AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Imam herpes. Kako dalje?

Tompa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kaaaaaj? ne mogu vjerovat... O tempora o mores!!!! whitey? the ultimate whitey da upadne u ajvar?? ja nemrem k sebi doć... Kolegice h. Kako ste to mogli dopustiti? jeste li svjesni kolika je ornitološko-kulturnjaloška vrijednost uništena ovim činom? da, da, znam ja zašto se to dogodilo.... To se besprizorno mlatilo po šunki, jajima, luku i srodnim biljkama, kobasama, koolenu i njegovim sekama i cijeloj familiji, siru, hrenu, ajvaru... Tako je i sirota whitey nedužna žrtva čovjekovog privilegiranog položaja u hranidbenom lancu... P.s. Apropo botoxa, otkrivena si kolegice h. Znam točno lokaciju u zagorju gdje u štaglju držiš cijeli kontejner. Upravo obuvam startasice... Dolazimo... Idem po zeleni traktor od opichene (sa zlatnožutim felgama boje maslačka); crni vozi, on ima dozvolu za traktor, polagao je (za prijevoz stoke sitnog zuba) bee-ee-eee kategoriju....

bob rock

Evo jumbo plakata za buduci blockbuster....
....ovo ste cekali godinama( samo ponavljam Topmine rijeci)
izvedite djevojku u kino i iznenadite je....
ovo vam moze biti i izgovor i da je poljubite...
jer herpes samo sto se nije vratio....;)

Mimi

kao što rekoh,svi koji se protive ili na bilo koji drugi način odolijevaju tako važnoj stvari kao što je herpes čine kazneno dijelo,te ini trebaju snositi posljedice.
ja sam se danas probudila i što vidim na svojim mekim,rumenim usnama?herpes!ali to nije sve!jer herpes nikada ne dolazi sam,bar ne kod mene.ovaj put došao je opet u paru.dakle,simetrično,jedan primjerak na donjoj usnici,a drugi na gornjoj.
mojoj radosti nije bilo kraja,tolike noći molitve da se herpes opet pojavi,stajanja na vjetru (nažalost nisam uspjela naći nikog tko bi se ljubio samnom na vjetru,pa gdje su ti muškarci kad ih trebaš:confused2:?),i tko zna kakvih trikova.i bi herpes!
kako sam ponosna,moj život opet ima smisao,opet sam fešn,jer izgledam ko seve,i znam da mi svi zavide.odmah sam pojurila u dm,da kupim neke šljokice i da istaknem tu ljepotu i raskoš.i ne mogu se prestati gledati u špigl,herpes i ja smo postali jedno,poput postarijeg bračnog para,mi smo zajedno već godinama,kroz dobro i zlo,i ne želim da ikada ode.svaki put kada se pojavi imam osjećaj da se ispoljava moj alter ego,sve ono što sam ja,što želim biti to se nalazi u njemu.
zato prestanite govoriti o raznim kremama i pripravcima da bi suzbili nešto ovako dobro i plemenito poput herpesa.ne opirite se,prepustite se,i znajte uživat ćete...

gricka vjestica

ja sam se danas probudila i što vidim na svojim mekim,rumenim usnama?herpes!ali to nije sve!jer herpes nikada ne dolazi sam,bar ne kod mene.ovaj put došao je opet u paru.dakle,simetrično,jedan primjerak na donjoj usnici,a drugi na gornjoj.
a jooooj :shocked:

dodi da ti teta grička vrati tvoj pravi lijepi osmjeh na lice :laughing:

Tompa

... tema Herpija se ponovno rasplamsava. To!!! Toooooooo, djeco moja, hrabri sokolovi.... uzdignutih čela, za domovinu s Herpijem, naprijed!

P.S. Prodaje se kontejner botoxa. Cijena? Prava sitnica...

hedviga

P.S. Prodaje se kontejner botoxa. Cijena? Prava sitnica...
Khm, očeš reć da si već bil u mom štaglju? Neeeap, I don*t think so..Štagalj je dobro čuvan s dve orijaške sove i tri dinamitna ćuka. Noo way da su prečule škripu tvojih pretpotopnih startasica i tandrkanja maslačkastog traktorčića kolegice Opichene...Monopol na prodaju čudesne "pegle" je još uvijek moj i samo moj, naj me ljutit!! Dakle, kolege javite se u štagalj "pri Hedvigi" gdje svaka bora nađe svoj mir.

