim i dali su ove skripte na forumu dobre pa molim preporuke i savjete?

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ponovno...

Bok!

Znači skripta i zakoni , a koliko će ti trebati ne znam zavisi od tebe al negdje okvirno najmanje 2 tjedna ako ćeš dosta učiti...ps ne znam za ove najnovije skripte kakve su al ona prije tih je dobra( mislim od Silvije)

marinaulam

Znači skripta i zakoni , a koliko će ti trebati ne znam zavisi od tebe al negdje okvirno najmanje 2 tjedna ako ćeš dosta učiti...ps ne znam za ove najnovije skripte kakve su al ona prije tih je dobra( mislim od Silvije)
Hvala ti :)

Anna5

Kolege,u koliko sati je obicno pismeni ispit iz drzavne? U 12h imam pravo drustava pa se bojim da se ne poklopi s drzavnom

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks