Leptiric_20
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može i na [email protected] :wink5:možeš i meni pliz [email protected] hvala unaprijed
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
može i na [email protected] :wink5:možeš i meni pliz [email protected] hvala unaprijed
poslala sam ti prezentacije, ali na gmail.com - ako nije dobra adresa javi.pls jel može netko poslati prezentaciju na mail jer ju nikako ne mogu skinut. [email protected]
jel može netko nove prezentacije staviti u skriptarnicu ili reći kako doći do njih? stare ne mogu skinuti! hvala puno unaprijed![/QU]
imam ja na kompu prezentacije pa mi pošalji mail,pa ih stavi u skriptarnicu...
da li spremaš sad to za 1.3. znaš li što ispituje,što treba znati, zar sve te slajdove?
to i mene zanima,ali nitko nezna odgovor,ja sam bila na predavanjima,pitala prof,pa je rekla da ne treba znati sve te slajdove,nego ono najosnovnije da znaš što je ekonomija j.sek.,samo osnovno,ali toga ima puno pa neznam što je to njoj osnovno?nadam se da neće gnjavitiKolko detaljno treba znat one prezentacije? To mi je sve dosta nelogiČno..samo natuknice Štrebat..jel se traŽe detalji?
Imate par pitanja tu na forumu i eventualno njih pita, ali ispit je kao da si sa profom na kavi i pričate o stanju u državi. Većinom lupi žig odmah na početku.to i mene zanima,ali nitko nezna odgovor,ja sam bila na predavanjima,pitala prof,pa je rekla da ne treba znati sve te slajdove,nego ono najosnovnije da znaš što je ekonomija j.sek.,samo osnovno,ali toga ima puno pa neznam što je to njoj osnovno?nadam se da neće gnjaviti
uči po onim slajdićima iz skriptarnice..mislim da je to dovoljno..i da se nešto zna općenito rač o stanju u javnom sektoru..to si prošvrljaš po netu malo..Dobro iz kojih prezentacija učite? I da li bi netko mogao staviti te nove u skriptarnicu!!! Pliiiiiiiiiiz!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.