Pohvale kolegi Bobu na grafičkom doprinosu temi, sjajno odrađeno i s puno duha, vidi se da se promišljalo o temi. Mimi, kapa dolje, mnoge bi zavidjele na ovom jedinstvenom asesoaru:blushed:

Totalno sam speachless, suza u oku, ah, tema je oživljena, it*s A L I V E!!

marbela

ok. vidim da su ovdje sve neki herpičari... šta se onda ja herpless ne mogu s vama igrati ili.... :confused2: treba kakav obrazac iz drage nam skriptarnice za učalanjenje u klub ili se primaju samo čistokrvni herpiji...:tongue2: mislim ja sam bezjak ili bolje rečeno bezherpak.:blushed: Ako ne prolazi prijava ili uplata na račun, otvorena sam za korisne savjete kako se zaherpati...:sad: Molim sam ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir... i da, želim da bude brzo i bezbolno. Ili možda kolegica Hedviga u svojoj štalici osim botoxa nudi i neke druge usluge (poznavajući nju to je sigurno neka mala štalica strave i užasa ili možda užitaka?:tongue2:)... tipa nudim sve po 12kn: tetovaže unutrašnjosti nosa i usta, elektro šokovi za depresivne kućne ljubimce, hepatitis platiš 1 dobiš 2....a možda se i koji herpy nađe... haaaaaa???

hedviga

Ili možda kolegica Hedviga u svojoj štalici osim botoxa nudi i neke druge usluge (poznavajući nju to je sigurno neka mala štalica strave i užasa ili možda užitaka?:tongue2:)... tipa nudim sve po 12kn: tetovaže unutrašnjosti nosa i usta, elektro šokovi za depresivne kućne ljubimce, hepatitis platiš 1 dobiš 2....a možda se i koji herpy nađe... haaaaaa???
Marbi, Marbi, kakav mi to imidž stvaraš...Little shop of horror je trebao ostati naša mala tajna...Znaš koliko dugo mi je trebalo da uvjerim tvoju mačku da je zapravo kanarinac, jer ti si ta koja si stalno isticala da se u svakoj mački krije potencijalni Pavarotti, te da se ona samo boji manifestacije svojeg inner self-a..Jednako tako znaš kako je to završilo. Marbi, ne tjeraj me da pišem dalje..Uostalom, optužit će nas za offtopičarenje..

Botox je ovdje ponuđen kolegama iz čisto humanog razloga, da olakša nuspojave čitanja ove teme, a sve zbog tog kaj je kolega Tee otkril njegovo tajno sklonište (iako, SAMO MISLI da se dočepal istog).

Zaherpavanje nije nužan uvjet pristupa udruzi, naše su se aktivnosti od trena osnivanja proširile i na zaherpane i bezherpke, sve u cilju ili boljeg ovladavanja fenomenom ili njegovog uklapanja u svakodnevni život.

Za zaherpat se-kontaktiraj kolegu Boba. Cmok je dovoljan.
Za mirenje s pojavom i inkorporiranje u anatomiju lica-Mimi zna.
Ak ćeš sam čitat temu-botox pri meni u štaglju (kolega Tee, stay away!!), premda nakon ove tvoje provokacije, Marbi, ne znam baš..
Za "life on the edge"-Posrnuli misli da je faca, nedostaje mu svijest o tragičnosti njegova stava. No, i to riješavamo u UZEPSIFH-u (kolega Tee, pm)

Dakle, MOŽEŠ se igrat s nama, a mi se čujemo još..:dry::bored::wink5:

marbela

Hvala na više nego detaljnim iformacijama Hedy...:laughing: mačku mi ne diraj, pokoj joj duši tamo gdje je! :crying2: Budući da uvjet za pristup ovoj vrloj udruzi nije zaherpljenost, pridružujem se kao novi herpless član. O punom članstvu ću svakako razmisliti jer se ne želim isticati i biti predmet vaše osude ili ne daj Bože ostraciranja!:sad:
Što se tiče punog pristupa članstvu udruge, prijedlog o kontaktiranju Boba je i više nego zanimljiv...:tongue2: No, kako vidim on u zadnje vrijeme cmoka samo guzice, a tu povlasticu mu bar za sada još neću dati. Osim toga i da mu se smilujem... tko bi taj moj herpy na tako krasnom mjestu vidio (osim izabranog i ljubavnika naravno)? Zato dok ne nabavim celofan kiklju ili dok ne prošetam po nudističkom kampu... :crazy:Nagovoriti ću ga da me cmokne na neko vidljivije mjesto. Ipak je herpy must have ove sezone...

Tompa

ok. vidim da su ovdje sve neki herpičari... šta se onda ja herpless ne mogu s vama igrati ili.... :confused2: treba kakav obrazac iz drage nam skriptarnice za učalanjenje u klub ili se primaju samo čistokrvni herpiji...:tongue2: mislim ja sam bezjak ili bolje rečeno bezherpak.:blushed: Ako ne prolazi prijava ili uplata na račun, otvorena sam za korisne savjete kako se zaherpati...:sad: Molim sam ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir... i da, želim da bude brzo i bezbolno. Ili možda kolegica Hedviga u svojoj štalici osim botoxa nudi i neke druge usluge (poznavajući nju to je sigurno neka mala štalica strave i užasa ili možda užitaka?:tongue2:)... tipa nudim sve po 12kn: tetovaže unutrašnjosti nosa i usta, elektro šokovi za depresivne kućne ljubimce, hepatitis platiš 1 dobiš 2....a možda se i koji herpy nađe... haaaaaa???
... eh, draga moja Marbi... i Neil Young je nekad tandrljao po akustičnoj gitari i sladunjavo pjevao zarazni refren: HERPLESS, HERPLESS, HERPLESS... i što mu se poslije dogodilo?... Herpi se na njega obrušio iznenada i nemilosrdno, usred turneje po američkom Jugu; to mu je na čubi ostavilo takve posljedice da ga ljudi nisu mogli vidjet... protjerali su ga iz Alabame, Texasa, Luisiane i još nekih država... (ak mi ne vjeruješ vidi tekst SWEET HOME ALABAMA grupe LYNYRD SKYNYRD). Zato žurno postani naš sljedbenik i pridruži se Udruzi - samo nazovi 555đaks i javit će ti se ili Hedviga ili Mimi.
PORUKA ZA MIMI: javi se u Udrugu, ponesi CV, dve fotke i radnu knjižicu; radi posla...
ZA MISS H.: tnx for bringing Whitey back. što se botoxa tiče, on je na sigurnom a ti samo dalje zavaravaj javnost... hhheeehehehehe
ZA BOB ROCKA: iz Hollywooda stižu konkretne ponude; predlažem te za koscenaristu i savjetnika za vizualni identitet ovog kapitalnog projekta...

bob rock

Hvala na više nego detaljnim iformacijama Hedy...:laughing: mačku mi ne diraj, pokoj joj duši tamo gdje je! :crying2: Budući da uvjet za pristup ovoj vrloj udruzi nije zaherpljenost, pridružujem se kao novi herpless član. O punom članstvu ću svakako razmisliti jer se ne želim isticati i biti predmet vaše osude ili ne daj Bože ostraciranja!:sad:
Što se tiče punog pristupa članstvu udruge, prijedlog o kontaktiranju Boba je i više nego zanimljiv...:tongue2: No, kako vidim on u zadnje vrijeme cmoka samo guzice, a tu povlasticu mu bar za sada još neću dati. Osim toga i da mu se smilujem... tko bi taj moj herpy na tako krasnom mjestu vidio (osim izabranog i ljubavnika naravno)? Zato dok ne nabavim celofan kiklju ili dok ne prošetam po nudističkom kampu... :crazy:Nagovoriti ću ga da me cmokne na neko vidljivije mjesto. Ipak je herpy must have ove sezone...
Marbela.....evo mene glavom i bradom....napokon sam je izvukao iz s.....a doticne gospode....ali to ne mjenja cinjenicu da sam sad tu...
Svatko ce reci da je cast da te moje cvalje dotaknu (ma makar to bilo kroz staklo tramvaja), zato ne mogu vjerovati u tu tvoju neodlucnost i nedoumicu koja se javlja.....herpes se ne nosi zato da bi samo pokazivao...nego se nosi da se njime ponosi, to je stvar karaktera i vizualnog identiteta....neka suti kome smeta....ja imam herpes i rado bi to dobro(od opce koristi) podjelio sa tobom....jer sto cu kad sam dobra dusa...ko jednom herpes kusa.....taj mu se uvijek vraca....

Mali oglas:
Dajem herpes, za jedan poljubac

marbela

O kolega Bobe.... kako velikodušno od vas!:happy: Ja sam već jadna, mala, gladna herpija počela očajavati.:sad: Lijepo od vas da to svoje opće dobro želite podijeliti sa ostalim smrtnicima... razmišljao o davanju koncesije?:wink5:
Što se zaherpavanja tiče, mislim da će preko tramvajskog stakla ići teže... jedino ako vi kolega osim meni željenog herpija imate i nekih drugih nadljudskih sposobnosti tipa x-mana 1, 2, 3, 4, 5... pa se nekako uspijete kroz staklo zaherpati sa mojim čubicama...:tongue2:Opaska da herpija imaš više radi njega samog (i sebe samog naravno), a ne radi pokazivanja je na mjestu! Ah, što ću kad sam ekshibicionist u duši...:proud:...dakle dogovoriti ćemo vrijeme, mjesto, i lokaciju (sustreta i "onog drugog":blushed:...). Molim da povučete taj oglas jer se ne želim grebati i čupati sa drugim bezherpljankama kad dođem po herpija!!!:angry: Ljubomora je moja stara kronična bolest (jedina koju imam da se ne uplašite)!

Posrnuli

A što ljudi imaju protiv njega,dobijete stalnog i vjernog suputnika do kraja života,neće vas nikad napustiti,bez obzira,bili vi lijepi ili ne,tužni,sretni,bogati,siromašni... + nemate straha da ga negdje možete pokupiti naknadno jer ga već imate...ista je stvar s mononukleozom,nakon kračih neugodnosti,dobijete imunost na istu,a ona vam postaje vjerni partner koji vas više ne napušta...

Tompa

Deventnajsti je srpanj dvijetisućeidevete godine; sjedim u hladu borove šumice na Žaliću Maloga Lošinja. Upravo sam srknuo TRES HOMBRES - moj omiljeni coctail od tri vrste GP-a i nasmiješio se: život je čudesno lijep. Bacam pogled prema terasi restorana KOD BOROMIRA koji je otvorila Hedviga nedugo nakon golemog uspjeha našeg djela: blockbustera HERPY STRIKES AGAIN. Bob Rock na dotičnoj terasi zgodama sa snimanja nasmijava neke mlade i prezgodne Francuskinje. Hedviga već radi na novoj akviziciji: piše knjigu FENOMENOLOGIJA HERPESA: 7 LAKIH NAČINA KAKO SE OBOGATITI. "Ciao medeni" - dobacuje mi Mimi, naša tajnica, svojim širokim osmijehom zasjenjujući čak i ljepotu zalaska sunca na Malom Žalu. Svi se okreću za njom jer Sevine usne su prema njenim tek dvije anemične tanke crte. Upravo se vraća iz hotela Vespera gdje je pomagala Marbi; jadna naša Marbi, danas je u obližnjem kampu spremala GRADELE obučena SAMO u pregaču na kojoj piše HERPY HELPS COOKING. Sunce ju je malo dotaklo po nježnim stražnjim dijelovima njene vitke linije; sad leži na trbuhu a Mimi ju maže po guzi boje ciklame; i ja sam se nudio da pomognem al su me otjerale. Eh, da, tu je i Posrnuli - ide nam u nabavku, vozi nas po ludim noćnim provodima; tako je to u hijerarhiji naše Udruge. Se la vi!

Mimi

ON je otišao.nema ga više na mojim mekim usnama,toliko je čežnje i želje u meni da mi se vrati,a znam da to nije moguće,jer previše smo različiti i previše je toga lošeg bilo da bi se vratili na ono što smo nekada imali.
ostavio mi je samo bol,i prazne tube virolexa koje kao lešine naše ljubavi leže po podu kupaonice.i ja više nisam ista,nakon njega nitko mi neće biti dovoljno dobar,i znam da sam glupa jer ću sve uspoređivati sa njim,ali tako je,ja sam samo nježna žena,koja treba ljubav.a on mi je pružio par trenutaka sreće,čube ko sevine i da ne nabrajam crvenilo i peckanje,i da su me ljudi zaobilazili u širokom krugu misleći da imam tifus,ali ja sam sve to trpjela zbog njega,bilo mi je svejedno što selo priča.a najgore su mi noći kada ležim uplakana na jastuku i stišćem našu sliku u jednoj ruci i tubu virolexa u drugoj,praznu kao moje srce i ridam gledajući prema nebu:eek: zašto,zašto?nebesa vratite mi ga,samo još na tren.a neki glas odozgo kao da mi kaže:doć će on opet,muškarci poput njega se uvijek vraćaju.i tad ja zaspim puna neke nade,i znam,sa prvim padom imuniteta il ako me neko dobro raživcira on bude opet došao,moj Herpi,i opet će bit po starom.

p.s.kolega Topma od kad sam ja to tajnica!nismo li se dogovorili da ću biti glasnogovornica jer imam umiljat glasić i stasić,a i što je sa onim vinogradom u Špičkovini,pedeset komada jajcov,deset pilića i jednim odojkom koje sam vam dala u ime mita i korupcije?jel bi se izjasnili kolega Tompa o ovome?

Tompa

p.s.kolega Topma od kad sam ja to tajnica!nismo li se dogovorili da ću biti glasnogovornica jer imam umiljat glasić i stasić,a i što je sa onim vinogradom u Špičkovini,pedeset komada jajcov,deset pilića i jednim odojkom koje sam vam dala u ime mita i korupcije?jel bi se izjasnili kolega Tompa o ovome?
Draga Mimi, zlato moje srebrno! Ti znaš da si ti JEDINA glasnogovornica naše Udruge - nitko ne može glasnije govorit od tebe - dobro znaš da kad je crko razglas na posljednjoj konvenciji HERPES U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU niko nije ni primijetio da razglas ne radi kad si izlagala naše smjernice. Žao mi je što ove male poklončiće koje si darovala UDRUZI spominješ uz ove riječi M i K koje se ne usudim ni izgovorit. Piliće i jajca mijenjao sam za tamnozelenog trabanta - 88 godište, tu priliku nisam mogo propustit (š čim bi išli na more); odojka smo prinijeli kao žrtvu slasnu prigodom otvaranja Hedviginog restorana; kaj se tiče onih 7000 čokota u Špičkovini - moraš znat da plodove trsa rabim u STROGO TERAPEUTSKE svrhe: u njima nalazim inspiraciju, ta mi božanska tekućina otvara vrata čarobna gdje Muze stanuju - sva moja kreativnost koja nam je otvorila vrata Hollywooda crpi nadahnuće iz malenog panja kraj Špičkovine! NO HARD FEELINGS? FRIENDS FOREVER?

P.S. A ko ti je posudio dvajstsedam kuna kad ti je trebalo za Virolex?

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Flastere za Herpija možeš nabaviti u biljnoj ljerkarni Mercatora - Ulica grada Vukovara 269
i košta oko 55,00 kuna.

Mimi

P.S. A ko ti je posudio dvajstsedam kuna kad ti je trebalo za Virolex?
Tompice,kolačiću sa višnjicom na vrhu:
Virolex dođe oko pedeset kuna.;)
i mislim da bih kao jedna glasnogovornica uz ostale beneficije koje moj položaj donosi,trebala imati pravo na besplatne doživotne zalihe,a ne da si još i to moram plaćati.jer ja to zaslužujem.:kada:

p.s.nisam baš sad pri penezima jel ti mogu vratit lovu u jajcima il kramperu?

Tompa

p.s.nisam baš sad pri penezima jel ti mogu vratit lovu u jajcima il kramperu?
Hello Mimi sugarhoney!

Good news for you today: ne moraš mi UOPĆE vratit lovu. Don't mention! Stiglo je nešto siće od autorskih prava za HERPY STRIKES BACK II. Btw znaš li nekog ko prodaje kuću u podsljemenskoj zoni? A poznaš nekog u Poreznoj?
Even more good news for you baby: znam da ti je vruće u onoj obleki bit svako malo na limenom krovu; zato biraj jakuzzi po volji: name it and you got it; ne pitaj šta košta, hoću da djelatnici Udruge budu zadovoljni. E da, ponesi broj deviznog - dijelićemo neku dividendu. Si kaj vidla Hedvigu? Ne javlja se - sve mi se čini da radi na scenariju za HERPY'S REVENGE - FINAL COMBAT.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks