Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Njemačka - Da bi se kompenzirala povećana potrošnja u zdravstvenom sustavu 2005. godine uveden je dodatni porez na duhan u iznosu od 1€ po pakiranju uz predviđeno postepeno uvećanje za 1€ godišnje tako da će 2010. 3€ po kutiji cigareta biti namjenjeno za zdravstvenu potrošnju.pliz odgovor od kuda naučit razliku između našeg i njemačkog zdravstva
ja sam imala al sam obrisala, al ni ne trebaju ti :wink5:Ljudi, gdje da nađem nove slajdove, imam samo one iz 2008. godine?
imam ja nova predavanja,pošalji mi mail na pm pa ti pošaljem...jel se našao netko da ima nove prezentacije... skinula sam stare i učim po njima, al bih i nove čisto da usporedim i naučim ono što nema u starima ( za svaki slučaj)...HVALA...
iz čega ste učilimene je pitala na primjeru cost benefit i cost effectivines analizu, i javna dobra
mislim da 14 nas je bilo na popisu...jel vas bilo puno na ispitu? i što je to input i output analiza, nisam to primjetila da negdje piše
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.