ovisi kod kojeg si profesorazna li netko da li ce usmeni biti bas 1.6. ili to sve ovisi od profesora kod koje dodes?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ovisi kod kojeg si profesorazna li netko da li ce usmeni biti bas 1.6. ili to sve ovisi od profesora kod koje dodes?
upises u google i imas svejel imate mozda link od zakona koji su se mijenjali jedino?
Sto se tice tog treceg dijela gradiva, koliko strana ima u toj rabbit skripti za taj treci usmeni?ja sam ucila po skriptama od rabbit roe sve. mislim,ja sam prosla preko kolokvija.tako da sam odgovarala samo zadnji dio. ali ono,opcenito pita osnove. a rabbit roe ima stvarno sve. i previse.haha plus zakoni koji su izmjenjeni jel
Aha, ma i ja sam ucila za prva dva iz te rabbit skripte pa ima ja mislim iz prve skripte nest sitno i iz druge ostatak..oko 40ak strana..jel to to?iz prve knjige imas 10 stranica, i iz HFS-a kojih 40-ak. al ono,ja sam proracun bas nastrebala. a ovo iz HFS-a procitala dva puta cisto sa znam o cem se radi i prosla. nadam se da cete koristit
Ma, šminkeri!listala sam par stranica i svi samo pricaju o kolokvijima
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.