Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ugl ja sam samo htjela skrenut pozornost na šta je bitno,a taj prvi dio vlada,odnosno ovlasti vlade,sabora i predsjednika prema državnoj upravi ujedno je i najbitniji,sad da li ce netko uciti iz knjige ili iz zakna stvar je individualne odluke,kao što sam rekla skripta za taj dio nije dovoljna..Vlada se uči i iz zakona o vladi
insturmenti jačanja položaja građana u odnosu prema upravi su načelo zakonitosti, pogrešivosti uprave i odgovornosti uprave., a instrumenti otvorenosti i transparentnosti je meni nejasno, možda je pitanje krivoJel zna tko instrumenti otvorenosti i transparentnosti se odnos na javnost uprave, ili?
I kako Vlada može ojačati svoje koordinativne kapacitete?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.