AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

danchika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja sam u istoj situaciji bila prošle godine i upisala sam i platila u dvije rate...al me teta u referadi dobro izvikala kao sad tri ispita dal' ih ne mogu odjednom platiti
bas lijepo da se izvikala na tebe...
katastrofa..ne sjedimo svi na lovi...

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
4 kn sam ja platila.

a jel se moze vodic kupiti posebno??
vodiča više nema, bar ga prošle godine nije bilo, sve je bilo objavljeno na netu (rasporedi, konzultacije, literatura i ostalo kaj je sadržavao vodič)

IFKICA

kolege molim vas ako netko pouzdano zna,dali se jedna godina izvanredno može studirati više puta ili ne?počelo se špekulirati da to više nije moguće,pa ako netko zna,molim vas javite.hvala najljepša!

s.a.n.j.a

kolege molim vas ako netko pouzdano zna,dali se jedna godina izvanredno može studirati više puta ili ne?počelo se špekulirati da to više nije moguće,pa ako netko zna,molim vas javite.hvala najljepša!
Ja stvarno neznam odakle te dezinformacije...nigdje ne piše ništa o tome službeno pa prema tome i dalje vrijedi ono koliko si voljan plaćati, toliko studiras...

Tončica

pisalo je o tome službeno u statutu ili pravilniku na način da "studenti koji ne prikupe 35 bodova u II godine, gube pravo na studiranje" (btw članovi udruge koji se borite za nas, toga - statuta i pravilnika više nema na stranicama fakulteta, skinuli su, zašto?), ali iz prve ruke se zna da se može nebrojeno puta past.

florencia

dobar dan kolege..na ovom fakultetu studiram kao izvanredni student več jaaako dugo...po bolonjskom procesu. zanima me gdje točno mogu naći raspisan rok studiranja za izvanredne studente? odnosno, zna li itko do koliko točno smijemo studirati, i u kojem slučaju gubimo prava na studiranje? hvala

Andreja

dobar dan kolege..na ovom fakultetu studiram kao izvanredni student več jaaako dugo...po bolonjskom procesu. zanima me gdje točno mogu naći raspisan rok studiranja za izvanredne studente? odnosno, zna li itko do koliko točno smijemo studirati, i u kojem slučaju gubimo prava na studiranje? hvala
ukoliko si izvanredna studiraš koliko te volja, sve dok plaćaš :crazy:

Tončica

dakle, pogledaj moj zadnji post i post prije toga. možeš studirati koliko te volja. mene su već mogli zaposliti obzirom na to koliko dugo se već šmucam po gundulićevoj :crazy:

minka

koja guzva...dosla sam u 9 a red je bio vec kod ulaza na faks..na red sam dosla oko 13h..toplo preporucam da ko ima da ponese neki tronozac da se moze sjesti jer ce vam noge otpasti stojeci u redu...Bogu hvala na onom aparatu za kavu...sad znam kako je onom peseku iz reklame za deep relief...

nea

koja guzva...dosla sam u 9 a red je bio vec kod ulaza na faks..na red sam dosla oko 13h..toplo preporucam da ko ima da ponese neki tronozac da se moze sjesti jer ce vam noge otpasti stojeci u redu...Bogu hvala na onom aparatu za kavu...sad znam kako je onom peseku iz reklame za deep relief...
LOL LOL
Svake godine pokušavaju nešto drugo, svake godine upisi u drugoj sobi, miješaju ovako onako i na kraju NIKAKO... Izgleda da im nedostaje još koja tajnica :wink5: Barem honorarno da radi kad su upisi. :kava:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks