Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolokvija nema, a predavanja nisu obavezna i možeš dobit potpis bez problema.znate li kakva je situacija s predavanjima s ovim predmetom?da li su ona obavezna i da li se može bez problema dobiti potpis na kraju ukoliko se ne pohađa predavanja?i ima li kolokvija iz ovoga predmeta?
Sve ti piše u Zakonu o Vladi RH.zna li netko odgovor na pitanje --'Kada uži kabinet ( tj .predsjednik i potpredsjednici koji ga sačinjavaju ) STUPAJU NA DUŽNOST ?? '(da li od onog dana kadasu dali svečanu prisegu?? )... u zakonu o vladi taj podatak ne piše ..ili mi je izmakao ..ili piše u nekom dr.izvoru ..možda u poslovniku Vlade... i još jedno ; 'ŠTO SE DOGAĐA KADA SE ČLANOVIMA VLADE IZGLASA NEPOVJERENJE...' ..koji zakon to podrobno definira ..jer zakon o vladi je kratak i ne pokriva ta pitanja ..čini mi se ..ili griješim ..MOLIM NEKOGA ZA ODGOVORE ... hvla,,,
da. rekla je da je literatura u vodicu i na webu.Ej ljudi jel mi može netko reć dali je profesorica Marčetić rekla vrijedi li ona literartura iz novog vodiča, jer nisam bio na drugom satu danas ili se nešto promijenilo? hvala
gdje je na webu ta literatura?ja ju nikako nemogu naći???da. rekla je da je literatura u vodicu i na webu.
kaj nije ovo kaj se može vidjeti u vodiču tu na portalu? žuta knjižica ona u pdf-u.gdje je na webu ta literatura?ja ju nikako nemogu naći???
evo tu ispod rokova...gdje je na webu ta literatura?ja ju nikako nemogu naći???
pa da, samo ako je taj vodič od ove godine, jer ja imam od prosle i nije skrzo ista literatura.kaj nije ovo kaj se može vidjeti u vodiču tu na portalu? žuta knjižica ona u pdf-u.
Istina i nažalost svih onih koji još nisu stigli odgovarati kod prof. Pavića...da otišao je u penziju.Da li ce prof. Pavić biti jos uvijek jedan od ispitivaca ovog predmeta? Bila sam na prvom predavanju i prof. Marcetic je rekla da ce vecinom ispitivati ona, Prof. Musa,Skarica i jos jedan prof.kojem nisam zapamtila prezime...
može ti netko drugi s katedre dati, barem je meni tako bilo u slučaju s sociologijom imala sam žig od kregara a novi žig mi je dala kesnija grubišić!book svima,molim vas da li netko zna da li profesor Pavić još uvijek održava konzultacije i kada.prije tri godine sam položila ovaj predmet ali sam stari program i zvao se ustrojstvo državne uprave i profesor mi je lupio krivi žig za bolonjce državna uprava i ja sam sad to tek skužila pa bih morala tražiti da mi ga poništi,ako je netko imao sličnu situaciju nek me malo uputi bojim se da ne dođe do komplikacija ako njega nema da li mi može netko drugi sa te katedre poništit žig i staviti novi,hvala
Ma kakvi. Izvanrednima nisu ni ovako ni onako, a redovni su obvezni, ali te niko neće ništa pitati. Uvik možeš uzeti potpis na konzultacijama. Ako si reodvni, bez potpisa ne moš izać na ispit.ljudi,jel su predavanja obavezna
ja sam bila na prvom predavanju u cetvrtak i rekla je profa da predavanja nisu obavezna, ali normalno da prof kaze da je bolje da dodemo jer kao govore na predavanjima sto je bitnije i sto ce onda i biti na ispitu.ljudi,jel su predavanja obavezna
Par stranica iza imaš KOMPLETAN popis literature gdje su obje knjige navedene. Ne kontam zašto opet to pitanje?da li od literature je potrebna samo knjiga DRŽAVA I DRŽAVNA UPRAVA (eugen pusić ,1999) ili još ima neka knjiga koja je obvezna?? za zakone znam ... HVALA
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.