AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

goa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav,
upisala sam ove godine 2 godinu faksa, nakon duuuge pauze. Naravno morala sam upisati po bolonji. Ako mi netko može dati informaciju, na koja predavanja bih trebala ići. Da li se uopće mora ići. Jer uz rad i dijete, teško da ću moći. Unaprijed hvala.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav,
upisala sam ove godine 2 godinu faksa, nakon duuuge pauze. Naravno morala sam upisati po bolonji. Ako mi netko može dati informaciju, na koja predavanja bih trebala ići. Da li se uopće mora ići. Jer uz rad i dijete, teško da ću moći. Unaprijed hvala.
ne trebaš uopće ići ni na jedno predavanje ako nemožeš ili ne želiš :)

blabla

zna li možda tko dal je sutra štrajk na našem faxu? dal imamo uopće predavanja popodne?
pa na temi upp-a je netko napisao da je profa rekla da uzmemo 2 propisa na vježbe, pa valjda imamo :weeabooface:

goa

Hvala ti! A probati ću da odem na to, moram pogledati kada su te vježbe. Ma ja sam vježbe iz upp-a slušala, ali mi je Sanja iz referade rekla da mi se ne priznaju i da moram ponovno. A gle, što je tu je, sama sam se zeznula sa tim studiranjem.

blabla

Hvala ti! A probati ću da odem na to, moram pogledati kada su te vježbe. Ma ja sam vježbe iz upp-a slušala, ali mi je Sanja iz referade rekla da mi se ne priznaju i da moram ponovno. A gle, što je tu je, sama sam se zeznula sa tim studiranjem.
vježbe iz upp-a za izvanredne su gotove u pon :hm: i potpisuje se na njima :hm:

SuperDuško

Ispričavam se ako se o ovome već pričalo, ali zanima me pošto smo ove godine u index upisivali predmete po semestru, znači li to sad da ih moramo i polagati po redu?

georgia

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav! Studentica sam druge godine politologije (redovno) i htjela bi izvanredno upisati i porezni studij. Pa me zanima jel ima još nekog tko isto tako studira paralelno?

dre

Pozdrav! htjela bih upisati upravi studij izvandredno... može mi netko reći svoja iskustva i opčenito kakav je faks, profesori, itd...
Hvalaaa

tapravnica

Kakva je procedura pri prebacivanju iz redovnog u izvanredno studiranje? Postoji li uopče kakva posebna procedura?
Mogu li se ispiti polagati i prije održanih predavanja? Trebaju li izvanredni potpise?
Kakva je situacija s inf. radionicom i nomotehnikom kod izvanrednog studiranja?

Andreja

Kakva je procedura pri prebacivanju iz redovnog u izvanredno studiranje? Postoji li uopče kakva posebna procedura?
Mogu li se ispiti polagati i prije održanih predavanja? Trebaju li izvanredni potpise?
Kakva je situacija s inf. radionicom i nomotehnikom kod izvanrednog studiranja?
evo ovako za proceduru neznam kak ide, al ostalo znam :)
ispite polažeš kak hoćeš bez obzira dal si odslušala predavanje ili ne, ne trebaš potpise, osim za inf radionicu na koju moraš otići (al to su ti samo dva danaI isto kao i na nomotehniku.

MARYYNNA

neznam gdje da postavim ovo pitanje, no pošto sam izvanredni pa ću tu. naime bilo je danas na fakultetu govora kako ove godine neće biti dekanskog roka? navodno je to čak objavljeno na stranici prava, nevidim nigdje ništa il sam malo ćorava. i da svi trebaju biti upisani u narednu godinu studija do 30.9.! kolko je to sigurna informacija?

Vugra

neznam gdje da postavim ovo pitanje, no pošto sam izvanredni pa ću tu. naime bilo je danas na fakultetu govora kako ove godine neće biti dekanskog roka? navodno je to čak objavljeno na stranici prava, nevidim nigdje ništa il sam malo ćorava. i da svi trebaju biti upisani u narednu godinu studija do 30.9.! kolko je to sigurna informacija?
nazalost, tocno si cula !

vedranica

Pozz. :) Koja je procedura prebacivanja iz redovnih u inzvanredne? Ja sam upisala pad druge, međutim dala sam samo eng ( još u prošloj ak.god. ) i ove god samo osnove prava društava. Kak bi to sad funkcioniralo? upisujem kaj mi ostalo iz te druge samo ili mogu neš iz treće?

MARYYNNA

kolko će biti 1ects bod za apsolvente? znam da je prije bio koda 60 kn? jer ću ja najvjerojatnije morat ponovno upisat diplomski jer neću stić diplomirati do kraja 9.mj

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks