Tompa
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Gle ribica, uzmi si uz ginko i malo antisklerina... Možda se sjetiš kak si svojedobno kad sam te učio vozit, BEZ KUPLUNGA ubacivala u rikverc (još i dan danas govoriš virkerc i opće ne kužiš da je krivo), za KJU KLUKS KLAN si rekla su ječmene pahuljice, za IRA-u si misla da je priležnica od Đems Bonda a za Patagoniju si rekla da je glumica španjolskog podrijetla... a kad si ono provalila da si Đetija vidla u zoološkom vrtu u Pečuhu, e to je stvarno bilo... (Nije to bio Đeti nego Gibboni, zlato moje smotano...)
Sjeti se koka da sam te JA navčil sve kaj znaš... (a tek sve ono kaj si pozabila...)
P.S. Neki dan kad si se pokušavala sjetit u kojem si salonu zadnji put radila nokte, tak je škripalo... usto sam i išo gledat na prozor jer mi se činilo ko da prolazi neki jugić kojem remen cvili... a kad ono tvoje moždane vijuge... Antisklerin potreban, definitivno... plus udarne doze ginko beloba-e (i možda mrvicu WD 40)!
Sjeti se koka da sam te JA navčil sve kaj znaš... (a tek sve ono kaj si pozabila...)
P.S. Neki dan kad si se pokušavala sjetit u kojem si salonu zadnji put radila nokte, tak je škripalo... usto sam i išo gledat na prozor jer mi se činilo ko da prolazi neki jugić kojem remen cvili... a kad ono tvoje moždane vijuge... Antisklerin potreban, definitivno... plus udarne doze ginko beloba-e (i možda mrvicu WD 40)!