AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Javne politike u Hrvatskoj

zoks3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ljudi ja sam seminarist iz ovog predmeta, da li je prof govorio kako će se rješevati seminarska obaveza, predavanja počinju 7.4.?

ivera

Izvanredni studenti, zanima me kako je bilo na predavanju danas i sto je profesor rekao za seminariste, kolokvije i dolaske?

Latin

jučer je bilo predavanje za sve izvanredne, a danas imamo seminar-izvanredni.. i tako će biti i u 5.mj.-jedan dan svi, drugi dan seminar. danas će nam objašnjavati kako ćemo izvršiti seminarsku obavezu (moramo napraviti analizu neke strategije, a on će nam objasniti po kojim kriterijima). nisam sigurna da li su dolasci na seminar obavezni. najbolje bi ga bilo pitati ako ne možeš doći. za kolokvij će nam detalje poslati na mail

lampa

Dakle predavanja za izvanredne nisu obavezna? a ako netko danas sazna neka napiše da li izvanredni mogu na kolokvij ako ne idu na predavanja? I mozda ako se zna u koliko je sati kolokvij? :grin: pošto se mi avion sljeće 20. u 14:00 pa da vidim da li da se uopće pripremam za taj kolokvij x)

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
mislim da nisu obavezna niti za redovne niti za izvanredne. ali u tom slučaju je na nama kako ćemo doći do bilješka sa predavanja iz kojih se uči za kolokvij, odn. ispit.
i vjerujem da možeš izaći na kolokvij bez obzira na predavanja.

bett

Dakle predavanja za izvanredne nisu obavezna? a ako netko danas sazna neka napiše da li izvanredni mogu na kolokvij ako ne idu na predavanja? I mozda ako se zna u koliko je sati kolokvij? :grin: pošto se mi avion sljeće 20. u 14:00 pa da vidim da li da se uopće pripremam za taj kolokvij x)
Predavanja nisu obavezna, iako smo se potpisivali i pored potpisa ostavili mail, ali to je više zbog literature koju će nam poslati i nekih eventualnih pitanja u vezi seminara. Svi mogu na kolokvij. Izvanredni imaju 29.04. u 16h, redovni 27.04. u jutarnjem terminu (ne znam točno u koliko), rekao je da mu je svejedno na koji ćemo doći, što znači da redovni mogu i na ovaj za izvanredne i obratno.

lampa

Predavanja nisu obavezna, iako smo se potpisivali i pored potpisa ostavili mail, ali to je više zbog literature koju će nam poslati i nekih eventualnih pitanja u vezi seminara. Svi mogu na kolokvij. Izvanredni imaju 29.04. u 16h, redovni 27.04. u jutarnjem terminu (ne znam točno u koliko), rekao je da mu je svejedno na koji ćemo doći, što znači da redovni mogu i na ovaj za izvanredne i obratno.
Hvala! a koju literaturu obuhvaća prvi kolokvij? I da li se može doći do tih bilješki, odnosno jel ima koja dobra duša koja je to možda skenirala? :p

bett

Hvala! a koju literaturu obuhvaća prvi kolokvij? I da li se može doći do tih bilješki, odnosno jel ima koja dobra duša koja je to možda skenirala? :p
Jučer je rekao da je ovo literatura za 1 kolokvij, ako sam dobro zapisala, ali još će nam poslati obavijest na mail:
Hill, M. (2010) Proces stvaranja javnih politika 3-25 i 111-175
Petak, Z. (2012) Europeizacija javnih politika u Hrvatskoj.
Petek, A. (2012) Što su hrvatske javne politike?

I evo novosti, kolokvij za izvanredne je 29.04. u 17.30h, ĆM 4, dvorana VII.
1. godina - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij

Siarisa

Pozdrav,

imam skeniranju knjigu od Hilla do stranice 175, sutra bi trebala imati ostatak.
napišite mi mail na koji da vam je pošaljem.
isto tako, imam i članke pa mogu i to poslati.

Siarisa

Kako je kolega predložio, evo cijele literature javnih politika

Kod:
http://uptobox.com/u3jvsh309tgx

Latin

molim kolege koji su izašli na ovaj ispit redovno da mi napišu kad je bio ispit-ujutro ili popodne?

Silenius

molim kolege koji su izašli na ovaj ispit redovno da mi napišu kad je bio ispit-ujutro ili popodne?
Danas je ispit bio od 17,00 do 18,00 sati. Bilo je dosta teško i mislim da je lakše ako se ide na predavanja pa čuješ i neke primjere. Ja sam učila iz navedene literature i nije bio lako ali sam prošla. Pitanja su predugačka i pre... sve da bi se mogla zapamtiti i napisati za ostale kolege. Sretno svima!

garavuša

Ima li netko skenirano ili napisano Ana Petak (2012) Što su hrvatske javne politike?. Molila bih lijepo ako bi mi mogao poslati na mail. Znači, mogu izvanredni studenti koji nisu bili na predavanjima prisustvovati kolokviju??

GEORGE C

Kolege koji izlazite danas na kolokvij - molim vas napišite barem u nekim natuknicama koji su eventualno primjeri bili ili ključne riječi za nadopunjavanje. Hvala!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks