Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Već je 100 puta napisano da izvanredni mogu studirati neograničeno dokle god su voljni plaćati.a kakva im je to posebna odluka,negdje sam pročitala da možda i neće bit moguće po drugi il treći put upisat istu godinu,plis,spasite me i recite da je još uvijek moguće da izvanredni studiraju dokle žele plaćat ? :O
Bilo je i studenata kojima je falilo i pola boda pa im nije odobrena molba. Kažem, pošalji pa šta bude. Uvijek postoji mogućnost.HVALA Afrodita (iako nije da si me baš razveselila )
aaaaaaaa...ne bi mi bilo toliko žao da su u pitanju neka 3, 5 i više bodova...ali samo je 1 u pitanju...jel ima netko iskustva sa time, dal postoji mogućnost da kroz molbu ipak upišem parcijalu???
da, nemam više pravo biti redovni, a i da imam svakako bih se prebacila.ti isto prelazis na izvanredne?
to sam i ja nešto čula... kao ako se nije ostvario određeni broj bodova.. i to sam još čula Sanju da je nekome govorila.. al moguće da se radilo o nečem drugom kaj je ona pričala.. :unsure:a kakva im je to posebna odluka,negdje sam pročitala da možda i neće bit moguće po drugi il treći put upisat istu godinu,plis,spasite me i recite da je još uvijek moguće da izvanredni studiraju dokle žele plaćat ? :O
daj bože da je krivo,ajmeeee :shocked:to sam i ja nešto čula... kao ako se nije ostvario određeni broj bodova.. i to sam još čula Sanju da je nekome govorila.. al moguće da se radilo o nečem drugom kaj je ona pričala.. :unsure:
ako netko zna iz prve ruke..
nema nikakvih problema sve dok si voljna plaćatija sam 2009 upisala prvi put 2 godinu i nijedan ispit nisam dala pa sam pisala molbu da mi odobre produženje školarine jer sam rodila i oni su mi odobrili i sad sam uspjela dati samo 3 ispita tako da ću sad u pravilu treći put upisati 2 godinu i nebi trebalo biti nikakvih problema koliko sam ja upućena izvanredno studiram...
imam i ja slični problem. ja ću staviti sve na prvu stranicu, jer moj zbroj predmeta će biti (ako dam na dekanskom) 30,5 bodova.kolege,da li izvanredni upisuju predmete po semestrima ili cijelu godinu? ostalo mi je upravno pravo,građansko,radno i uljp? nije mi jasno ovo od 18 do 30 bodova po semestru...hvala unaprijed
izvanredni se upisuju od 15. do 19.od 25. rujna do 12. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI STUDENTI KOJI U 2012/13. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ
- od 15. do 19. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za mirovanje studija i promjenu statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 09. listopada u studentsku referadu)
Upisi traju - za redovite studente do 12. listopada 2012. (do tog datuma dužni su se upisati svi redoviti studenti, uključujući i studente koji prelaze sa redovitog na izvanredan studij)
- za izvanredne studente do 19. listopada 2012
kaj sad ovo znači? da se izvanredni upisuju od 25.9 do 19.10 , a redovni od 25.9 do 12.10 ili da se izvaredni upisuju samo od 15.10 do 19.10 ?
samo od 15.10. - 19.10.od 25. rujna do 12. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI STUDENTI KOJI U 2012/13. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ
- od 15. do 19. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za mirovanje studija i promjenu statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 09. listopada u studentsku referadu)
Upisi traju - za redovite studente do 12. listopada 2012. (do tog datuma dužni su se upisati svi redoviti studenti, uključujući i studente koji prelaze sa redovitog na izvanredan studij)
- za izvanredne studente do 19. listopada 2012
kaj sad ovo znači? da se izvanredni upisuju od 25.9 do 19.10 , a redovni od 25.9 do 12.10 ili da se izvaredni upisuju samo od 15.10 do 19.10 ?
ja sam u istoj situaciji bila prošle godine i upisala sam i platila u dvije rate...al me teta u referadi dobro izvikala kao sad tri ispita dal' ih ne mogu odjednom platitidal sam ja to dobro razumjela da izvanredni studenti mogu platiti na 2 rate,jer su meni ostala još tri ispita do kraja,znači bez obzira kolko imam ispita mogu na 2 rate,bolonjac sam
...kolege,da li izvanredni upisuju predmete po semestrima ili cijelu godinu? ostalo mi je upravno pravo,građansko,radno i uljp? nije mi jasno ovo od 18 do 30 bodova po semestru...hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.