evo neke slike u prilogu koje mogu poslužit kao dodatak Udrugarskom kalendaru jer poanta je da pokažemo da smo multietnički nastrojeni i da nemamo predrasuda prema nikome..
Bravo Ninek, odlična ideja koju ćemo svakako usvojiti. Pokazat ćemo cijelom svijetu svoju
širinu (ne mislim na vaše guze curke, časna riječ :tongue2

i svima ćemo dokazat da nismo
ksenijofobični (il već kak je ono Tompa reko da se to kaže kad ne voliš slovence, ruse i komarce).
Osim toga svi će vidjet da naša Udruga djeluje multikulturalno, polivalentno, supranacionalno i vehementno (to što se Tompi Hedviga ruga da ne zna reć "r" to je samo znak njenog kompleksa manje vrijednosti i inferiornosti u srazu s Tompinim golemim znanjem i frcajućom inteligencijom)

A mogli bi prirediti veliki IVENT povodom izlaska pa bi Deprać s trokolicom dolazio po zvijezde s kalendara...morat cemo malo poradit na PIARU iliti morat ćemo se žrtvovati pa će netko morat glumit ped..ovaj gay personu,pa neko će izlazeći iz trokolice pokazati pič..vjevericu ! Nekome mora ispasti sisa -ono slucajno...
Kaj se pak s tobom dogodilo? Ovi iz Đetijevske sekte izazvali su ti kratki spoj u mekanim sivim stanicama? Ubili su ti empatiju? Osjećaj za romantično?
Jako sam razočaran. Gdje je ona djevojka koju sam sreo izlazeći iz jedanajstice; nasmijana, vedra, sa sjajem u dubokim očima?
Gdje je ona djevojka s kojom sam vrijeme provodio u beskrajno dugim šetnjama Jarunom kad me nježno gledala utrljavajući mi pažljivo kremu protiv komaraca
(uf što to smrdi brate mili al nisam smio reć da ne kvarim doživljaj) dok smo zaljubljeno gledali rumene zalaske sunca. S kojom sam zajedno bacao kamenčiće u more smijući se i žvačući njene omiljene gumene bombone?
Gdje je ona djevojka s kojom sam dijelio sve, čak i kaugumu?
Od koje sam dobio prvi herpes?
S kojom sam plesao cheek to cheek, zarumenila bi se na svaku nježnu pusu u onaj slatki madežić kraj uha il kad bi mi
(s onom štiklurinom, jebate još su mi nokti plavi) simpatičnonespretno stala na nogu - postojali smo samo mi. I svijet je postojao zbog nas.
Gdje je ona djevojka koju sam nekad poznavao? Nedostaje mi. Deprimir.