AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

krejzi19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a kakva im je to posebna odluka,negdje sam pročitala da možda i neće bit moguće po drugi il treći put upisat istu godinu,plis,spasite me i recite da je još uvijek moguće da izvanredni studiraju dokle žele plaćat ? :O

ssanjaa

HVALA Afrodita (iako nije da si me baš razveselila )
aaaaaaaa...ne bi mi bilo toliko žao da su u pitanju neka 3, 5 i više bodova...ali samo je 1 u pitanju...jel ima netko iskustva sa time, dal postoji mogućnost da kroz molbu ipak upišem parcijalu???

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
a kakva im je to posebna odluka,negdje sam pročitala da možda i neće bit moguće po drugi il treći put upisat istu godinu,plis,spasite me i recite da je još uvijek moguće da izvanredni studiraju dokle žele plaćat ? :O
Već je 100 puta napisano da izvanredni mogu studirati neograničeno dokle god su voljni plaćati.

HVALA Afrodita (iako nije da si me baš razveselila )
aaaaaaaa...ne bi mi bilo toliko žao da su u pitanju neka 3, 5 i više bodova...ali samo je 1 u pitanju...jel ima netko iskustva sa time, dal postoji mogućnost da kroz molbu ipak upišem parcijalu???
Bilo je i studenata kojima je falilo i pola boda pa im nije odobrena molba. Kažem, pošalji pa šta bude. Uvijek postoji mogućnost.

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to sam i ja nešto čula... kao ako se nije ostvario određeni broj bodova.. i to sam još čula Sanju da je nekome govorila.. al moguće da se radilo o nečem drugom kaj je ona pričala.. :unsure:
ako netko zna iz prve ruke..

krejzi19

to sam i ja nešto čula... kao ako se nije ostvario određeni broj bodova.. i to sam još čula Sanju da je nekome govorila.. al moguće da se radilo o nečem drugom kaj je ona pričala.. :unsure:
ako netko zna iz prve ruke..
daj bože da je krivo,ajmeeee :shocked:

žena zmaj

pomoć, molim vas!

dakle, znam da sigurno negdje piše, ali sam danas, eto, saznala da moram upisat parcijalu pa sam sva s*ebana.

moja situacija:
pala sam 2. godinu, i sad nisam uspjela dati uvjet za 3., nego moram upisat parcijalu treće.
prelazim u vanredne, jel?

trebam dobru dušu da mi kaže koja je procedura. pliz pliz pliz!

hvala!

katyy

ja sam 2009 upisala prvi put 2 godinu i nijedan ispit nisam dala pa sam pisala molbu da mi odobre produženje školarine jer sam rodila i oni su mi odobrili i sad sam uspjela dati samo 3 ispita tako da ću sad u pravilu treći put upisati 2 godinu i nebi trebalo biti nikakvih problema koliko sam ja upućena izvanredno studiram...

martina_sk

Administrator
ja sam 2009 upisala prvi put 2 godinu i nijedan ispit nisam dala pa sam pisala molbu da mi odobre produženje školarine jer sam rodila i oni su mi odobrili i sad sam uspjela dati samo 3 ispita tako da ću sad u pravilu treći put upisati 2 godinu i nebi trebalo biti nikakvih problema koliko sam ja upućena izvanredno studiram...
nema nikakvih problema sve dok si voljna plaćati :)

minnie92

Izvanredni student pri ponavljanju godine upisuje predmete i pripadajuće ECTS bodove koje nije položio iz niže godine studija te predmete i ECTS bodove više godine studija, od najmanje 18 do najviše 30 ECTS bodova po semestru. (upis parcijale - ostvareno od 31-49 ECTS-a u nižoj godini studija) -------- moze netko objasnit sta to znaci?? ja zelim upisati iz zimskog semestra drzavnu upravu, gradansko i opce upravno a iz ljetnog obiteljsko i opet opce upravno. jel mogu tako ili ne?

MOLBA se nalazi pod obrascima, u repozitoriju, odmah prva po redu. :) kome treba, eto. :)

baloncic

kolege,da li izvanredni upisuju predmete po semestrima ili cijelu godinu? ostalo mi je upravno pravo,građansko,radno i uljp? nije mi jasno ovo od 18 do 30 bodova po semestru...hvala unaprijed

Sonia

to im je novo sad, dosadašnjih godina su izvanredni pisali sve na istu stranu indeksa, tako da obratite pozornost na to :wink5:

Tončica

kolege,da li izvanredni upisuju predmete po semestrima ili cijelu godinu? ostalo mi je upravno pravo,građansko,radno i uljp? nije mi jasno ovo od 18 do 30 bodova po semestru...hvala unaprijed
imam i ja slični problem. ja ću staviti sve na prvu stranicu, jer moj zbroj predmeta će biti (ako dam na dekanskom) 30,5 bodova.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
od 25. rujna do 12. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI STUDENTI KOJI U 2012/13. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ

- od 15. do 19. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za mirovanje studija i promjenu statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 09. listopada u studentsku referadu)

Upisi traju - za redovite studente do 12. listopada 2012. (do tog datuma dužni su se upisati svi redoviti studenti, uključujući i studente koji prelaze sa redovitog na izvanredan studij)

- za izvanredne studente do 19. listopada 2012

kaj sad ovo znači? da se izvanredni upisuju od 25.9 do 19.10 , a redovni od 25.9 do 12.10 ili da se izvaredni upisuju samo od 15.10 do 19.10 ?

minnie92

od 25. rujna do 12. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI STUDENTI KOJI U 2012/13. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ

- od 15. do 19. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za mirovanje studija i promjenu statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 09. listopada u studentsku referadu)

Upisi traju - za redovite studente do 12. listopada 2012. (do tog datuma dužni su se upisati svi redoviti studenti, uključujući i studente koji prelaze sa redovitog na izvanredan studij)

kaj sad ovo znači? da se izvanredni upisuju od 25.9 do 19.10 , a redovni od 25.9 do 12.10 ili da se izvaredni upisuju samo od 15.10 do 19.10 ?
izvanredni se upisuju od 15. do 19.

Tončica

samo od 15.10. - 19.10.

anita13

dal sam ja to dobro razumjela da izvanredni studenti mogu platiti na 2 rate,jer su meni ostala još tri ispita do kraja,znači bez obzira kolko imam ispita mogu na 2 rate,bolonjac sam

*Lana*

dal sam ja to dobro razumjela da izvanredni studenti mogu platiti na 2 rate,jer su meni ostala još tri ispita do kraja,znači bez obzira kolko imam ispita mogu na 2 rate,bolonjac sam
ja sam u istoj situaciji bila prošle godine i upisala sam i platila u dvije rate...al me teta u referadi dobro izvikala kao sad tri ispita dal' ih ne mogu odjednom platiti

minka

i meni je isto ostalo...i takodjer me zanima zato sto su ti ispiti tek u iducem semestru..

...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks