Klaudija
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Obavezno ti je. Meni je skinula ocjenu jer sam bila samo jedanput na predavanju.Ekipa, zna netko da li je bas obavezno otic na ona dva predavanja za izvanredne?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Obavezno ti je. Meni je skinula ocjenu jer sam bila samo jedanput na predavanju.Ekipa, zna netko da li je bas obavezno otic na ona dva predavanja za izvanredne?
Baš sam i ja slično pitala, odnosno koliko predavanja se može propustiti. Ja sam jedno preskočila. Ono prvo, na prethodnom sam bila i sutra je treće.Što se dogodi ako ne odemo na predavanja? Ona su od 16, a ja dotad radimIma li netko skriptu za ovaj predmet?
Baš sam i ja slično pitala, odnosno koliko predavanja se može propustiti. Ja sam jedno preskočila. Ono prvo, na prethodnom sam bila i sutra je treće.
[DOUBLEPOST=1552517330,1552517283][/DOUBLEPOST]Navodno predavanja ulaze u ocjenu. Ako propustiš, manja ocjena. To sam pročitala ovdje na forumu. Jedino ne znam koliko ih propuštenih toleriraju.
Ja sam bila na predavanju u utorak, profesorica je rekla da su predavanja obvezna i ako ne možemo doći u terminu za izvanredne da dođemo kad i redovni.da li netko ima info vezano za predavanja? naime, jucer nikako nisam stigla otici na predavanje za izvanredne, a i za danas je upitno posto zivim relativno daleko a sprema se nevrijeme bas. zanima me, ukoliko stignem na predavanje da li ce to biti dovoljno ili trebam ici na redovna??
hvala na info unaprijed
Na katedri sve piše koju si temu možeš uzeti za istraživački zadatak i šta treba biti u njemupitanje: nigdje nije posebno naveden zadatak za izvaredne. U pravilu je to to što ne razumijem. dakle redovni su imali nastavu online, odnosno prepiske (chat i razgovor te neka pitanja na koja su slali odgovore) i sad su dobili istrazivački zadatak. mene zanima što se odnosi na nas? točnije, koja je tema tog zadatka i na koji način se to točno piše...također ako postoji neki link ili nesto da sam propustila, molim vas da mi linkate, pošto ja tražim ali nikakve info ne nalazim
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.