Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
svi moraju odradit praksu, i zaposleni i nezaposleni, i redovni i izvanredni:shocked:
želiš reći da smo dužni odraditi bez obzira što smo zaposleni?
:crying2:
da, moraš. i da radiš na sudu ne bi ti priznali. pretjeruju...:shocked:
želiš reći da smo dužni odraditi bez obzira što smo zaposleni?
:crying2:
ništa drugo nego uzeti godišnji za obaviti praksu...:angry:
OK, hvala cure. ne znam kako ću to izvesti.
Da li to vrijedi i za studente po starom programu? Ja sam mislila da samo treba donijeti potvrdu poslodavca za one koji su zaposleni u državnoj upravi ili u pravosuđuništa drugo nego uzeti godišnji za obaviti praksu...
mislim da više to ništa ne vrijedi jer su kao počeli praksu shvaćati ozbiljnije. jedino mislim da sad vrijedi da ako radiš u upravi možeš napisati neki rad. pošalji mail vukojčić-tomić, lalićkoj ili leu. inače vukojčić-tomić je glavna vezano za praksu.Da li to vrijedi i za studente po starom programu? Ja sam mislila da samo treba donijeti potvrdu poslodavca za one koji su zaposleni u državnoj upravi ili u pravosuđu
To znam sve,mada bi ja jos ove godine redovno studirala,pa sljedece godine kad budem upisivala ostatak trece izvanredno da ne moram cekati 6mj. potpise da bi tek onda mogla ici na ispite,radi toga. Sad me zanima da li ce dozvoliti da pola trece budem redovan student,a drugu polovicu vanredan?Parcijala ti je isto što i pad godine.
Dvije akademske godine možeš studirati redovno jednu studijsku godinu.
Dva put prvu, dva puta drugu, dva puta treću. Ukupno šest akademskih godina. Drugim riječima, dozvoljen ti je po jedan pad godine na svakoj godini. U protivnom gubiš status redovitog studenta.
Ne vidim nikakvu administrativnu prepreku tome.Sad me zanima da li ce dozvoliti da pola trece budem redovan student,a drugu polovicu vanredan?
može naravnociao ljudi, imam pitanje. Već sam malo duže na prvoj godini, nikako da riješim Nauku :/ i prošle godine sam morala upisati vanredno.. i još uvijek je nisam uspjela riješiti, a uz nju mi je ostalo i Financiranje. Zanima me dal mogu sad ako riješim Nauku, koja je dvosemestralni, prenijeti Financiranje i upisati sve predmete iz druge, tj da upišem čistu drugu vanredno?
hvalaNe moras se prijavljivati na burzu, normalno upišeš parcijalu, onoliko ispita koliko ti je ostalo zbroji bodove i imaš prostora još onoliko bodova od ispita iz više godine do 60. kad upišeš polažeš prvo ove iz niže pa onda ove iz više. na burzu se ne moraš uopće prijavljivati, osim ako ne misliš poćet raditi. u protivnom ako se prijaviš a ne tražiš posao, samo će te slat na razgovore, a ako ne odeš - maknu te s burze ovako i onako. burza ti je jedino ok ako si nezaposlena osoba pa želiš npr.zetov socijalni pokaz..., a zdravstveno osiguranje imaju sve osobe bez obzira da li su na burzi prijavljene.
i kad si izvanredni, ne trebaš ništa, samo prijavljuješ ispite i polažeš, nisu ti obvezna ni predavanja, niti trebaš potpise. jedino na vježbe kad ih budeš imala,odi.
možeš odmah polagati, to je prednost izvanrednihhvalaznaci ja ne moram cekati za neke predmete koji su dvosemestralni nego ih mogu odmah polagati kad rijesim ove s prve?
aha, okmožeš odmah polagati, to je prednost izvanrednih
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.