pa odprilike sam i ja tak mislila da bi moglo proć pod točno... hvala tija bi to ovako odgovorila:
1. prostorni plan se donosi ovisno o podrucju na kojem se donosi dakle imamo na drzavnoj razini strategiju donosi Sabor, a program Vlada, na regionalnoj razini i tu županija odnosno Grad Zagreb donosi prostorni plan i lokalnoj razini tu donosi općina, grad prostorni plan nesto bi tako rekla.
2.pod faze donosenja bi rekla ono da se mora donjeti odluka o izradi prostornog plana, pribaviti zahtjeve, zatim se vodi javna rasprava , pa su potrebne suglasnosti propisane ZPUG-om i nakon odluke o donosenju se objavljuje u NN tako nesto jos bi tu spomenula mozda i sadrzaj p.p.
3. ne znam to cu muljat i rec neko nadlezno tijelo ili sto vec...
4. čl.120 zakona
5.to bi pricala o sadrzaju uredenja građ. zemlj. i to ovo pod 2 u skripti da treba prikupljanje tehnicke dokumentacije,rjesavanje imovinskopravnih odnosa i ishodenje dozvole potrebnih za provedbu radova na uredenju gradevinskog zemljista, treba osigurati sredstva za uredenje tako nesto heheheheheh
eh sad dal je to tocno ili nije briga me nadam se da je za prolaz i gotovo...sretno svima sutra ...
jel znaš točno di mi to moramo doći, dal je to neko ministarstvo ili ?