nikolina_G
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kakva je asis. Manojlovic??? Navodno kažu da je super... Jel pita osnovna neka pitanja ili ako netko zna?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Obavještavaju se studenti Društvenog veleučilišta (Studij javne uprave) o promjeni ispitne literature iz sljedećih predmeta: DRŽAVNA UPRAVA, EUROPSKI UPRAVNI PROSTOR, TEORIJA ORGANIZACIJE i E-UPRAVA. Ispiti će se po novoj literaturi održavati počevši od ispitnih rokova u veljači 2012. za predmete Državna uprava, Europski upravni prostor i Teorija organizacije, odnosno od ispitnih rokova u lipnju 2012. za predmet E-uprava. Do navedenih ispitnih rokova ispiti se održavaju po staroj, niže navedenoj literaturi.Da li netko možda zna za novu literaturu, da li ona ide tek od 2. mjeseca ili već na roku u prvom... ?
http://www.pravo.unizg.hr/UZ/drustveno_veleuciliste/ispitia koja je nova literatura? :frustrating:
jel itko zna kad bi se moglo doc do kopija te musine knjige...jer ja planiram da idem 17.1 na ovaj ispit..
i dali je stvarno potrebno znat SVE ove propise??[/QU
17.1. ti jos vrijedi stara literatura pa mozes ucit iz skripte...tak cu ja.:kava:
da! pa sto puta je to već raspravljeno samo treba malo pročitati po forumu i stranicama faksa! evo tu sve piše http://www.pravo.unizg.hr/UZ/drustveno_veleuciliste/ispitida budem sigurna molim vas da mi netko potvrdi.
Za rok 17.1 i 31.1 ide od literature: Pusić(str.264...) i grupa autora (str.25...) i propisi.
Na roku 14.2 idu: knjiga od Muse( agencije), Blažević (II dio) i grupa autora(str.25...) i propisi
molim da mi potvrdite
NA ROKU 17.1 I 31.1 JE STARA LITERATURA :grupa autora 2006.g (str.25...) i Pusić iz 2007.(str 264...)
NA roku 14.2 je nova literatura:Blažević 2010, Musa ( agencije) i grupa autora iz 2006. (str. 25..)
da budem sigurna molim vas da mi netko potvrdi.
Za rok 17.1 i 31.1 ide od literature: Pusić(str.264...) i grupa autora (str.25...) i propisi.
Na roku 14.2 idu: knjiga od Muse( agencije), Blažević (II dio) i grupa autora(str.25...) i propisi
molim da mi potvrdite
NA ROKU 17.1 I 31.1 JE STARA LITERATURA :grupa autora 2006.g (str.25...) i Pusić iz 2007.(str 264...)
NA roku 14.2 je nova literatura:Blažević 2010, Musa ( agencije) i grupa autora iz 2006. (str. 25..)
možda će trebati malo duže da ga izmjene... a s katedre uvijek jave dosta ranije da će se mijenjati literatura. neće biti npr da se zakon donese 1.1.2012. i da ispituju po tome već od veljače..Zna li neko dal će ovi iz predmeta stavljat pitanja o zakonu državne uprave, s obzirom da će se to mijenjati uskoro, od strane nove vlade?
da jos taj rok je po staroj literaturi, a od iduceg je po novoj:hihi:Jel to sigurno da se za ispitni rok 17.1.2012 ući po staroj skripti??Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.