AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europsko upravno pravo

5ra

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
danas pitanja: načelo supsidijarnosti i kontrola primjena nacela sups. , pravo na dobru upravu, i prethodni postupak radi nedonosenja akta

marina3

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kolokvij ce biti u 12.mj, jer ce tad i zavrsit predavanja, nece ih bit u 1.mj jer profesorica ide u inozemstvo

cocci

koliko će bit kolokvija, i da li su predavanja obavezna za pristupanje kolokviju? i koja je literatura za koji kolokvij? :laughing:

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
koliko će bit kolokvija, i da li su predavanja obavezna za pristupanje kolokviju? i koja je literatura za koji kolokvij? :laughing:
1. inače su 2 kolokvija
2. do sada nisu bila, svatko je mogao pristupiti kolokvijima
3. literatura koja je do sada bila je ovdje http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/drus...bu/strucni_studij_javne_uprave/predmet_smjera

Ukoliko se što promjeni u svezi literature ili obavijesti o kolokviju asistentica Ofak će staviti na stranicu katedre, te je po pitanju toga korektna i sve stavlja na internet.
Inače se uči samo iz tih prezentacija na stranici katedre.

marina3

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
rekla je da ce ove godine biti samo jedan kolokvij jer ne stignemo dva pisat, i da ce najvjerojatnije bit 17.12. al da cemo se naravno jos za tocan datum dogovoriti tokom predavanja

Maja69

kako se prijavi za pisanje kolokvija? i dal mogu i izvanredni pristupiti? prvi put bi išla pa neznam :)

zoks3

Danas položio ko Lane Ofak i dobio 5.
Žena je ok, pitanja nije smišljala iz glave nego ih je čitala iz onog repetitorija, pa apeliram da prođete ta pitanja.

Ivaana

Znači, sad na kraju iz eur.upravnog prava, pišemo kolokvij koji obuhvaća 11 prezentacija i ovih prvih 5 koje ne pišemo odgovaramo na usmenom, jel da??? Kaj nije na početku predavanja bilo rečeno kak imamo 1 kol.i onda samo upis ocjene? Sad na kraju još usmeni i iz toga? :O

kristinap

Ak neko zna nek odgovori na ovo pitanje što je postavila kolegica Ivaana jer i mene to zanima...HVALA...

zoks3

jednostavno naučite te prezentacije i prijavite ispit i položite, stvarno nema puno i lako se pamti.

Ivaana

ne, prvih 5 odgovaramo na usmenom.. znači prijavimo u 2.mj kad je rok i tad odgovaramo, nadajmo se da profesori s te katedre neće puno tražit, jer nam Lana odlazi u 1.mj. i nje nema :// vrlo vjerojatno zato je došlo do ovoga, jer dr.prof.možda ne dozvoljavaju samo 1 kolokvij i upis ocjene kak je trebalo bit!

cocci

ne, prvih 5 odgovaramo na usmenom.. znači prijavimo u 2.mj kad je rok i tad odgovaramo, nadajmo se da profesori s te katedre neće puno tražit, jer nam Lana odlazi u 1.mj. i nje nema :// vrlo vjerojatno zato je došlo do ovoga, jer dr.prof.možda ne dozvoljavaju samo 1 kolokvij i upis ocjene kak je trebalo bit!
a što pišemo na kolokviju? sve prezentacije ili?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks