AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Imam herpes. Kako dalje?

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Svaka buduća ili sadašnja prvostupnica javne uprava, naime mora znati
Well.:bored:kod nas u UZEPSIFH-u (tak započinjem rečenicu kad oću mozak popit:happy:) ti te titule baš i nisu važne. Aunt Jolanda je recimo čitav život radila u rudniku u Uzbekistanu, sad se malo umorila, pa smo je zaposlili da nam vodi neke evidencije i zapisnike i tak. Ma ja ti si opće ne uzimam za pravo ili obvezu da nekaj znam. Znam sam da kod nas u UZEPSIFH-u vlada jedna friendly atmosfera i da je svatko dobrodošao.

Šturost Hedvigine upute
O, well. :dry::bored::wink5::wink5:

zamolim kolegicu da je nadopuni informacijama tipa da se žalba može poslati i poštom preporučeno, a ne samo izjaviti usmeno.Zanima nas nadalje koji je drugostupanjski organ u ovoj upravnoj stvari i slični detalji.
Kod nas u UZEPSIFH-u:tongue2: ti mi imamo neka svoja interna pravila, tipa davanje izjave na zapisnik Jolandi ukoliko postoji problem kojeg od zaposlenika. Sami rješavamo sve naše frke, kojih u biti ni nema. Ima čitava hrpa nekih pravilnika dole u podrumu, al to ti niko ni diral već neko vrijeme. Dođi ak imaš potrebu malo prošnjofat, možda otkriješ koju novu vrstu pauka:laughing: Mi ti se zapravo ne sukobljavamo s državnim institucijama, pa nam taj, kak si rekla, ZUB? ni ne treba. Iako, mi sve by the book, da ne bi mislila. Uglavnom ti najviše drapamo po PZNS-u. Ak očeš videt, to ti je taj jedan primjerak kod Boromira. Kolega Tee ga je baš prošli tjedan dal posebno uvezat jer se dosta koristi.
Anyway, slobodno svrati, ak niš, treba nahranit tu našu orijašku lignju, ne stigne čovjek sve. Ponesi badić!:D

Tompa

onda je on meni spočitnuo da bi ja onda mogla prestat oglabat svinjske nogice dok gledamo tv,jerbo ga moje hrskanje ometa i da sam mu jučer pokvarila nogometnu utakmicu.
Smatram vrlo neumjesnim takve primjedbe od Herpija. Svi vrlo dobro znaju da smo onu gujdu koju smo pekli za godišnjicu Udruge špricali specijalnim Paulaner korizmenim pivom da bi kožica bila hrskava. Herpi zna jako dobro da smo se natjecali za ulazak u Guinesovu knjigu rekorda jer se od hrskanja nije niš čulo 58 metara u krug. Šta se sad buni. Sjećaš se da od hrskanja nismo čuli Deprimira i Rotirku koji su dolazili na tulum s kolima hitnjaka i htjeli nas impresionirat novim američkim sirenama.
Mislim da si u pravu što si zadrhtala usnicom.

Što se tiče fleka od maskare, miss H. ti je sve odlično objasnila. Jedino ak se radi o maskari istočnoeuropske proizvodnje onda kritično mjesto treba isprati eurodizelom.

Mimi

ljudi hvala kaj ste bili uz mene i dali mi savjete,baš ste dobri frendovi!:laughing:
ja sam rješila stvar sa Herpijem,izašla sam nakon dva dana iz sobe (ipak sam ja žensko i moram sve zakomplicirat do krajnjih granica).
sad ja i Herpi nemremo prestat slušat onu pjesmu od seve "virujen u te",pjevamo si ju za doručak,ručak,užinu i večeru...
nevjerojatno kako jedna dobra svađa može pridonjeti kvaliteti veze...

p.s.imam još jedan problem pa bih voljela čuti vaše mišljenje:što kad ti dečko,ne kažem da se radi o mojem,provede sat vremena u wc-u,sa "auto klubom"-to je onaj nekakv časopis,nekaj kao muški "kozmopolitan"?
jel se treba zabrinuti?što ustvari dečki rade sa tim časopisom tolko dugo u wc-u?
jel to globalni il samo lokalni problem?
i jel neko ima slična iskustva?
p.p.s.još jednom napominjem da se ne radi o mojem dečku.

hvala svima,pusaaaaaaaaaa:tongue2:

p.p.p.s.tompa nije išlo skidanje maskare sa eurodizelom,pa sam probala sa nitroglicerinom,sad već dva dana niš ne vidim,oči mi izgledaju ko dvije sarme.jel će to proć il kaj?

Tompa

p.p.p.s.tompa nije išlo skidanje maskare sa eurodizelom,pa sam probala sa nitroglicerinom,sad već dva dana niš ne vidim,oči mi izgledaju ko dvije sarme.jel će to proć il kaj?
Mimi darling, nema da brineš! To će te proć in no time, nitrać je bezopasna uljasta tekućina koja ti nemre naškodit, za dva-tri mjeseca si ko nova, čak će ti oči bit onak malo ljubičaste, ko da imaš neke fensi leće. Deprimir ga jako voli mazat na kruh pa posipat s crvenom paprikom i s mladim lukom... mljac. Nekad i peče palačinke na nitraću, kad ih hoće onak malo zagorene. Kad sam ga prije par godina vodio u Ameriku da vidi di su jezdili Vinetu i Old Šetrhend (knjige s njima jednostavno obožava), tam se skompo s praunukom od Bika Koji Sjedi. Jedno popodne su radili barbikju i poslužili ga s dresingom od nitraća. Još su uz to pili i vatrenu vodu (praunuk se zaljubio u GP i domaću šljivu). Kad su predvečer odmarali ispred vigvama, Deprimir je kao poznati ljubitelj zdravog života, vođen krilaticom "sve što je prirodno to je i zdravo", tak prdnul da je cijeli Rocky Mountains od siline udara prešo čak u Kanadu i na tom mjestu nastala je dolina, nešt poput pustinje. Indijanci su svi, zadivljeni, vikali MOR-MON, MOR-MON (što znači "koji prdež, koji prdež", to sam kasnije saznao). Onda su Deprimira htjeli proglasit za neko božanstvo pa smo pobjegli jer su ga htjeli obuć u neki smiješni modni look. Kasnije su, navodno, neki od njih tam osnovali svoju državu i nastavili Deprimira častit kao boga. To sam kasnije čito u njuzama al neću to ni reć Depriju da se ne uzoholi. Dakle, Mimi, no reason for fear.

p.s.imam još jedan problem pa bih voljela čuti vaše mišljenje:što kad ti dečko,ne kažem da se radi o mojem,provede sat vremena u wc-u,sa "auto klubom"-to je onaj nekakv časopis,nekaj kao muški "kozmopolitan"?
Čuvaj se takvih! Takav ti je perVWerzan! PreMAZDAn svim mastima! Ni slučajno ne HONDAj s takvim!

Mimi

tompa,baš si drug što bih ja bez tebe u ovakvim kriznim situacijama.:tongue2:
molim te nemoj mi reći da ne hodam sa hepijem,jer ako ostanem bez njega ja ću se baciti sa one ljepe zgrade u gundulićevoj 10,herpi je letva z moga plota!
život bez njega nema smislaaaaaaaaaaa...

hedviga

Mislim da je došlo vrijeme proglasiti pobjednika herpetičnog-haiku natjecanja jer je koncert Roberta Zimmermana za tjedan dana, Trabant bi se trebo registrirat ak neko misli neš s njim (il u njemu, heheh) radit ovo ljeto, a i Boromir je prazan sam do 1.7. kad dolazi grupa Kineza na odherpavanje, tak da ak očemo na Lošiiinj..
Molila bih..
Kolega Tee?

Tompa

Hedy darlin', nisi u tijeku. Koncert Robija Cimermana bio je u petak, 13-tog. Bio sam s Depraćem i predali smo Bobu uvezena dva toma Herpetičnog Haikua. Oduševljen je našom interpunkcijom; reko je da nema veze što niš ne razme i da pozna jednog našeg iz Steel towna pa će mu on to kao prevest na engleski. Najbolje radove uvrstiće u svoj novi četverostruki album čiji izlazak se očekuje negdje oko ulaska marsa u orbitu jupitera (daj se molim te raspitaj kad je to). Ovih dana sastaćese Stručna komisija u sastavu: Tompa, Tompa, Tompa (i ak još neko oće nek se pridruži) i proglasit najbolji HH ever. Trabant je spreman, prošo je na tehničkom (osim što nešt ne paše po nekim kao ekološkim standardima, šta ti ja znam; dao sam im stopedest kuna pa je onda pasalo) i može se registrirat. Sve je spremno za big event. Jesi prozračila Kod Boromira na Lošinju? Sve mora bit spremno za lude noćne provode. Ove godine nema spavanja po noći; spava se prije podne.
Čuj, Cimerman me razočaro, nije čuo za Trabanta. Mislio je da je to neka vrsta partviša. Seljak.

Tompa

Priopćenje za mnogopoštovane članove UZEPSIPHA i svekoliku javnost:

Poštovani! Gdin Deprimir Ćakula i moja osobnost, Predsjednik UZEPSIPHA, vratili smo se iz našeg odmarališta Boromirjevo na Malom Lošinju. Ogorčeni. Užasnuti. Potišteni. U našoj ljetnoj rezidenciji sve je bilo spremno za proglašenje pobjednika u disciplini najboljeg Herpetičnog Haikua. Nagrade su osigurane, janjetina naručena kod Cipelića (definitivno najbolja na otoku), cuga se hladila a gitarska pojačala grijala (booze and blues). Sve je mirisalo na izvjesnost tuluma svjetskih razmjera garniranog rock'n'roll partijanjem. Nažalost, prisiljen sam izvijestiti svekoliku onlajnersku javnost da su naša višegodišnja nastojanja senzibiliziranja javnosti glede fenomena herpesa doživjela do sada najveći udarac. NITKO OD ČLANOVA UDRUGE NIJE SE POJAVIO. Čekali smo, čekali. Pili smo. Čekali. Pa smo opet pili. Čekali. Na kraju smo se tak zapili da jedan drugog nismo poznali. Ja sam mislio da je Deprać Ernest Hemingvej koji sjedi kraj mora i recitira I CVRČI CVRČI CVRČAK NA ČVORU CRNE SMRČE... s onim svojim Jenkijevskim naglaskom. Pokušo sam ga to naučit al nije išlo. Nije čovjek talentiran za jezike... (nije mogo nikak reć ni UMIROVLJENIK, jednu tak jednostavnu riječ). Deprimir je na mađarskom za to vrijeme razgovarao s Čovjekom Slikovnicom (tetoviran od glave do pete pa smo ga tak nazvali) o perspektivama samoukog intelektualca u ozračju Europske Unije...
Anyway... odlučili smo poništit natječaj na najbolji HH. Trabanta smo mijenjali s Barba Zdravkom za mikrofon i činelu (Zildijan) koja će mi dobro doć za pravit kotlovinu. Par knjiga Fenomenologija herpesa ustupili smo nekim Čehinjama za... (ne sjećam se a i nema veze).
Nekad istaknuti članovi Udruge, neka vas je sram! Mimi, glasnogovornica, Hedviga - tajnica, Bob Rock, Marbela, Posrnuli, Pozojsky, Ivy, Orbitrek... dug je i jezovit popis onih koji su slomili meni i Depraću srce.
Ali neka. Nema veze. Doć će jesen, požutiće lišće, past će u zaborav ljetne avanture, jaukat će vjetar pustim poljima a magla će se dizat ko para iz lonca... Onda će doć NJEGOVO vrijeme. Jer Herpi se uvijek vraća. Mnogi će tada u suzama kucat na vrata Udruge i poput sina razmetnoga padat na koljena moleći tubicu virolexa...

hedviga

Depressed. Astonished. And amased?! Sam ti daj.
Jel ko pital za orijašku lignju ljetos? Eto, N-I-J-E!
A ko ju je hranil?
Blink?
Hedy
A ko je vodil hh-kongres dok su se neki bućkali u đakuziju?
H. like..
HEDY!
Ko je daval instrukcije iz harfe Depraću?
H. H. W-H-O?
E, pa it all takes time, mister!
A najveći dio vremena je otišel na tu žilavicu, miss Lignju koja je u naletu gladi elegantiš skliznula iz akvarija i omotala se oko Depraćeveg bicikla, koji je bio parkirao u blizini. Još sam se pitala kaj ga tak, vrapca, grli, a kad skužih posle, u žbicama bicikla svoj posljednji počinak našla su dva pajdaša, usmrđena (za Lignju očito ne dovoljno!) inćuna.
I ko ju je otpetljavo tjedan dana da ne strže tako potrebne joj krakiće?
H. whatever!
Predlažem riješiti se te sluzave napasti. Promisli kako, a da ne dobijemo Luku Omana za vrat. Nismo mi tu neka veterinarska stanica, a ni prihvatilište napuštenih morskih nemani.
I nemoj misliti da ću popraviti onaj razjahani Moskvič kaj si mi nudil za dolazak k Boromiru.
I nemoj mislit da je ovo ruka pomirenja.
Idem osušit badić. Dost mi je nateravanja te Sluzike.
UZEPSIFH je itekak u pogonu. Dvoje Kineza su na otherpavanju. Predugo se ljubili na vjetru.
Dakle, RADILO SE!

Molim i ostale pripadnike herp-grupacije da se očituju.

bob rock

bob rock je bio zauzet (sobom dakako)
Ovo ljeto sam odlucio posvetiti samo sebi, izbaciti silne zenske iz glave. :crazy: (ajd, dobro ovo zenske sam rekao kako bi ispao muskarcina)
Tako da sam otisao u jedno zabaceno mijesto, gdje je i bog zaboravio na ljude, gdje dani idu sporije, gdje su misli jasne kao upravni postupak u Hrvata, gdje sunce grije jace a zvijezde sijaju ljepse (nije specijalni odjel Vrapce, to je iza mene). To mjesto je iza moje stare supe. Sjeo bi na staru kosilicu i meditirao bi po cijeli dan (naravno gol, ko od majke rodjen, ali prokleti mravi, pa sam se odlucio da se ipak obucem najoskudnije-bokserice s Spuzvom Bobom). Tako da sam ta dva mjeseca meditirao, nastojeci da pronadjem sebe, i na tom putu sam se izgubio, dok mi mater jednog dana nije zalijepila zidarsku, da sam pao s kosilice, polomio lopatu i cekic na koje sam pao. I tad mi je sinulo rjesenje, da je uzrok svih mojih problema taj, sto sam sam sebi kopao jamu(asocijacija lopata) i da je svatko kovac svoje srece (asocijacija cekic). Mater sam poljubio u celo i zahvalio. Ona mi je rekla da me voli, ali ipak bio bi red da se obucem. Obukao sam se i prosetao kroz selo, da se vidi da sam ipak nov covjek, koji je rjecio svoje dileme i probleme, al ko za inat tad je bila ponoc, pa nije bilo zive duse (tad sam svatio, ono da je tajming bitan).
Tako bio sam zauzet sobom, a sto cu trenutno volim ipak najvise sebe i trazim tko ce tu bezgranicnu ljubav prama meni da podjeli sa mnom. Nadam se sad kad sam usavrsio tehniku meditiranja, jer sad meditiram na panju okruzen raznim alatom (osim grabulja, pokazale su se potencijalno opasnima) koji mi sluzi kao asocijacija mojih zivotnih problema.
Eto mogu reci da sam sad cak na korak od dna, a bio sam na samoj ivici, tako da napredujem. A udrugu Erpes narvano da i dalje (bez)rezervirano podrzavam. Ali otkako mi nisu sjeli oni novci (za treci herpes) pocele su moje prve sumnje prema vodstvu i postenju vodecih ljudi. Mislim da bi se i kod nas trebal provesti antikorupcijska akcija "Otkini Herpis i zapali ga petrolejom i poli CocaColom". Takodjer vidio sam onog Čakulu da se vozi u novom poljskom fiatu (godiste 1998), a otkud mu pare(i jos cujem da ga je registrirao i osigurao), ako ne od nas postenih clanova udruge. Trazim da se cijeli slucaj ispita, i to najhitnije.
Ovoj bila stanka u meditiranju i nemojte se cuditi studioznosti mojih misli, jer u zadnje vrijeme otkako meditiram, moj um djeluje punim kapacitetom (citavih 20%, jer ostalih osamdesetih posto pojela je luda mladost i pijana voznja na biciklu)
Tako vracam se meditiranju...ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mimi

23.15 pm.
ovo pišem u neuračunljivom stanju,zato oprostite ako mi rečenice na tren budu nesuvisle.
ne mogu spavati,jesti,misliti,ne znam da li sam normalna.ovo što ću reći me muči već duže vrijeme.molim one slabe psihe da ne čitaju ovaj post,jer je prebolan.ali ne mogu više to potiskivati u sebi,trpjeti tu bol,neizvjesnost.
naime problem je taj da ja već skoro dva mjeseca nisam imala herpes!!!
moram ovo s nekim podijeliti.
jučer sam u tom razmišljanju dočekala zoru.ja i Nero smo sjedili na prozoru i buljili van,on sa podočanjacima,ja sa podočnjacima,a korektora ni za lijek.i tako sam mu se ja jadala,a on kakva dobra duša je,sve je stoički podnosio,na mahove me tapkao šapicama po leđima,i rekao da je i on bio u sličnoj situaciji kad su ga optužili da su dvije susjedove mačke zatrudnile s njim.
u to se na prozoru susjede milene upalilo svjetlo,bilo je to oko tri ujutro prošle noći,baš kad je susjed joža izlazio kroz prozor od susjede ankice.
inače susjeda milena je moja najdraža susjeda,starija gospođa,ali mi se znamo baš ljepo napričati o svemu.i tak sam ja prešla ulicu,i otišla k njoj da joj se izjadam.ona kao da je znala da dolazim,pa je narezala domaćih kobasa,luka i naravno ispekla neizostavne svinjske nogice.da si nekaj prigrizemo dok časkamo.
rekla sam joj sve,a ona je slušala,i slušala.na kraju mi je rekla da paničarim bez veze,da ću dobit moždani udar ako tak nastavim,da se muškarci uvijek vraćaju,i da je ovaj moj problem zanemariv naspram činjenice,da je ona ljetos posadila dvije grede mladog luka,al su joj sve pojeli puževi i da je naručila piceke nesilice,a da od jaja niti J.
ja sam malo promislila,shvatila da možda paničarim,zahvalila joj,a ona mi je zamotala svinjske nogice da imam za po putu do doma,(makar živim preko ceste),i tad smo se rastale.
ja sam legla smirena,ali sam grozno sanjala,nekaj da sam bila na nekom ispitu i svi su prolazili,a ja nisam jer nisam dala neko mito.
i tak mislila sam da će ovi moji osjećaji proći,ta zabrinutost,ali eto opet me hvata.
kaj da radim,pomozite ljudi!jel će se herpes vratiti il sam zauvijek izgubila svoju moć?
23.27 pm,završavam ovaj post,umorna.idem spavat,možda će mi bit bolje ujutro.

Pozojsky

Cekaj malo..prodao si...odnosno trampao svo nase znanje skupljeno među korice za ...nesto sto se ni ne sjecas...Čehinjama ? Navrle su mi suze...evo...a obecala sam da necu vise plakati...ok..ako si sad sretan,nek ti bude ! Jeftino si nas prodao !!! Ne znam kako cu preci preko ovog...sad vise ni ne znam zelim li...Gotovo je ! Gotovo !!!
(hint-mene se uvijek moze kupiti burekom i jogurtom)

Tompa

Pozojsky - dobro znaš koji je bio tvoj udio u pisanju Fenomenologije herpesa. Ne sjećam se baš najbolje, znam samo da smo te par puta poslali po dve-tri gajbe pive. Pustili smo te da to sama dofuraš sam zato što se uvijek hvališ teretanom, biciklom i tim brijama, inače bi ti đentlmenski pomogli, naravno. E da, i ono jednom si kad si htjela sejvat Depraćev rukopis pa si stisla yes na ono pitanje DO YOU REALLY WANT TO DELETE ALL? Znaš ono, kad je Depri završio na Hitnoj i davali mu apaurine intravenozno. Al ipak molim te ne plači. Kupit ću ti burek i jogurt. Oćeš onaj od trešnje ili streit? Nisam prodo čehinjama autorsko pravo, samo sam im dao nekih par desetaka knjiga. Možda prevedu u Češkoj pa dobimo neku pinku kužiš?

Hedy Imaš praf, u očaju i nevjerici sam piso onaj post, razočaran što niko nije bio na Lošinju od udrugara. Jesi koknula or. lignju već? Ak jesi, spremi je u škrinju, biće dobro za kineze koji dolaze na odherpavanje na proljeće. Ja i Deprać ti to ne jedemo. Morska sol i svinjska noga, to je idealna kombinacija koja nekak paše mojim prehrambenim afinitetima. Moram sad ić, Deprimir mi zvoni, sad hoda s Jelenom Veljačom, moram ćut šta je novoga. Mimi i Bobu ću isto odgovorit. Svaki problem ima rješenje, zato smo tu.

Bob Rock - Nevjerojatno, povijest - učiteljica života, ciklički se ponavlja. 1891 u Samari (remember Lada Samara?) mladi Vladimir Iljič Uljanov isto je tako usred ljeta gol meditirao iza stare šupe kad mu je mater, Marija Aleksandrovna, odvalila rusku zidarsku. Samo, za razliku od tebe, on je pao na SRP I ČEKIĆ. Od siline pada ispred očiju mu je zaiskrilo milijun crvenih zvjezdica (gle čuda, s pet krakova). To je promijenilo tijek njegova života a bogme i par milijarda ostalih života. Dakle savjet; meditiraj intenzivno i dalje, okružen različitim alatkama, mudra povijest pobrinuće se za sve ostalo.
Hvala ti što i dalje podržavaš UZEPSIPH, molim te ne sumnjaj u poštenje i moralni integritet vodećih ljudi. Ne vjeruj zlim jezicima. Gospodin Ćakula Pezejca je posudio od djevojke s kojom sada hoda, Jelene Veljače. Inače (među nama rečeno) on ti je goljo, ko crkveni miš. Taj ti ne bi znao ukrast ni da mu je pred nosom.

hedviga

Jesi koknula or. lignju već? Ak jesi, spremi je u škrinju, biće dobro za kineze koji dolaze na odherpavanje na proljeće.
Nemoj da te Luka O. čuje...:unsure:

Ja i Deprać ti to ne jedemo. Morska sol i svinjska noga, to je idealna kombinacija koja nekak paše mojim prehrambenim afinitetima..
ok, Društvo za zaštitu životinja-WHO?!

Hvala ti što i dalje podržavaš UZEPSIPH
UZEPSIFH koljega da apsolviramo
Stari kaldejski smo zaboravili?:cool:

i taaak, zijev...
sad kad sam sve dovela u red mogu samo reć da Sluzika spava
baš je fora
sad kad nije gladna doima se umiljato i nevino
hrkanjem stvara malen gejzir na rubu akvarija
drukčije je kad roni
onda ti radi ko neke valeke pa sve skup liči na vodoskok
ma cvrčak mali lignjasti
sutra radim saft ili u vruće ulje?
kaj kažeš

p.s. Mimi je svaki dan u udruzi, totalno je herp-deprived, ne znam kaj da delam. Mučno ju je gledat takvu..Ma možda treba samo malo proplivati u akvariju s lignjom, samo da mi se malo up-lifta, jer ovo je heartbreaking...Do sth!

p.p.s.zaherpanog Kineza je odbila poljubit, tak da od tog niš, ak si mislil...

Tompa

Mimi darling. Nema razloga za zabrinutost. Nisi izgubila moć. Znaš i sama da se Herpi uvijek vraća. Pa nisi uzalud bila glasnogovornica tolko dugo vremena. Senzualnost tvojih usana upravo je zbog njega bila neodoljiva. Čekaj samo da dođu prve kiše, magle... Nek se dvatriput zamagle stakla u onom češkom tramvaju... eto njega! Obrušit će se svom snagom, pogotovo na urbanu populaciju. Osobito voli vegetarijance ujesen; njih obožava posjetit, onakve blijedosivozelene. Nema da brineš, Sevka te nikad neće dostić - može nju Glumičić rezat kolko oće... jednostavno nema šanse.
Drago mi je da imaš bogat noćni društveni život u susjedstvu. Reci susjedi Mileni da mlade lukovice prije neg ih posadi drži četrdestosam sati u masnom papiru od bureka od mesa. Što masnijem, to bolje. Naime, puževi golaći su, svi redom, vegetarijanci. Kad na pol metra od gredica z mladim lukom osjete miris, obilaze gredice u širokom luku (luku - znaš ono ko luk i strijela). Bježe od njega ko vrag od tamjana. Tak će uvijek imat mladog luka koji će već sam po sebi imat zamamni miris koji se savršeno sljubljuje s mirisom roštilja.

UZEPSIFH koljega da apsolviramo
Stari kaldejski smo zaboravili?:cool:
Hedi bejbi, sori, bil je tipfeler. :blushed:

sutra radim saft ili u vruće ulje?
kaj kažeš
Saft, saaaaaft, mmmmmmm, mljac, već mi suze cure na usta...

p.s. Mimi je svaki dan u udruzi, totalno je herp-deprived, ne znam kaj da delam. Mučno ju je gledat takvu..Ma možda treba samo malo proplivati u akvariju s lignjom, samo da mi se malo up-lifta, jer ovo je heartbreaking...Do sth!
Probo sam ju nekak utješit, ak bu kaj pomoglo. Ne znam, jedino da joj pošaljemo Depraća da joj izloži svoju teoriju o onoj pjesmi ZENICA BLUES. On tvrdi da kad bi studiro pravo, da bi doktoriro na temi: Zenica blues vs. Kazneno pravo. Uvjeren je da je svo kazneno pravo sažeto u toj pjesmi i da se sve može iz nje iščitat: slojevitost kaznenog sustava (pet šest drotova, okružni sudija i sl.), sve o penitentu i visini kazne (okružni sudija reko dvanajst godina), sve o društvenoj svrsi kažnjavanja (ko preživi 12 godina u KP domu Zenica) i na kraju kad je svrha ispunjena, o nadi u resocijalizaciju (raduje me jedna istina, iz KP doma vratiću se ja...)
Ak bi joj Deprać to onak na tanane iznio (tak je meni, znaš kad sam imo prvi breakdown), ona bi tolko grizla usne da bi Herpi sigurno došo...

hedviga

Tompa;50734 [QUOTE je rekao:
Saft, saaaaaft, mmmmmmm, mljac, već mi suze cure na usta...
aaa, znači ipak mijenjam svinjsku nogicu za saft od lignje...
..kaj bu Mimi na to rekla...:unsure:

Ne znam, jedino da joj pošaljemo Depraća da joj izloži svoju teoriju o onoj pjesmi ZENICA BLUES
.

I tak nek bu. Kaj ti ni rekel? Zenica bluz mu je all time favourite za maltit na harfi. Dugo to već uvježbavamo. Kak se sve poklopilo. Reci Mimi da ostanjke svinjskih nogica donese za podmazat žice na harfi. Ak te pita zakaj reci da je Hedi malo friknula, harfu staru 100let koristi za gradeliranje orijaških lignji. I reci da je roštilj super. Anyway, zakamufliraj to malo, tak da ne zna da bumo zapravo svirali. Tak da bu ful đm(điđi-miđi) surprise.

hedviga

dalje? herpes, imam, kako
viš kak se rješenje samo nudi
ne za tebe Orbs
al moš Mimicu usrećit
ha?
samo maali kisić?
srce mi se drapa dok gledam Mimzi ovakvu:sad:
pogle to lišce herpija željno:sad:

svrni pogled
pruži čubek
i daj joj jedan uherpljeni ljubek:crazy:

ma može i Madonna-Spears:tongue2:

to sve nakon koncerta "Deprac harf-spešl"
dođeš?

*dolazak na DHS jest uvijet za odgovor na pitanje dalje?, kako

Mimi

ljudi fala na pomoći
držim se,al nije mi lako
ali ja sam žena koja čeka,a ko čeka taj dočeka
mjenjat svinjsku nogicu za saft od lignje?
o bože kud ide ovaj svijet,o zašto takooooooooooooo...:horor:
kmeeeee... :crying:

orbitrek

to sve nakon koncerta "Deprac harf-spešl"
dođeš?

*dolazak na DHS jest uvijet za odgovor na pitanje dalje?, kako
hedy darling
harf spešl je na repertoaru u Herpi zavodu za komornu glazbu i moderni herpes
je pa to se ne propušta
tnx na obavijesti

inače znam da je Mimzi điđi miđi mala
znam da bi je svaki dečec i neke tete rado ljubile
al meni je jedan na jedan s curom malo tu tu mač
ak me razmeš
ja bih recimo s Mimzi podjelila onu svinjsku nogicu
i krigl pive
ima šanse da Herpi tak pređe
kaj veliš

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks