morskasipa
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ljudi,ima li uopće smisla tražiti na uvid test,da li se to uopće smije,ja sam sve napisala i ne mogu vjerovati da to nije za 2?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ima smisla i idi.ljudi,ima li uopće smisla tražiti na uvid test,da li se to uopće smije,ja sam sve napisala i ne mogu vjerovati da to nije za 2?
naravno da se smije na uvid, ja ću ići, možda su nešto pogriješili ili previdjeli, sve je moguće. posebno ako si uvjerena da si sve napisala i da trebaš proći, a nema te na popisu...svak ako otiđi...:wink5:ljudi,ima li uopće smisla tražiti na uvid test,da li se to uopće smije,ja sam sve napisala i ne mogu vjerovati da to nije za 2?
škarica je ispitivao,pol je prošlo ,pola palo,a meni nije htio pokazati test,već je bilo 2,a bio je Pusićev sprovod,pa danas moram cipelariti na konzultacije,za pop...Kak je jučer prošao usmeni! Tko je ispitivao?
neznam kak su drugi prosli na usmenom,ali ja sam dobila imala 11 bodova na pismenom i Skarica me pitao poslove drzavne uprave i rekla sam mu dva i nisam se za inat mogla sjetiti ostalo i rusio me na temelju tog pola pitanja da me drugo nist vise nije ni pitao. kolega koji je bio sa mnom u nutra je pitao drzavne sluzbenike i namjestenike i nije nist znao i njega je rusio. kaj se mene tice to je jako nepravedno da na pismenom imas tolko bodova i da te rusi na temelju pola neodgovorenog pitanja a da ti drugo nist ne postavi. ak mu se vec zurilo na taj sprovod od Pusica, mogli su staviti usmeni dan kasnije,a ne da rusi ljude jer se njemu zuri. neka rece tko god kaj hoce,al po meni je to jako nepravedno!!1:angry:Kak je jučer prošao usmeni! Tko je ispitivao?
princip ti je ko na nauci(eupu, uljp)Pozdrav svima!
Danas odem na konzultacije da se nekaj raspitam i poljubim vrata,grrrrr.
Ako ima netko dobar da mi kaže ispitnu literaturu za Državnu upravu.
Kak izgleda pismeni ispit (koliko pitanja, koliko potrebno za prolaz i koliko se dugo piše).
Hvala na odgovorima.
Pozzz...
Ovo što je netko napisao je prema vodicu za studente točno.pozdrav svima .ovako ja posudio knjigu DRŽAVA I DRŽAVNA UPRAVA -Eugen Pusić, 1999 .
sad me zanima koji dijelovi knjige su potrebni za naučit ? netko je tu napisao da se traže stranice 264-274, 330-451 ,zar samo to ?? jer primjećujem da je to jedva trećina knjige ,,pa molim nekoga da mi točno precizira koji dijelovi knjige su potrebni za ispit ..ili da mi napiše vrijeme i mjesto održanja konzultacija pojedinih profesora koji ispituju taj predmet ..pa ću osobno otić do njih i pitat ...što se tiče zakona to sve imam ,samo ta knjiga ili više njih možda ima iz kojh treba znat određena poglavlja ?? molim nekoga da mi to napiše jer mislim polagat u 11 mj. a predavanja su tek sredinom prvog... HVALA
da nemaš frkeda li se može sudjelovati na usmenom u ulozi slušaća '?
Skripta od 33 strane, i skripta s odgovorima i pitanjima, a ne bi bilo loše ni pročitati zakone. Dovoljno je desetak dana za pripremit ispit. Sretnopozdrav, zanima me dali postoji koja dobra skripta da se nauči za ovaj ispit i u kojoj je sve obuhvaćeno ili moram baš učit po knjigama i zakonima?? i koliko je potrebno vremena za naučit???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.