AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

martina_sk

Administrator
Pozz. :) Koja je procedura prebacivanja iz redovnih u inzvanredne? Ja sam upisala pad druge, međutim dala sam samo eng ( još u prošloj ak.god. ) i ove god samo osnove prava društava. Kak bi to sad funkcioniralo? upisujem kaj mi ostalo iz te druge samo ili mogu neš iz treće?
upisuješ ponovo drugu, a ostalo ne bih znala :)

krika23

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koliko puta izvanredni studenti mogu ponavljat godinu?
mislim da nema ograničenja, samo koliko se tebi puta isplati plaćati ispite ako ih ne uspiješ položiti.

Pozz. :) Koja je procedura prebacivanja iz redovnih u inzvanredne? Ja sam upisala pad druge, međutim dala sam samo eng ( još u prošloj ak.god. ) i ove god samo osnove prava društava. Kak bi to sad funkcioniralo? upisujem kaj mi ostalo iz te druge samo ili mogu neš iz treće?
nije ti to neka procedura, kod upisa dođeš i isto popunjavaš indeks samo što ti u referadi lupe žig da si izvanredni student i kod plaćanja ne platiš kao redovni student 120kn nego 100kn kao izvanredni.
upisuješ samo ovo što ti je ostalo, za parcijalu 3 god moraš imat položenih 30 i nekaj ects.a s 2 godine

ivana.ml

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam pitanje,izvanredni sam student 1.god,al sam samo 1 predmet dala,tak da me zanima koja je procedura za ponovni upis prve godine?

škola

Prelazim na izvanredne studente. Položen jedan ispit 1. godine. Moram li upisivati sve preostale predmete s prve godine? Ako ne, koliko točno bodova mora biti? Plaćaju li se samo upisani ispiti plus upisnina ili puni iznos od 7200 plus upisnina? Hvala dobrima koji će mi pomoći:)

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Sve preostalo iz prve i upisnina. Kak je i Martina rekla post iznad kolegici. Jedino pitaj jel taj bod onda izvanrednima vrijedi 100 kn ili vise jer to ne znam. Upisnina je svima 300 kn, a mislim da kod kupnje upisnih formulara trazis za pad prve godine.

ellibil

redovni i vanredni studenti

Nadam se da mi netko od vas može pomoći i odgovoriti mi na par pitanja.Dakle,ako je netko vanredni student javne uprave može li dolaziti na predavanja s redovnim studentima?Ako može,kako to funkcionira?Treba se dobit nekakvo dopuštenje ili nešto ili samo vidiš raspored predavanja i dođeš?Toootalno sam zbunjena oko svega pa bi bila zahvalna da mi netko odgovori :)

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: redovni i vanredni studenti

Nadam se da mi netko od vas može pomoći i odgovoriti mi na par pitanja.Dakle,ako je netko vanredni student javne uprave može li dolaziti na predavanja s redovnim studentima?Ako može,kako to funkcionira?Treba se dobit nekakvo dopuštenje ili nešto ili samo vidiš raspored predavanja i dođeš?Toootalno sam zbunjena oko svega pa bi bila zahvalna da mi netko odgovori :)
možeš. ne treba ti nikako dopuštenje :)

Bella

Re: redovni i vanredni studenti

Izvandredni studenti mogu dolaziti na predavanja ali često rade pa zato postoje termini u kojima se održavaju predavanja za izvanredne studente i to po skupinama predmeta.
Obavijest o tome biti će na oglasnoj ploči negdje početkom iduće godine.

maremiha

Halo ekipa, da li su predavanja za redovite studente na prvoj godini obavezna, zanima me to za predmete Financiranje, za Nauku i Politologiju? Hoću li faktički moći dobiti potpis i izaći na ispit ako ne dolazim na predavanja? Koliko se gleda na to? Vidjeh da je u ovoj temi već netko napisao 2010. da predavanja nisu obavezna općenito za sve, no mozda se nešto promijenilo.
Postavila sam ovo pitanje već u temi Brucoši ali nitko ne reagira pa mozda tu prođe.. Hvala.

NUNU

Pozdrav, da li se možda zna hoće li ove godine biti omogućeno plaćanje u 2 rate za izvanredne??

Vugra

laj se tice predavanja za redovne i obveznig dolaska na iste - pravila se svake godine mijenjaju, pa ti je najbolje da odes na prvo predavanje iz svih predmeta - cut ces literaturu- sve kaj ti treba, a i informacije o mogucim kolokvijima a tako i o tome dali su predavanja obavezna ili nisu !

iskoristi prvi tjedan znaci, jer su ta prva predavanja najkorisnija!

mimozica

Oprostite na upadu, i iako je ovo pitanje već odgovreno, veliki sam paničar pa tražim potvrdu :D
dva puta bi trebala upisati pad prve godine na javnoj upravi, a izvanredan sam student, znači i dalje vrijedi, koliko plaćam toliko studiram?
hvala unaprijed

MARYYNNA

Oprostite na upadu, i iako je ovo pitanje već odgovreno, veliki sam paničar pa tražim potvrdu :D
dva puta bi trebala upisati pad prve godine na javnoj upravi, a izvanredan sam student, znači i dalje vrijedi, koliko plaćam toliko studiram?
hvala unaprijed
da

kružić

help..
upisala sam najprije parcijalu druge (znači praktički pad), pa čistu drugu i sad bi opet trebala drugu.. jel prelazim na vanredne? HVALA!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks