AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europsko upravno pravo

marina3

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
imate na netu sve

Kolokvij iz Europskog upravnog prava održat će se u ponedjeljak 17.12.2012. u 9 sati (dvorana VIII, Gundulićeva 10).
Kolokvij će biti pismeni, a obuhvaćat će sljedeće gradivo:
Sudska zaštita u Europskoj uniji
Prethodni postupak za tumačenje i ocjenu valjanosti europskog prava
Tužbe protiv država članica zbog povrede obveze utemeljene u europskom pravu
Sudski nadzor zakonitosti akata EU – izravne tužbe
Sudski nadzor nad nedonošenjem akta
Neizravno pobijanje nezakonitih akata
Osnove sudskog nadzora i sankcije za nezakonitost
Obveze Unije i ugovorna odgovornost Unije
Odgovornost Unije za štetu
Odgovornost država članica za povredu prava EU
Građanstvo EU

Pitanja koja se mogu pojaviti u kolokviju nalaze se u dokumentu pod nazivom Repetitorij: http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/Repetitorij_-_Europsko_upravno_pravo.doc

Kolokviju mogu pristupiti svi zainteresirani studenti (redovni i izvanredni, uključujući i ponavljače).
Studenti koji uspješno polože kolokvij, oslobađaju se tog dijela gradiva na ispitu.

uuu

:((. Možda se vrati još u 2.mj.. Koliko vidim po postovima kod nje je super odgovarati :))

andreina

koliko treba otprilike dana da se to nauči? i kak izgleda kolokvij, jel se treba odg. dvije tri rečenice il 7 8? :D

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
A do kad nema profesorice??? Ko bude umjesto nje?
Ja sam bila kod prof Ofak na konzultacijama krajem 11mj i rekla mi je da ide u 12mj u Ameriku na 6mj. Tak da je neće biti na ovim zimskim i proljetnim rokovima,a vidjet ćemo možda se vrati do ljetnih rokova. Uglavnom rekla je da će je mijenjati prof.Šikić ili Staničić.

dorach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
na rokovima će ispitivati isto po onim pitanjima koja su na stranici?? ili će cijele prezentacije ispitivati??

marina3

rekla je profa da ako prodemo kolokvij da nas ispituju samo one prve prezentacije koje nismo pisali u kolokviju

andreina

jel dolazi tko sutra na ispit? mislite da će staničić cjepidlačit? jer ja to znam onako-onako, ne znam jel mi se kod njega isplati izlazit onda :S

LEOPARDA

Profesor Stanicic pita po svojim pitanjima,
znaci da morate sve ucit a ne samo pitanja koja je profesorica dala, i za koje je rekla da ce biti na usmenom.

tihana1506

Ma dovoljne su prezentacije, samo malo prelistajte i ponovite o europskoj komisiji,eur parlamentu,eur vijecu, za one koji su kolokvij polozili! Danas mislim da smo svi prosli, tako da su ocito dovoljne samo prezentacije

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks