Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam danas isto bila kod nje...stvarno je super...evo neka pitanja koja me je danas pitala prof. Lugarić
-prevaljivanje poreza
-faze prevaljivanja, u kojoj se javlja konačni platac poreza
-inspekcijski nadzor-vrste, koliko dana ranije se najavljuje (30 i 15 dana), kada se prekida (zastarom)
-porez na dohodak
-posredni porezi, nabrojati koji su i nabrojati posebne, zašto se uvode posebni porezi na potrošnju
-dohodak od imovine i imovinskih prava
-tehnike naplate poreza
...
znam da je bilo još pitanja, ali se ne mogu sjetiti :blushed: nadam se da sam nekome pomogla :wink5:
sve pohvale za profesoricu, veoma ugodan ispitivač, 4 nas je izašlo i svi smo prošli :fellow:
mislim da je ok, pita oko 3 pitanja, znaš ne znaš, prolistaj si malo temu, ima puno njegovih pitanja :wink5:ej ljudi kakav je prof. Mijatović na ispitu i što najviše pita???
ja sam kod njega u srijedu pa zato pomagajte )
negdje su samo sitnice promijenjene, a negdje cijela cjelina. npr. carine su dosta mijenjane, porez na nasljedstva i darove, imovinski porezi, dodano je samooporezivanje, izbačeno financijsko izravnanje, proračun je isto dosta promijenjen.. ima toga još, ali su sve sitnice, razlika u par rečenica :wink5:jel se novo izdanje finan. znanosti puno razlikuje od starog? tnx
Ne pita carine. Mislim da to nitko ne pita na katedri.Ljudi, da li netko zna da li Mijatović na kraju pita carine ili ne, listala sam malo temu pa je neko napisao da je on sam rekao da to ne pita, a onda sam u njegovim pitanjima našla i carine???
Znači da smo duty free?Ne pita carine. Mislim da to nitko ne pita na katedri.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.