AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ekonomija javnog sektora

elamica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da svima ne šaljem pojedinačno, sve je u skriptarnci pod Ekonomija javnog sekotra i tamo si svi skinite.

kabar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav! jel mi može netko reć što se događa na predavanjima, da li se potpisuje, da li je literatura ista kao i prošle godine.. i ako ima još koji zanimljvi detalj!

hvala puno!!!

ivera

Bok ljudi! Zna li tko kad je ispit jer još ništa nije izvješeno na netu, a 7.12. je rok?! Hvala! :)

kabar

pozdrav! jel netko možda dobio na mailu prezentacije koje nam je asistenticama trebala poslati?

Zvone

jel može netko nove prezentacije staviti u skriptarnicu ili reći kako doći do njih? stare ne mogu skinuti! hvala puno unaprijed!

Adriana

jel može netko nove prezentacije staviti u skriptarnicu ili reći kako doći do njih? stare ne mogu skinuti! hvala puno unaprijed![/QU]

imam ja na kompu prezentacije pa mi pošalji mail,pa ih stavi u skriptarnicu...

da li spremaš sad to za 1.3. znaš li što ispituje,što treba znati, zar sve te slajdove?

muholovac

Kolko detaljno treba znat one prezentacije? To mi je sve dosta nelogiČno..samo natuknice Štrebat..jel se traŽe detalji?

Adriana

Kolko detaljno treba znat one prezentacije? To mi je sve dosta nelogiČno..samo natuknice Štrebat..jel se traŽe detalji?
to i mene zanima,ali nitko nezna odgovor,ja sam bila na predavanjima,pitala prof,pa je rekla da ne treba znati sve te slajdove,nego ono najosnovnije da znaš što je ekonomija j.sek.,samo osnovno,ali toga ima puno pa neznam što je to njoj osnovno?nadam se da neće gnjaviti

marina lip

Dobro iz kojih prezentacija učite? I da li bi netko mogao staviti te nove u skriptarnicu!!! Pliiiiiiiiiiz!!!

zvrka

to i mene zanima,ali nitko nezna odgovor,ja sam bila na predavanjima,pitala prof,pa je rekla da ne treba znati sve te slajdove,nego ono najosnovnije da znaš što je ekonomija j.sek.,samo osnovno,ali toga ima puno pa neznam što je to njoj osnovno?nadam se da neće gnjaviti
Imate par pitanja tu na forumu i eventualno njih pita, ali ispit je kao da si sa profom na kavi i pričate o stanju u državi. Većinom lupi žig odmah na početku.

muholovac

zakon..a ja se mučim naštrebavajući one nerazumne slajdove..c c c c :)

btw..di se točno nalazi ulica u kojoj trebamo na ispit..Vukotinovićeva? jel neko može precizirati..nisam iz zga pa neznam..fala puno :)

muholovac

Dobro iz kojih prezentacija učite? I da li bi netko mogao staviti te nove u skriptarnicu!!! Pliiiiiiiiiiz!!!
uči po onim slajdićima iz skriptarnice..mislim da je to dovoljno..i da se nešto zna općenito rač o stanju u javnom sektoru..to si prošvrljaš po netu malo..
naravno..ako ima netko nešto još za dodat slobodno napiše..:)

chuchi

danas smo svi prošli :) nema muke... dva puta sam pročitala slajdove, guknula par rečenica i trojka je tu :)
najbolji ispit do sada... :) sretno svima

patti

zanima me da li je pitala što sa slajdova o zdravstvu, soc, skrbi i obrazovanju, to vidim da je novo umetnula i ako da, na šta se skoncentrirala jer mi se ne da sve to štrebat baš
hvala:)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks