Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ahaa, a sta te pitala da nije bilo u skripti?Samo treci dio..kolokviji vrijede do kraja ove akademske godine
Ja sam ucila iz one skripte od 127 str..tamo nema tog..makar su svi govorili da je odlicna za prolaz
Javni izdatci tog ima malo vise..to je jedan dio gradiva.. kolko sam skuzila ima ga u onoj skripti rabbit roe il kak vec..a u ovoj od 127 nema.. :/ ti isto samo treci dio odgovaras? jel zna ko sta arbutina pita na trecem kolokviju ?
Ahaa..da, i to spada pod gradivo :/ da, ja odgovaram treci kod cindori..neznam kakva je ona :/Javni izdatci tog ima malo vise..to je jedan dio gradiva.. kolko sam skuzila ima ga u onoj skripti rabbit roe il kak vec..a u ovoj od 127 nema.. :/ ti isto samo treci dio odgovaras? jel zna ko sta arbutina pita na trecem kolokviju ?
A joj, a jel pita ove detalje tipa kolko posto udjela u porezu na dohodak ima zupanija, ili kod izrade proracuna da moram znat sve one rokove do kad trebaju donijet prijedlog i bla bla ...Ja sam kod nje odgovarala. Drz.proracun sam znala od rijeci do rijeci i jos mi je rekla kako ga super znam al da me ne moze pustit jer ne znam javne izdatke..dosta je ispitivala..bila sam unutra sig vise od pola sata.Al sve ovisi, negdje na fbu sam procitala da je jednu pitala dva pitanja iz drz.proracuna i da ju je pustila sto po meni nije nimalo fer al ok. Moj savjet ti je da bar nesto znas o j.izdatcima.. nikad se ne zna sta te moze pitat
Odlična je, navodi te na odgovor, pita ono što otvori u knjizi....Prof Čičin Šain? Kakva je? Šta voli pitati?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.