AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Građevinsko upravno pravo

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prostorni planovi sadrže tekstualni (obrazloženje i odredbe za provođenje plana) i grafički dio.
sastavni dijelovi plana te odredbe za njegovo provođenje utvrđuju se odlukom o donošenju prostornog plana koja se objavljuje u NN, odnosno služb. glasilu jedinice lok. i podr. (reg.) samouprave koja donosi prostorni plan.

županije, grad zagreb, općine i gradovi dužni su ministarstvu, županijskom/gradoskom uredu nadležnom za poslove prostornog uređenja dostaviti prostorni plan s odlukom o donošenju u roku od 15 dana od objave u glasilu jedinice lok. i podr. (reg.) samouprave.

jel tko ide na ispit u srijedu?
e fala ti, idem ja :happy:

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
e fala ti, idem ja :happy:
jesi spremna? :D
ja nemam pojma, mislim pročitala sam i sad idem kao ponovo to sve, nemam pojma koliko će mi ostat u glavi... :unsure:
jedino kaj me drži je da je profesor navodno baš ok, pa mislim da ću izaći pa što bude.

Andreja

jesi spremna? :D
ja nemam pojma, mislim pročitala sam i sad idem kao ponovo to sve, nemam pojma koliko će mi ostat u glavi... :unsure:
jedino kaj me drži je da je profesor navodno baš ok, pa mislim da ću izaći pa što bude.
baš i ne :crazy: a vidjte ću imam još cijeli dan sutra i prije ispita u srijedu, pa valjda bum znala dovoljno za prolaz
iz čega učiš? iz njegove skripte samo ili i iz zakona, ja samo iz skripte :unsure:

jadra

baš i ne :crazy: a vidjte ću imam još cijeli dan sutra i prije ispita u srijedu, pa valjda bum znala dovoljno za prolaz
iz čega učiš? iz njegove skripte samo ili i iz zakona, ja samo iz skripte :unsure:
ma samo iz skripte, zakon ima preko 300 članaka, nemam sad vremena za to :crazy:
tako i onako svi kažu da je skripta dovoljna za prolaz, pa neće se to baš na nama promijeniti ;) tako isto i ja računam - imamo do srijede vremena, za prolaz će valjda biti :) sad mi je lakše malo kad znam da neću jedino ja uletit kao padobranac tamo ;)

Andreja

ma samo iz skripte, zakon ima preko 300 članaka, nemam sad vremena za to :crazy:
tako i onako svi kažu da je skripta dovoljna za prolaz, pa neće se to baš na nama promijeniti ;) tako isto i ja računam - imamo do srijede vremena, za prolaz će valjda biti :) sad mi je lakše malo kad znam da neću jedino ja uletit kao padobranac tamo ;)
heheh baš to, ajde uči onda pa se vidimo u srijedu :laughing:

hrgolina

ima kakvih pitanja za ovaj predmet?
po čemu učiti?
imam skriptu od profesora,tj onu prvu u skriptarnici...

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
po čemu učiti?
ja ucim po toj skripti i po zakonu o prostornom uredenju i gradnji al to samo one uvodne pojmove i malo da si pojasnim komasaciju i tak te institute.skripta je u biti dovoljna al moras ju naucit dobro

Afrodita

po čemu učiti?
Dobra ti je ta skripta, sakupi si pitanja tu s foruma, ima svega par strana pa prolistaj- to su uglavnom pitanja koja se vrte na ispitu. Onih pitanja koje nema u skripti napišeš i eventualno nešto nadopišeš u skriptu iz zakona što misliš da nije dovoljno objašnjeno.

pigetic

Bilo nas je 4 danas,tri trojke i jedna cetvorka :)
Sve u svemu,profesor super,dobro raspolozen,pomaze,postavlja potpitanja..Jedan od najugodnijih usmenih!

Leptiric_20

ako je netko bio danas na ispitu ajd podijelite pitanja...
3 dana učenja i 3 u indeksu, pitanja prostorni plan, sve o tome, lokacijska dozvola, suradnici u gradnji, struke u gradnji i još neka pitanja al nisam znala ogovor tak da ne znam niti pitanje :tongue2:

sanjuška

Bilo nas je 4 danas,tri trojke i jedna cetvorka :)
Sve u svemu,profesor super,dobro raspolozen,pomaze,postavlja potpitanja..Jedan od najugodnijih usmenih!
da li možeš napisati koja pitanja je pitao i po čemu se uči.

di se točni nalazi profesor odnosno kak doći do njega

Leptiric_20

da li možeš napisati koja pitanja je pitao i po čemu se uči.

di se točni nalazi profesor odnosno kak doći do njega
tramvajem ako ideš izađeš stanicu poslje britanskog trga, trg doktora franje tuđmana imaš veliki park i ulicu republike austrije s velikim zgradama(poput malog dvorca) sve zgrade su od ministarstva i uđeš u zgradu kućni broj 20 i na porti ti sve dalje objasne!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks